- 15 Nisan 2017
- 3.469
- 9.046
- 158
Hiç taviz vermeyin. Taviz tavizi getirir sonrasında daha çok ezilirsiniz. Benim eşimde böyle yaptı çok büyük kavga ettik bizde bu mevzu yuzunden. En sonunda dönüp bana dediki annemde çocuk doğurdu hiç doktor yüzü gormedi. Bu cumlesinden sonra boşanma aşamasına geldik sonra tekrar bir araya geldik vs. Ben o zamanlar çalışmadığım için özelde devam edemedim eşimin pintiligi ve cahilliği yüzünden üniversite hastanesine gittim dogumumda ama doğum esnasinda çok büyük komplikeler oluştu doğum önlüğümü çıkarıp hastanen duvarlarina turuna tutuna çıkıp özel hastaneye gitmek zorunda kaldım yine. Oğlumun kafası sıkısmıstı inatla sezeryana almadıkları için durum tehlikeli boyuta gelince apar topar sezeryana aldılar. Doktor ertesi gün seni son anda sezeryana almasaydik hem seni hem bebegini yoğun bakıma almak zorunda kalırdık dedi. Çok büyük travmalar yaşadım ben bu saçma sapan mevzu yuzunden hala çok büyük kin tasiyorum içimde eşime karşı. Benzer sıkıntılar yaşamak istemiyorsaniz gidin paşa paşa özelde doğum yapın sakin taviz vermeyin ağlamayın bırakın o paralasin kendini.