Devlete girmek çok mu zor?

Sıkı çalışma ama gerçekten sıkı bir çalışma
90'a yakın veya üstü bir kpss puanı
İyi bir YDS puanı

Formül budur.

Keşke daha önce YDS'ye veya KPSS'ye girmiş olsaydınız. En azından deneyiminiz olurdu. İkisi de yılda 1 kere oluyor çünkü.
Hemen olacak gibi beklemeyin yani.

bunu şimdi gördüm

son 4 yıl ne yaptın

yanlış anlaşılmasın ben de çalışma hayatıma 25 yaşında başladım ama arada yüksek lisans yaptım, sınavlara çalışıp mülakatlarda elendim, staj yaptım vs

bu arayı nasıl doldurdun KPSS düşünmedin, henüz YDS ye girmedin bu süreci nasıl geçirdin

ben ne yaptığını anlatırdım da banlanırım

Valla sosyal medyada hergün başka bir kurumdan torpil haberleri okuyoruz. 92 puan alan adayı biçip 70 puan alanı mülakatla sokuyorlar işe. Çok emek verip işin sonunda hüsrana uğramakta var. Ben bunlara göğüs gererim diyorsanız deneyin. Dil öğreniyorum diyorsunuz, hangi seviyedesiniz? Bunların resmi bir sınav sonucu olmadan bi etkisi yok biliyorsunuz değil mi?

Torpil hariç diğerleri var
uzman yardimciliklarinin bircogu icin kpss a grubundan 90 puan, yds den en az 70 puan ve saglam bir referans.
normal memurluklar icin kpss b grubundan 90 uzeri puan alip merkezi yerlestirmede tercih yapip atanirsiniz. gerekli puanlari ve referansi sagladiktan sonra kurum sinavlarini takip etmeniz arastirip sorusturmaniz daha mantikli.basarilar dilerim.

%100 Ingilizce eğitim veren, AB ülkelerinde diploma denkliği olan bir üniversitenin uluslararası ilişkiler bölümünden mezunum, üzerine aynı alanda masterim var, yds puanım 94, toefl puanım 110. bunlara rağmen yaşadığım şehirde belediyenin ilgili bölümüne başvurduğumda cv'im göz ardı edildi, ki. partili olmayan bir referansım da vardı. yerime dili olmayan arkeoloji mezunu yeni mezun biri alındı. ki siz ankara vs diyorsunuz geçmiş olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…