- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
Konuyu düzenleyin de bari soru cevap şeklinde olmasınSinirden sakinleşemedim daha
Pardon da niye. Valla artık kim olursa olsun isime karisanin sınırını çiziyorum. Belli ki sinirinizi cizememissiniz. Israrla aynı konu açıldığına göreBebeğim 15 aylık. 24 aylık olana kadar ücretsiz izin hakkım var ama ailem sürekli arayıp arayıp işe başla diyor. Ben iki yaşına kadar kendim bakmak istiyorum. Nerdeyse taciz boyutunda rahatsız ediyorlar beni hadi başla ne zaman başlıyorsun. Çocuğu yanında götürürsün aralarda bakarsın gibi saçma çözümleri var. Beni bunaltıyorlar artık.
Sınır konu sahibesi sınır. Tabi insan olana sert bi dille bi kere çizgi çekmek yeter aslında. Ama baktınız çizgi yetmiyor çit çekin. Çit yetmezse duvar örün. Hayatınızın dışına sürmek de dahil her önlemi her zaman alabileceğinizi hissettirin. Sınırını aşan kişi ne kadar yakınınızsa bu netlikte davranmak o kadar zor biliyorum ama taviz de her zaman tavizi doğurur. Çocuk bakımı da çok kişiye özel bi alan, tavsiyeler bi yere kadar anlasılabilir ama tacize dönüsmesi söz konusu olamaz. Olmaması için net durmalısınız. Yoksa aynı insanlar cocugun nasıl yetisecegine de karısacak mesela. Sonu yok yani malesef.Bebeğim 15 aylık. 24 aylık olana kadar ücretsiz izin hakkım var ama ailem sürekli arayıp arayıp işe başla diyor. Ben iki yaşına kadar kendim bakmak istiyorum. Nerdeyse taciz boyutunda rahatsız ediyorlar beni hadi başla ne zaman başlıyorsun. Çocuğu yanında götürürsün aralarda bakarsın gibi saçma çözümleri var. Beni bunaltıyorlar artık.
Siz ailenize bir sey diyemiyorsaniz esiniz hadlerini astiklarini soyleyebilir. Ister calisirsiniz ister calismazsiniz. Dediginiz gibi resmen taciz bu!Bebeğim 15 aylık. 24 aylık olana kadar ücretsiz izin hakkım var ama ailem sürekli arayıp arayıp işe başla diyor. Ben iki yaşına kadar kendim bakmak istiyorum. Nerdeyse taciz boyutunda rahatsız ediyorlar beni hadi başla ne zaman başlıyorsun. Çocuğu yanında götürürsün aralarda bakarsın gibi saçma çözümleri var. Beni bunaltıyorlar artık.
Mesai aralarında olmayan zaman diliminde kim bakacakmış,kafayı mı yemişler,ciddi bir iletişim sorununuz olan insanlar demek ki aileniz,o kadar yakın değilseniz niye karışıyorlar size çünkü neden baskı yaptıklarını bilmiyorum diyorsunUz önce bunu öğrenin aranızdaki iletişimsizliği halledin,sebebi bilmezseniz çözüm oluşturmazsınızNeden baskı yaptıklarını tam olarak anlamasam da saçma bir korkuları var. Devlette çalışıyorum. Beni sinir eden şey onlara her şeyin çok basit gelmesi. Çocuğu yanında götür. Mesai aralarında bakarsın ne demek ne kadar saçma. Çözüm olmayıp baskı yapmaları.
Ya idarecilerde bebek severler arada onlar bakarlar falan. Ne anne rahat ediyor öyle ne de idare rahat veriyor. Her an diken üstünde bir laf edilse insanın gücüne gidiyor.şuan seminer döneminde bile arkadaşlarım ne kadar zorluk çekiyorlar. Ne zannediyorlar acaba öğretmenlerin çalışmadan okulda durduklarını mı?Çocuklar tahtayı yazarken metni okurken sizin emzireceğinizi falan mı? Öyle çocuk mu büyürmüş. Maddi anlamda kaldırabilecekseniz kimsenin haddine değil. Onlar mı geçindiriyor evinizi? Dertleri onlara düşüyorNeden baskı yaptıklarını tam olarak anlamasam da saçma bir korkuları var. Devlette çalışıyorum. Beni sinir eden şey onlara her şeyin çok basit gelmesi. Çocuğu yanında götür. Mesai aralarında bakarsın ne demek ne kadar saçma. Çözüm olmayıp baskı yapmaları.
