Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zaten adet olamıyorum kendı kendıme pko dan dolayıRahim filminden sonra 1 ay bekleniyo hamileliği %46 arttırıyo diye istatislikler var sonraki ay adet görürsen tekrar gidiyosun o zaman başlanıyo
Sen nerde yaptrdın ıstanbul muBenimkinde alttan muayene gibiydi ilacı verdi ve ultrasonla bakıp bana da izah ettinilacı verince beyazladı tüpler
Eskişehir şehir hastanesindeSen nerde yaptrdın ıstanbul mu
Hah bende işte onları okuyup korktum neler çektim boşu boşuna 1 yıl heba etmişim ama gerçekten acımadı hiç sadece su giderken ılık ılık bisiler hissettim ay dedim hemşire hissediyomusun dedi evet adet sancisinin hafifi dedim bişey demedi.insallah bunlara gerek kalmadan olur ama daha bunun aşılaması var olumsuz olursa 2.si var maddi durum el vermezse devlet 6 ya kadar gider başka sıkıntı bulamazsa biz o yolu çabuk geçtik çok şükür devlet le hiç uğraşmadan iyi bı doktor bulup özelde yaptirdik ameliyat i çünkü devlet yapmadı tersleyip gönderdi gel adet olunca smear rahim filmi sperm testi yani tüm tetkikleri başa sardı eşim sinir oldu ugrasilmaz devlette dendi ev tadilatı parasını tüp bebeğe ameliyata falan harcadık inşallah meyvesini alırız 25 indeKız nasıl acımıyo cıddımısın sen ya ben okudum herkes cok agrı oluyo cekılırken dıyo senınkınde nasıl olmadıkorkuncc
Evet ilk asilama mi devlette oldum ama çok iyi bi doktora denk geldim normalde doktor bakmiyomus sprem yikama işlemi felan yoktu o işlemi dışarda yaptırdım doktorda çok yardımcı oldu sağolsun şimdide il değişikliği nedeniyle üniversiteye gidiyorum ücretli dcnt doktora gidiyorum ama bu doktorumda çok iyi 20 den fazla kontrola gittim 1 defa ücret aldı sonuna geldim tedavinin cuma günü olucam asilama inşallahAmın ne guzel devlettemı oldunuz sızde
Ayy ınsallah Allah bosa cıkarmasın ugrasmalarımızı hıcbırrımızınHah bende işte onları okuyup korktum neler çektim boşu boşuna 1 yıl heba etmişim ama gerçekten acımadı hiç sadece su giderken ılık ılık bisiler hissettim ay dedim hemşire hissediyomusun dedi evet adet sancisinin hafifi dedim bişey demedi.insallah bunlara gerek kalmadan olur ama daha bunun aşılaması var olumsuz olursa 2.si var maddi durum el vermezse devlet 6 ya kadar gider başka sıkıntı bulamazsa biz o yolu çabuk geçtik çok şükür devlet le hiç uğraşmadan iyi bı doktor bulup özelde yaptirdik ameliyat i çünkü devlet yapmadı tersleyip gönderdi gel adet olunca smear rahim filmi sperm testi yani tüm tetkikleri başa sardı eşim sinir oldu ugrasilmaz devlette dendi ev tadilatı parasını tüp bebeğe ameliyata falan harcadık inşallah meyvesini alırız 25 inde
Değişik değişik demekki doktorlar hep birinin dediği diğerini tutmuyo zaten deBenimkinde alttan muayene gibiydi ilacı verdi ve ultrasonla bakıp bana da izah ettinilacı verince beyazladı tüpler
Veririm tabi inşallah güzel olursa kötü olursa nolur bilmiyorum elimizde yumurta da yok dondurulmuş sil baştan olcak daha zor olcak rabbim kolaylastirsin cümlemizin yolunuAyy ınsallah Allah bosa cıkarmasın ugrasmalarımızı hıcbırrımızınBurdan haber verırmısın bNada unutmazsan
![]()
Evet benimki ilaç firmasıyla anlaşmalı olduğu için yaptı. Geçen sene rahim filmi çekinmelisin ama ben çekmiyorum dedi bu sene çekmeye başlamışDeğişik değişik demekki doktorlar hep birinin dediği diğerini tutmuyo zaten de
Devlet te ben hiç iyi ilgilenen doktor görmedim bu tür sıkıntılı şeylerde tahammul sınırları asla yok benim gittiğim yerdekilerin kaç kere hemşirelere kızdım onlar bana tafta yaptı diye resmen cahil bakiyolar yahu biz zaten neler çekiyoruz adam gibi davranmak çok mu zor insanlara karşı zaten hassas bı konu bu insani zorla özele teşvik ettiler sonra sağlık sistemimiz çok güzel doktorlarımız süper tabi iyileri de vardır ama benim gördüklerimi atmaları bile gerekir cinstendi meslektenEvet benimki ilaç firmasıyla anlaşmalı olduğu için yaptı. Geçen sene rahim filmi çekinmelisin ama ben çekmiyorum dedi bu sene çekmeye başlamış
