- 20 Mart 2020
- 11
- 19
- 3
- 32
- Konu Sahibi karadeniz03
-
Hangi hastahane acaba öğrenebilirmiyim?evet yapılıyor..
üniversite hastanesinde raporsuz tüp bebek fiyatı ilaçlar hariş 3.500 lira
raporlu 890 lira
merabalar emin olmamakla birlikte devlet hastanesinde biriyle tanışmıştım onunda aynı durum vardı ilk evliliğinden 3 çocuğu ve ona sormadan doğumda tüplerini bağlamışlar ikinci evliliğinde çocuk istedikleri için ve eşininde çocuğu olmadığından raporu vardı hatta ilk denemesini bile yapmıştı. benim dediğim hastane istanbul zeynep kamilMerhaba, benim ilk evliliğimden 2 çocuğum var.2. doğumda tüplerimi bağlatmıştım. Şimdi 2. evliliğimi yaptım ve bebek düşünüyoruz. Özel hastane tüp bebek olabileceğini söyledi. bende forumu gezerken ilaç fiyatlarını okuyunca şok oldum. acaba benim durumumda devlet hastaneleri rapor verir mi?
Şimdiden herkese teşekkürler.
çok teşekkürler benimde araştırmam lazım.merabalar emin olmamakla birlikte devlet hastanesinde biriyle tanışmıştım onunda aynı durum vardı ilk evliliğinden 3 çocuğu ve ona sormadan doğumda tüplerini bağlamışlar ikinci evliliğinde çocuk istedikleri için ve eşininde çocuğu olmadığından raporu vardı hatta ilk denemesini bile yapmıştı. benim dediğim hastane istanbul zeynep kamil
Merhaba, bende bugün başladım tüp bebek tedavisine. Doktor konuşkan değil ve sormama rağmen cevap vermedi ne yazık ki. Rapor işlemi ile ilgili bilgi alabilir miyim? Amh düşük benimde, cyclo progynova verip gönderdi bir dahaki ay gel tüp bebeğe başlayacağız dedi. Rapor ne zaman çıkıyor ilaçları alırken indirim yapıyorlar mı rapor oluncaDevlette tup bebek yapabilmen icin sebepli ya da sebepsiz infertilite sorunun olmasi gerekiyor. Bende amh dusuktu rapor cikardilar, ilk denemem devlette oldu, pisman oldum cunku kobay gibi kullaniyorlar. Raporla 3 hakkin oluyor, 2.hakkimi ozelde kuandim.
Hayirli olsun canim. Nereye basladin tedavi icin? Ben en son 2019 ekimdi sanirim tedaviye basladim Baskentte, 6 bin raporlu fiyatti. Raporu devler cikarmisti bize. Yani ben tesadufen kontrole gittigimde dusuk amh cikti, tup e yonlendirdiler, zaten hastanede yonlendiriyorlar hazirlanacak evraki. Siz onlari hazirlayip goturuyorsunuz rapor kisa surede cikiyor. Yine sormak istedigin bir sey olursa sor. Telefonum bozuldu sana hemeb donemedim. Allah yardimcin olsun.Merhaba, bende bugün başladım tüp bebek tedavisine. Doktor konuşkan değil ve sormama rağmen cevap vermedi ne yazık ki. Rapor işlemi ile ilgili bilgi alabilir miyim? Amh düşük benimde, cyclo progynova verip gönderdi bir dahaki ay gel tüp bebeğe başlayacağız dedi. Rapor ne zaman çıkıyor ilaçları alırken indirim yapıyorlar mı rapor olunca
Merhaba, cikolata kistinden oturu rapor cikar mi bilmiyorum ama sanki once onun tedavi edilmesi gerekiyor gibi geliyor bana.. yani Baskentte olsa oyle yapilirdi. Universite hastanelerini devlete nazaran tercih edebilirsin. Gazi ve Hacettepeden memnun olanlar vardi duydugum.Ben 35 yaşın ustundeyim cikolata kistim var amh iyi eşimde de sorun cikmadi. Rapor olur mu? Bi baslıkta daha sormstm ama çikolata kistini yazmamstm sanrm. Bir de univ hastaneleri de devlet hastaneleri gibi "kobay" olarak mi kullanir? Yani kötü muamele,kötü şartlar univ hastanelerinde de olur mu? Ankarada herhangi bi univ hastanesinde yaptıran var mı acaba?
Tesekkur ederimMerhaba, cikolata kistinden oturu rapor cikar mi bilmiyorum ama sanki once onun tedavi edilmesi gerekiyor gibi geliyor bana.. yani Baskentte olsa oyle yapilirdi. Universite hastanelerini devlete nazaran tercih edebilirsin. Gazi ve Hacettepeden memnun olanlar vardi duydugum.
Rica ederim, insallah her sey hayirlisiyla kolayca olurTesekkur ederim
Erzurum dayım ben. Bir dahaki ay gel dedi, bekliyorum bende. İnş hayırlı bebişlerimiz olur hepimizin.Hayirli olsun canim. Nereye basladin tedavi icin? Ben en son 2019 ekimdi sanirim tedaviye basladim Baskentte, 6 bin raporlu fiyatti. Raporu devler cikarmisti bize. Yani ben tesadufen kontrole gittigimde dusuk amh cikti, tup e yonlendirdiler, zaten hastanede yonlendiriyorlar hazirlanacak evraki. Siz onlari hazirlayip goturuyorsunuz rapor kisa surede cikiyor. Yine sormak istedigin bir sey olursa sor. Telefonum bozuldu sana hemeb donemedim. Allah yardimcin olsun.
Amin Insallah sagolun..siz de saglikla kucagnza alip buyutun insallah..⚘Rica ederim, insallah her sey hayirlisiyla kolayca olur
Amin hayirlisiyla gelsin her sey. Benim tedavilerim hep olumsuz sonuclanmisti, artik vazgectigimde supriz yapti, kendiliginden oldu. Olacaksa olur elbet demistim. Donup bakinca aslinda en dogru zamsn kendi geldigi zamandi, cunku oncesinde hayatim stresliydi. Ne olursa olsun vardir her seyde bir hayir deyin.Erzurum dayım ben. Bir dahaki ay gel dedi, bekliyorum bende. İnş hayırlı bebişlerimiz olur hepimizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?