- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
ben ne yaptığını anlatırdım da banlanırım
Ben sizi şikayet etmedim. Sizin mesajinizj alintilayip terbiyesizce şeyleri yazan kişileri şikayet ettim. Bu yaşıma kadar kendimi geliştirmek için kurslara vs gittim
nedir o kurslar
kaç yaşında mezun oldu
kendin geliştirmek için ne kursuna gittin
dış işleri hayalimdi deyip biçki dikiş kursuna gitmedin değil mi
mesela Arapça biliyorum yazmışsın, ne seviyede, belgeleme imkanın var mı
Durup durup alıntılamak neden ? ne yazdım da bu kadar celallendiniz ? Bence kpss ye çalışın burada vakit öldürmektense çünkü yolunuz çok ama çok uzun. Not: 29 yaşında atanan memurÖyle bi yazmışsınız ki gören de cinayet falan işledim zanneder. Beni taniyor musunuz ki ne yaptığımi biliyorsunuz? Resmen kafayı benimle bozdunuz siz
Dark beni kırdın ya, yan gelip yatmıyoruz yemin ederim. Dün kurumda wc ye 2 defa gittim . Yerimden bile kalkamadım, bu yan gelip yatma olayını kim nasıl çıkardı? eski düzeni bilmem yeni düzende yan gelip yatma yok. kültür bakanlığında bilmem necisindir o ayrı oraları bilememPeki neden devlet? Daha kolay kazanmak,yan gelip yatmak icin mi? Yoksa idealiniz bu muydu? Benim aklima hic gelmedi sahsen devlet isi,sinavsiz gel calis deseler gitmem o derece. Ama bunun bir sebebi var kendime gore. Sizin sebebiniz nedir?
Şu an sadece yüksek puan yetmiyor. Dayı kesin şart.Ya ankarada dayi lazim ya kpssde saglam puan
Nasıl diğerleri var? Lisans kpssyi hafife almışsınız gibi geldi.Torpil hariç diğerleri var
Nasıl diğerleri var? Lisans kpssyi hafife almışsınız gibi geldi.
Katılıyorum. İnsanların aklında nasıl bir kamu imajı var malum ama yine de bilip bilmeden sallamaları kırmıyor değil.Neyse en azından alnımın akıyla atandım ve .t gibi çalışıyorum, yediğim helal çok şükür.Dark beni kırdın ya, yan gelip yatmıyoruz yemin ederim. Dün kurumda wc ye 2 defa gittim . Yerimden bile kalkamadım, bu yan gelip yatma olayını kim nasıl çıkardı? eski düzeni bilmem yeni düzende yan gelip yatma yok. kültür bakanlığında bilmem necisindir o ayrı oraları bilemem
devlet memurlugunun hala boyle bir algisi varsa uzulurum gercekten.cunku ben ve bircok memur arkadasim gayet yogun calisiyoruz.kisa sureli yan gelip yatma zamanlarimiz olmustur.onun harici gercekten ptt tapu sgk gibi bircok devlet kurumu var yogun kalabalik. sizin kastettiginiz belki su an 60 yas uzeri olan teyzelerimizin zamanlarinda orgu ordukleri kisir yedikleri iki evrak yaptiklari donemlerdir.simdi hic oyle bir durum yok.tuvalete gittigim icin surat asan, isini cabuk yapmadigim icin firca atan vatandaslarla hergun ugrasmak gercekten cok stresli.ha ama derseniz ki is garantisi, haklar, izne cikmak, duzenli eksiksiz maas vs o acilardan rahatlik tamam.Peki neden devlet? Daha kolay kazanmak,yan gelip yatmak icin mi? Yoksa idealiniz bu muydu? Benim aklima hic gelmedi sahsen devlet isi,sinavsiz gel calis deseler gitmem o derece. Ama bunun bir sebebi var kendime gore. Sizin sebebiniz nedir?
Niye kirildin yav,sanki her yerde yok mu o yan gelip yatanlardan?Dark beni kırdın ya, yan gelip yatmıyoruz yemin ederim. Dün kurumda wc ye 2 defa gittim . Yerimden bile kalkamadım, bu yan gelip yatma olayını kim nasıl çıkardı? eski düzeni bilmem yeni düzende yan gelip yatma yok. kültür bakanlığında bilmem necisindir o ayrı oraları bilemem
Niye uzuluyorsunuz,ozel sektorde de cok var yan gelip yatan,ben hic uzerime alinmiyorum sahsen. Cok tanidigim var is garanti,maas onceden yatiyor,kimse seni kovamiyor diye memur olmak istiyorlar,simdi bu insanlar haklidir veya haksizdir bir sey diyemem ama her yerde her cesit insanin var oldugu da bir gercek.devlet memurlugunun hala boyle bir algisi varsa uzulurum gercekten.cunku ben ve bircok memur arkadasim gayet yogun calisiyoruz.kisa sureli yan gelip yatma zamanlarimiz olmustur.onun harici gercekten ptt tapu sgk gibi bircok devlet kurumu var yogun kalabalik. sizin kastettiginiz belki su an 60 yas uzeri olan teyzelerimizin zamanlarinda orgu ordukleri kisir yedikleri iki evrak yaptiklari donemlerdir.simdi hic oyle bir durum yok.tuvalete gittigim icin surat asan, isini cabuk yapmadigim icin firca atan vatandaslarla hergun ugrasmak gercekten cok stresli.ha ama derseniz ki is garantisi, haklar, izne cikmak, duzenli eksiksiz maas vs o acilardan rahatlik tamam.
Çoğu yerde var bu haksızlıklar. Herşey basamak basamak çıkılır. Sonuçta atansanız da her şeyi bilerek başlamıyorsun, eğitileceksiniz. Ben de üniversite döneminde öğrenmek için o şekilde çalıştım sırf cv de yer alsın diye, birinde memur olup yıllık belirli miktardaki zama razı gelip çalışacaksın, digerinde kendi işinin patronu olacaksın eyvallahın olmayacak, yada büyük kurumların müdürü veya uzmanı olup yüksek gelir sahibi mevki sahibi olacaksın. Haklı bulmuyorum haksızlık eden işverenleri ama hırslı olmak lazım, boş durmamak lazım.Idealim bu. Özel sektör ac gözlü patronlarla dolu. Örneğin bi mali musavir benim kardeşimin maliye mezunu arkadaşına ofisin yemek temizliği sana ait mesleği ogretecegim aylık 700 tl demis. O kadar haksizlikliklar dönüyor ki. Adam ilana asgari ücret yazıyor. İse başlıyorum 1 hafta sonra prim usulü çalış sigorta da yapmayacağım diyor. Tabi iyi yerler de var. Dışişleri dediğim gibi liseden beri hayalim. En azindan deneyecegim
Gökten zembille mi girmeyi planlıyorsunuz ticaret bakanlığına ?Kpss hiç denemedim açıkçası
Gökten zembille mi girmeyi planlıyorsunuz ticaret bakanlığına ?
Nasıl diğerleri var? Lisans kpssyi hafife almışsınız gibi geldi.
Aaa ne var ya kpss de hiç girmemiş ama konulara hakim. Şu an bakanlık seçiyor acaba büyükelçi mi olsa idari hakim mi ?
Durup durup alıntılamak neden ? ne yazdım da bu kadar celallendiniz ? Bence kpss ye çalışın burada vakit öldürmektense çünkü yolunuz çok ama çok uzun. Not: 29 yaşında atanan memur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?