Bencede cok dogru yani bı elın parmagını gecmez ıyı doktorlar onlara bısey dıyememde genelı oyle sankı bız cahılız gını davranıyolar bıan once bıtırmeye calısıyolar nebılım oyuzden ınsan ozele gtmek ıstıyo ıste en azından sordugun soruların cevabını alıyosun ozeldeDevlet te ben hiç iyi ilgilenen doktor görmedim bu tür sıkıntılı şeylerde tahammul sınırları asla yok benim gittiğim yerdekilerin kaç kere hemşirelere kızdım onlar bana tafta yaptı diye resmen cahil bakiyolar yahu biz zaten neler çekiyoruz adam gibi davranmak çok mu zor insanlara karşı zaten hassas bı konu bu insani zorla özele teşvik ettiler sonra sağlık sistemimiz çok güzel doktorlarımız süper tabi iyileri de vardır ama benim gördüklerimi atmaları bile gerekir cinstendi meslekten
Yani ama genelde oyleler kiziyolar tribe giriyorlar kaç kez sinirlendim ben neler çekiyorum bide senin tribini mi cekcem maaş alıyosun kem kum ediyosun Şu anki doktorumdan o kadar memnunum ki anlatamam abi gibi aile gibi bize karşı inşallah 25 inde pozitif görürüm ve onunla yola devam ederimBencede cok dogru yani bı elın parmagını gecmez ıyı doktorlar onlara bısey dıyememde genelı oyle sankı bız cahılız gını davranıyolar bıan once bıtırmeye calısıyolar nebılım oyuzden ınsan ozele gtmek ıstıyo ıste en azından sordugun soruların cevabını alıyosun ozelde
Doktorun insalığıyla alakalı bence doktorum çok iyi her sorumun cevabını alıyorum numarası yok doğal olarak instagramdan yazıyorum ve anında cevap alıyorum insanlığı olan doktorlarla karşılaştırsın allahım hepimiziBencede cok dogru yani bı elın parmagını gecmez ıyı doktorlar onlara bısey dıyememde genelı oyle sankı bız cahılız gını davranıyolar bıan once bıtırmeye calısıyolar nebılım oyuzden ınsan ozele gtmek ıstıyo ıste en azından sordugun soruların cevabını alıyosun ozelde
Hiç soru soramadım desem sana inanır mısın abartısız hiç bişey koyun sürüsü gibi çarşafı veriyo 3 5 kişiyi içeri aliyo tek tek sedyeye hızlı olmak lazım hızlı olmazsan da azar isitiyosun adetli adetsiz habire açıp göstermek zorunda kaliyosun ne igrencc bişey şimdiki doktorum adetli iken asla bakmadı ultrasonla baktı sadece iğneler i vurduktan sonra yumurta gelişiminde vajinal muayene etti dedim içimden adetliyken niye bakti o zaman bunlar mi doktor bu mu doktor dedim kendi kendimeDoktorun insalığıyla alakalı bence doktorum çok iyi her sorumun cevabını alıyorum numarası yok doğal olarak instagramdan yazıyorum ve anında cevap alıyorum insanlığı olan doktorlarla karşılaştırsın allahım hepimizi
Gerçekten öyle doktorlar var inanırım yani bnde denk gelmiştim öylesine bi dahada kapısından geçmedim ve kadın doktorduHiç soru soramadım desem sana inanır mısın abartısız hiç bişey koyun sürüsü gibi çarşafı veriyo 3 5 kişiyi içeri aliyo tek tek sedyeye hızlı olmak lazım hızlı olmazsan da azar isitiyosun adetli adetsiz habire açıp göstermek zorunda kaliyosun ne igrencc bişey şimdiki doktorum adetli iken asla bakmadı ultrasonla baktı sadece iğneler i vurduktan sonra yumurta gelişiminde vajinal muayene etti dedim içimden adetliyken niye bakti o zaman bunlar mi doktor bu mu doktor dedim kendi kendime
Amin ınsallah hayırlı haberını beklıyorumYani ama genelde oyleler kiziyolar tribe giriyorlar kaç kez sinirlendim ben neler çekiyorum bide senin tribini mi cekcem maaş alıyosun kem kum ediyosun Şu anki doktorumdan o kadar memnunum ki anlatamam abi gibi aile gibi bize karşı inşallah 25 inde pozitif görürüm ve onunla yola devam ederim
Aynen Allah hepımızın karsısına dogru ınsanları cıkarsın hayırlısıylada saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallahGerçekten öyle doktorlar var inanırım yani bnde denk gelmiştim öylesine bi dahada kapısından geçmedim ve kadın doktordu
Anestezili mi oldu?Ben 25yasimdayim ve aşılama ilk kez yaptırdık sonucu öğrenmeme 1hafta var benim gibi ilk yaptıranlar aşılaması tuttumu ne gibi değişiklikler oldu vücudunuzda anlatabilirmisiniz şimdiden teşekkürler
Aşılamada anestezi olmuyo diye biliyorumAnestezili mi oldu?