- 12 Temmuz 2020
- 269
- 570
- 33
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
Kaç kere dedim anlamıyorlarSize ne diyemiyor musunuz?
Aynen ödleri kopuyor. Zaten en fazla iki yıl izin kullanabilirim. İlla ki başlayacağım. Ona bile tahammülleri yok.Benimkiler de öyleydi ev hanımlarına alıştın vs saçma sapan korku yaptılar aman banane ya duymadım görmedim kızımı kimseleree emanet edemezdim ileride niye duydum ah demeyin duymayin
İkisi de değil. Korkuyorlar eve alışırım diye galiba.Maddi beklentileri mi var sizden? Ya da onlardan maddi yardım mı alıyorsunuz bu süre boyunca?
Saçmaymış o zaman, her söylediklerinde sağlam bir tersleyin durulurlarİkisi de değil. Korkuyorlar eve alışırım diye galiba.
Niye bu kadar korkuyorlar, alışsanız ne olacak? Ki zaten alışamaz insan bu ekonomide eve.İkisi de değil. Korkuyorlar eve alışırım diye galiba.
Neden parca parca yaziyorsunuz.aileniz size neden baskı yapıyor?sizden para mi alıyorlar?siz mi onlardan para istiyorsunuz?Özel sektörde çalışıyorsunuz da işinizi kaybedersiniz diye mi korkuyorlar.nedir yani?Aynen ödleri kopuyor. Zaten en fazla iki yıl izin kullanabilirim. İlla ki başlayacağım. Ona bile tahammülleri yok.
Alışsanız ne olacak.sacma bir sebepİkisi de değil. Korkuyorlar eve alışırım diye galiba.
Neden baskı yaptıklarını tam olarak anlamasam da saçma bir korkuları var. Devlette çalışıyorum. Beni sinir eden şey onlara her şeyin çok basit gelmesi. Çocuğu yanında götür. Mesai aralarında bakarsın ne demek ne kadar saçma. Çözüm olmayıp baskı yapmaları.Neden parca parca yaziyorsunuz.aileniz size neden baskı yapıyor?sizden para mi alıyorlar?siz mi onlardan para istiyorsunuz?Özel sektörde çalışıyorsunuz da işinizi kaybedersiniz diye mi korkuyorlar.nedir yani?
ÖğretmenimMesleğiniz nedir? Sakın öğretmrnım demeyin
Sinirden sakinleşemedim dahaKonu niye yarım yamalak açılmış soru cevap şeklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?