Devlette doğum yapacak mışım

Hiç taviz vermeyin. Taviz tavizi getirir sonrasında daha çok ezilirsiniz. Benim eşimde böyle yaptı çok büyük kavga ettik bizde bu mevzu yuzunden. En sonunda dönüp bana dediki annemde çocuk doğurdu hiç doktor yüzü gormedi. Bu cumlesinden sonra boşanma aşamasına geldik sonra tekrar bir araya geldik vs. Ben o zamanlar çalışmadığım için özelde devam edemedim eşimin pintiligi ve cahilliği yüzünden üniversite hastanesine gittim dogumumda ama doğum esnasinda çok büyük komplikeler oluştu doğum önlüğümü çıkarıp hastanen duvarlarina turuna tutuna çıkıp özel hastaneye gitmek zorunda kaldım yine. Oğlumun kafası sıkısmıstı inatla sezeryana almadıkları için durum tehlikeli boyuta gelince apar topar sezeryana aldılar. Doktor ertesi gün seni son anda sezeryana almasaydik hem seni hem bebegini yoğun bakıma almak zorunda kalırdık dedi. Çok büyük travmalar yaşadım ben bu saçma sapan mevzu yuzunden hala çok büyük kin tasiyorum içimde eşime karşı. Benzer sıkıntılar yaşamak istemiyorsaniz gidin paşa paşa özelde doğum yapın sakin taviz vermeyin ağlamayın bırakın o paralasin kendini.

Valla hiç öyle değil. Ben hamileyken nts icin acile gittim devlete. Orada dogum bekleyen kadın vardı afedersiniz inek noguruyor sanki oyle bir muamele. Gec şuraya diye azarliyor hemsire pis igrenc yataklar. Ama baya igrenç. Birdaha da adim atmadım
Bilmiyorum belki hastaneden hastaneye değişiyordur. Kocaeli'nde doğum yapmıştı arkadasim. Tek sorun özel oda yoktu. Başka bir kadınla birlikte kalmıştı odada.Onun dışında çok memnun kalmıştı. Ama bahsettiğiniz durum çok kötü. Belki param yok, gidemiyorum özel hastaneye. Hakettiğim muamele bu mu yani?

tek maaşla adam nasıl özel hastane ücretini karşılasın biraz anlayış biraz beyninizi çalıştırın
Beyninizi siz çalıştırsanız keşke anlamıyorsunuz çünkü hasetten midir nedir 🤷🏻‍♀️ tek çalışıyor ama çalışıp kazandığı para 10 çalışanın parasına eş değer belki daha fazlası az öte de hasetlenin

Devlet hastanesinde özel oda tutunca eş kalıyor yanında özel hastanede yapılan sezaryen sonrası aşırı yapışıklık sorunu yaşadım ilk iki dogum özel hastanede hatta 3 içinde özele gidiyordum acil olarak devlette 3 sezaryen oldum ve o yapışıklılar temizlendi ve ek yapıldı 4 doğumum da başka dr girdi doğum sonrası bana söylediği benden önceki dr mükemmel bir amelliyat yapmış hiç yapışıklık yoktu

Kotü kalplilikle nasil bir iliski kurdunuz pardon?
Ben orda çok üzüldüm ağladım bebeğime bir şey olmuş mudur diye soruyorum siz ağlamak düşüğe sebep olur diyorsunuz dalga geçer gibi kötü kalpli demekle az bile söylemişimmm 🤷🏻‍♀

Bence kendini zorla normal doğum yap
Çünkü yapmayan kadınların çocukları hep alerjileri var ve mutlaka emzir o mama ile büyüyen bebekler aşırı şişiyor
Ve kilolular
Kız benim 4 çocuğum var maşallah alerjileri felan yok bunlar sanırım genetik

Bilmiyorum belki hastaneden hastaneye değişiyordur. Kocaeli'nde doğum yapmıştı arkadasim. Tek sorun özel oda yoktu. Başka bir kadınla birlikte kalmıştı odada.Onun dışında çok memnun kalmıştı. Ama bahsettiğiniz durum çok kötü. Belki param yok, gidemiyorum özel hastaneye. Hakettiğim muamele bu mu yani?
Kesinlikle. Zaten o azarlanan kadın da parasi yok diye ses etmiyordu bence daha kotü davranmasinlar diye. Parasi olsa çıkar giderdi. Çok zor

Konu sahibi kendini bu kadar germe. Altınların varmış zaten. Esin istemiyorsa da altınları bozdurup özelde doğum yaparsın.

tek maaşla adam nasıl özel hastane ücretini karşılasın biraz anlayış biraz beyninizi çalıştırın

Bu ulkede "tek maaş" diye sabit bir rakam var da ben mi bilmiyorum acaba? 😁 Ya da siz herkesin ayni maasla/ gelirle calistigi mi saniyorsunuz?

Eger durumu varsa ki var diyor olabilir eşinin hastane ucretinden sakinmasi hiç doğru değil. Bilip bilmeden neden kadina hakaret ediyorsunuz? 🙄

şehrinizde şehir hastanesi varsa bence çokta devlet hastanesi gibi düşünmeyip bi deneyin derim, şu anki şehir hastaneleri tertemiz ve bi çok özelden daha güzel durumda.

18.aydan bildiriyorum: kizim 5.aydan beri kendi odasinda benden ayri yatiyor ama odasinin oldugunun farkinda degil.
Dogumu ozelde yapmaya da tamam demis. Sizde uzmeyin artik kendinizi

Ben orda çok üzüldüm ağladım bebeğime bir şey olmuş mudur diye soruyorum siz ağlamak düşüğe sebep olur diyorsunuz dalga geçer gibi kötü kalpli demekle az bile söylemişimmm 🤷🏻‍♀
Hormonlar deli gibi ağlatır... Allahin izliyle birsey olmaz bebeğinize... hamile değilken de muhtemelen eşiniz aynıydı. Hormonlardan daha çok gözünüze batıyor... tamam dediyse üzerine düşmeyin...

Back
X