- 17 Aralık 2015
- 26.999
- 49.312
- 598
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
torpil varsa puanin cokta onemi olmuyor maalesef 90 alan sozluden kalip yazilidan 50 alan memur oluveriyorO zaman sıkı bir calışma kpss enaz 90 puan bir de iyi bir torpil heryere gjrersin
Koca arıyor ne yapcakben ne yaptığını anlatırdım da banlanırım
ben ne yaptığını anlatırdım da banlanırım
Bilen biliyor
Her bilinen her yerde söylenmez .((
bazen de bilmezden gelinir hatta böyle bir söz sanatı da vardı :)))
Peki neden devlet? Daha kolay kazanmak,yan gelip yatmak icin mi? Yoksa idealiniz bu muydu? Benim aklima hic gelmedi sahsen devlet isi,sinavsiz gel calis deseler gitmem o derece. Ama bunun bir sebebi var kendime gore. Sizin sebebiniz nedir?
Deneyin elbette. Lakin insan iliskileri acisindan devlette de adaletsizlikler,adam kayirmalar,turlu turlu rezillikler donuyor,orasi da gulluk gulistanlik degil. Mesleki idealinize saygi duyarim ama ac gozlu olmayan da pek cok ozel sektor isvereni var.Idealim bu. Özel sektör ac gözlü patronlarla dolu. Örneğin bi mali musavir benim kardeşimin maliye mezunu arkadaşına ofisin yemek temizliği sana ait mesleği ogretecegim aylık 700 tl demis. O kadar haksizlikliklar dönüyor ki. Adam ilana asgari ücret yazıyor. İse başlıyorum 1 hafta sonra prim usulü çalış sigorta da yapmayacağım diyor. Tabi iyi yerler de var. Dışişleri dediğim gibi liseden beri hayalim. En azindan deneyecegim
Deneyin elbette. Lakin insan iliskileri acisindan devlette de adaletsizlikler,adam kayirmalar,turlu turlu rezillikler donuyor,orasi da gulluk gulistanlik degil. Mesleki idealinize saygi duyarim ama ac gozlu olmayan da pek cok ozel sektor isvereni var.
Idealim bu. Özel sektör ac gözlü patronlarla dolu. Örneğin bi mali musavir benim kardeşimin maliye mezunu arkadaşına ofisin yemek temizliği sana ait mesleği ogretecegim aylık 700 tl demis. O kadar haksizlikliklar dönüyor ki. Adam ilana asgari ücret yazıyor. İse başlıyorum 1 hafta sonra prim usulü çalış sigorta da yapmayacağım diyor. Tabi iyi yerler de var. Dışişleri dediğim gibi liseden beri hayalim. En azindan deneyecegim
Gelir niye gelmesin. Sadece biraz sabir. Bir isyerinde uzun sure calismalisiniz ki zamanla yerine gelsin bazi istekleriniz. Hemen ilk basladiginizda hic bir yerde kabul de goremezsiniz,istediginiz sartlari da bulamazsinizEvet iyiler de var ama denk gelmiyor bize
yukarıdaki soruma cevap vermeyip yazdığımı farklı yerlere çekip üstüne de beni şikayet ettin
İdealin bu ise 26 yaşına kadar ne yaptın
Gazi İİBF mezunusun hangi bölüm, aradan geçen süreçte nerelerde çalıştın, meslek edinmek için neler yaptın
mezun olalı kaç yıl oldu, bu tarz idealin varsa çalışmadan da olsa neden KPSS ye girmedin
bu sorular seni küçültmek için değil, nerede yanlış yaptığını bulmak için yahut nereyi atladığını anlamak için
yukarıda da yazdım KPSS kursuna giden 3. sınıfta Uluslar Arası ilişkiler okuyan tanıdığım var
B grubunu 3. sınıfta bitireyim A Grubunu da 4. sınıfta çalışırım diyor
Gayet yerinde bir soru sormuşsun madem bu denli azimlisin /hedeflerin var lisans eğitimin ve sonrasındaki yıllarda ne yaptın diye !! Mezun olduğum yıl Türkiyedeki tüm üniversitelerden mezun olacak kişi sayısı 450 idi...sadece milli eğitim bakanlığı bile 900 kişilik kadro açmiştı..lisans eğitimimiz devam ederken özel okul/dersane/danışma merkezlerinden iyi koşullarda iş teklifi alıyorduk...ona rağmen kpss ye 3 sınıfta çalışmaya başladım çünkü 4.sınıf bitirme ödevlerinin /projelerinin çok olduğu telaşlı bir yıl konulara yeterince vakit ayıramam sonrasında istediğim şehir olmaz dedim. 45/50 puanla bile ataması olan bölümde oturdum ders çalıştım 81 puan ile istediğim şehre atandım. Kendimi öyle geliştiriyorum böyle geliştiriyorum diyen kişinin bu gelişimi nesnel bir ölçütle de sunabiliyor olması lazım.yukarıdaki soruma cevap vermeyip yazdığımı farklı yerlere çekip üstüne de beni şikayet ettin
İdealin bu ise 26 yaşına kadar ne yaptın
Gazi İİBF mezunusun hangi bölüm, aradan geçen süreçte nerelerde çalıştın, meslek edinmek için neler yaptın
mezun olalı kaç yıl oldu, bu tarz idealin varsa çalışmadan da olsa neden KPSS ye girmedin
bu sorular seni küçültmek için değil, nerede yanlış yaptığını bulmak için yahut nereyi atladığını anlamak için
yukarıda da yazdım KPSS kursuna giden 3. sınıfta Uluslar Arası ilişkiler okuyan tanıdığım var
B grubunu 3. sınıfta bitireyim A Grubunu da 4. sınıfta çalışırım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?