devlet ve özelde tüp bebek fiyatları

Canım merhaba ben tedavi olduğumda daha farklıydı ama şimdi 10500 tl olmuş bahçenin fiyatı raporda geçiyor ama onun fiyatını yalnis demeyeyim şimdi tam hatırlamıyorum

Tüp bebek tedavisi 7500
İlaçlar 4000
Tese 2500
Embriyo dondurma 1200
Kan tahlili kadın/erkek 100+250+60
Tutmazsa ve dondurulmuş embriyon varsa ikinci deneme 3000 TL.
Canım özelde benim odedigim fiyat bu idi.

Tup bebek tedavisi 7500tl
Ilaclar 5000tl
Ekstra embriyolari dondurma ucreti 1200tl
Dondurulmus embriyo transfer ucreti 3000tl
(eger fazla dondurulmus embriyo kalmazsa 2.ci tedavi icin tup bebek ve ilac ucreti bastan tekrar odeniyor maalesef)
Bide ben ekstra olarak embriyo glue 800tl odedim.
Bu fiyatlar 2019 yil icin ve her hangi bir rapor indirim yok. Eger raporunuz varsa tup bebek ucreti 6000tl civarinda ve ilac 1000tl civari olacak. Ben yas neden ile rapor alma hakkimi kayib ettim. Eger sansiniz varsa rapor almanizi siddetle oneriyorum. Bu ucretiler disinda transferden sonra kullanilan jel,ilac flan onlarda ucuz degiller.

Merhaba, benim ilk evliliğimden 2 çocuğum var.2. doğumda tüplerimi bağlatmıştım. Şimdi 2. evliliğimi yaptım ve bebek düşünüyoruz. Özel hastane tüp bebek olabileceğini söyledi. bende forumu gezerken ilaç fiyatlarını okuyunca şok oldum. acaba benim durumumda devlet hastaneleri rapor verir mi?
Şimdiden herkese teşekkürler.

merabalar emin olmamakla birlikte devlet hastanesinde biriyle tanışmıştım onunda aynı durum vardı ilk evliliğinden 3 çocuğu ve ona sormadan doğumda tüplerini bağlamışlar ikinci evliliğinde çocuk istedikleri için ve eşininde çocuğu olmadığından raporu vardı hatta ilk denemesini bile yapmıştı. benim dediğim hastane istanbul zeynep kamil

çok teşekkürler benimde araştırmam lazım.

Merhaba, bende bugün başladım tüp bebek tedavisine. Doktor konuşkan değil ve sormama rağmen cevap vermedi ne yazık ki. Rapor işlemi ile ilgili bilgi alabilir miyim? Amh düşük benimde, cyclo progynova verip gönderdi bir dahaki ay gel tüp bebeğe başlayacağız dedi. Rapor ne zaman çıkıyor ilaçları alırken indirim yapıyorlar mı rapor olunca

canım bahçeci umut merkezi raporlu 7300 tl ilaçlar için rapordan dolayı 1000 tl en fazla tutuyor ilk görüşmede ücretsiz

Ben 35 yaşın ustundeyim cikolata kistim var amh iyi eşimde de sorun cikmadi. Rapor olur mu? Bi baslıkta daha sormstm ama çikolata kistini yazmamstm sanrm. Bir de univ hastaneleri de devlet hastaneleri gibi "kobay" olarak mi kullanir? Yani kötü muamele,kötü şartlar univ hastanelerinde de olur mu? Ankarada herhangi bi univ hastanesinde yaptıran var mı acaba?

Hayirli olsun canim. Nereye basladin tedavi icin? Ben en son 2019 ekimdi sanirim tedaviye basladim Baskentte, 6 bin raporlu fiyatti. Raporu devler cikarmisti bize. Yani ben tesadufen kontrole gittigimde dusuk amh cikti, tup e yonlendirdiler, zaten hastanede yonlendiriyorlar hazirlanacak evraki. Siz onlari hazirlayip goturuyorsunuz rapor kisa surede cikiyor. Yine sormak istedigin bir sey olursa sor. Telefonum bozuldu sana hemeb donemedim. Allah yardimcin olsun.

Merhaba, cikolata kistinden oturu rapor cikar mi bilmiyorum ama sanki once onun tedavi edilmesi gerekiyor gibi geliyor bana.. yani Baskentte olsa oyle yapilirdi. Universite hastanelerini devlete nazaran tercih edebilirsin. Gazi ve Hacettepeden memnun olanlar vardi duydugum.

Erzurum dayım ben. Bir dahaki ay gel dedi, bekliyorum bende. İnş hayırlı bebişlerimiz olur hepimizin.

Erzurum dayım ben. Bir dahaki ay gel dedi, bekliyorum bende. İnş hayırlı bebişlerimiz olur hepimizin.
Amin hayirlisiyla gelsin her sey. Benim tedavilerim hep olumsuz sonuclanmisti, artik vazgectigimde supriz yapti, kendiliginden oldu. Olacaksa olur elbet demistim. Donup bakinca aslinda en dogru zamsn kendi geldigi zamandi, cunku oncesinde hayatim stresliydi. Ne olursa olsun vardir her seyde bir hayir deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…