Bebeğim 15 aylık. 24 aylık olana kadar ücretsiz izin hakkım var ama ailem sürekli arayıp arayıp işe başla diyor. Ben iki yaşına kadar kendim bakmak istiyorum. Nerdeyse taciz boyutunda rahatsız ediyorlar beni hadi başla ne zaman başlıyorsun. Çocuğu yanında götürürsün aralarda bakarsın gibi saçma çözümleri var. Beni bunaltıyorlar artık.
Yanı su çocuğu kendine bağlama edebiyatını cidden anlamıyorum sanki kopek sahipleniyorsun kedi sahipleniyorsun yahu çocuk bu çocuk içinde tasimissin tek tek organları oluşsun diye aylarca neler cekmissin bağlanmamak nedir ya o çocuk anasına degil kime bağlanacak kucağına alma bağlanır alışır yok çok öpme şımarır şımarsın yahu a aaaAyy benim annem de başladı şimdiden bir yıl olunca hemen işe başla tamam mı diye çocuğu kendine bağlama sende bağlanma sonra evden çıkmazsin ev hanımı olursun diye korkuyorlar
Neden? Çünkü bebeği neredeyse anasından kıskanacak kadar kafayı yiyip bebeğin sadece kendilerine bağlanmasını isteyen insanlar varYanı su çocuğu kendine bağlama edebiyatını cidden anlamıyorum sanki kopek sahipleniyorsun kedi sahipleniyorsun yahu çocuk bu çocuk içinde tasimissin tek tek organları oluşsun diye aylarca neler cekmissin bağlanmamak nedir ya o çocuk anasına degil kime bağlanacak kucağına alma bağlanır alışır yok çok öpme şımarır şımarsın yahu a aaa
Aaa deli mi ne? Kusura bakmayın aileniz ama çok içimden geldi. Bu ailelerin çocuklarının özel hayatına saygısızlığı da artık haddi aştı. Başta bebeğe onlar bakıyor sandım ama bebeğe siz bakıyorsanız onları ne ilgilendiriyor. Ben olsam "istifa edeceğim" der, hiçbir açıklama da yapmazdım inadına. Etmezdim tabi o ayrıBebeğim 15 aylık. 24 aylık olana kadar ücretsiz izin hakkım var ama ailem sürekli arayıp arayıp işe başla diyor. Ben iki yaşına kadar kendim bakmak istiyorum. Nerdeyse taciz boyutunda rahatsız ediyorlar beni hadi başla ne zaman başlıyorsun. Çocuğu yanında götürürsün aralarda bakarsın gibi saçma çözümleri var. Beni bunaltıyorlar artık.
Sizene?demiyor musunuzBebeğim 15 aylık. 24 aylık olana kadar ücretsiz izin hakkım var ama ailem sürekli arayıp arayıp işe başla diyor. Ben iki yaşına kadar kendim bakmak istiyorum. Nerdeyse taciz boyutunda rahatsız ediyorlar beni hadi başla ne zaman başlıyorsun. Çocuğu yanında götürürsün aralarda bakarsın gibi saçma çözümleri var. Beni bunaltıyorlar artık.
1 haftalik ev hanimiyim.Tatli be baglanir insanAyy benim annem de başladı şimdiden bir yıl olunca hemen işe başla tamam mı diye çocuğu kendine bağlama sende bağlanma sonra evden çıkmazsin ev hanımı olursun diye korkuyorlar
Saçma sapan fikirler işte . Tabi ki bize bağlanacak kime bağlanacak ? Sonra evde kalınca alisirmişim o kadar okuduğum boşa gidermişYanı su çocuğu kendine bağlama edebiyatını cidden anlamıyorum sanki kopek sahipleniyorsun kedi sahipleniyorsun yahu çocuk bu çocuk içinde tasimissin tek tek organları oluşsun diye aylarca neler cekmissin bağlanmamak nedir ya o çocuk anasına degil kime bağlanacak kucağına alma bağlanır alışır yok çok öpme şımarır şımarsın yahu a aaa
Çocuk şu ayda 24 ay oluyorKaç kere dedim anlamıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?