- 10 Ağustos 2009
- 26.178
- 18.333
- 823
Hamileyken annen iyi beslenmemiş katkılı gıda yemiştirSallama istersen
Yazdıklarının mantıklı yanı var mı sence?normal doğumla doğdum, her şeye alerjim var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileyken annen iyi beslenmemiş katkılı gıda yemiştirSallama istersen
Yazdıklarının mantıklı yanı var mı sence?normal doğumla doğdum, her şeye alerjim var.
Yani yanlış anlamayın ama böyle şey için altın bozulmaz. Bebeğiniz hayata gelince o kadar çok aklınıza gelmeyen ihtiyacı çıkacak ki, hiçbir şey olmasa okul masrafı kreş masrafı aktivite masrafı. O altını bebeğiniz için saklamanız daha mantıklı. Ben yurtdışında yaşıyorum, doğumu da burda yaptım. Türk instamom ların youtuberların gazına gelip aldığım yok tüylü terlik yok incili lohusa tacı bir kere kullanmadım. Amaaaa bebeğimle her tür aktiviteyi yapıyorum (bebek yüzme zamanı, bebekle 2 kez yurtdışı tatil, bebeğin gelişimi için oyuncaklar, seneye oyun grubu vs) o yüzden önerim oda vs değil de doğum sonrası sizin ve bebeğinizin konforunuzu arttıracak şeylere odaklanın. Örneğin düzenli bir yardımcı çağırmak gibi. Veya tatil gibi. Doğum sonrası spor gibi. Veya şaşırarak görüyorum, Türkiye’de insanlar bebeklerinin altını yok koltuk tepesinde yok yatak üstünde alıyor. Düzgün bir alt açma ünitesi, belinizin ağrımasını engeller. Veya inşallah gerek kalmaz ama emzirme danışmanı tutmanız gerekebilir.Evimiz arabamız var çok şükür maaşı da epey iyi zaten insan gibi param yok altınları bozalım dese ona da kabulüm ama böyle delirtecek insanı illa
Hamileyken annen iyi beslenmenin katkılı gıda yemiştir
Sanırım bebeğiniz yok henüz. Umarım bu yazdığınızın sütü yetmeyen anneleri me kadar yaraladığını düşünmek zorunda kalmazsınızBence kendini zorla normal doğum yap
Çünkü yapmayan kadınların çocukları hep alerjileri var ve mutlaka emzir o mama ile büyüyen bebekler aşırı şişiyor
Ve kilolular
Alakası yokNe ilgisi var şimdi ? Devletin hizmeti ve deneyimi her zaman daha iyidir.bu arada asıl bu adamlar, bu pişkin, egolu kadınları nereden buluyor ? Hem çalışmayıp, hem de özel hastane istemek de ayrı bir pişkinlik.hadi bir artısı olsa tamam diyeceğim.doğum kadar kolay bir işlem için servet harcamaya ne gerek var ? Gideceksiniz en fazla 1 gün yatıp çıkacaksınız bu yani? Ufacık olayı abarttıkça abartmış.tamam sonra istediğin yerde yap demiş zaten.inanılmaz fuzuli bir harcamayı istememek de cimrilik olmuş.gereksiz yere ben de 15,20 bin vermek istemem yani.gerekli şeylerde cimrilik olur.
Ay bi bitin gidin ya !Bence kendini zorla normal doğum yap
Çünkü yapmayan kadınların çocukları hep alerjileri var ve mutlaka emzir o mama ile büyüyen bebekler aşırı şişiyor
Ve kilolular
Ne kadar dengesiz eşiniz, durum varken hamile eşi korkuyorken ne diye üstünüze geliyor, korkutmak için bilerek yapti , sizin o halinizi görmek onun hoşuna gitti belkide, günahı boynuna. Bende hamileyken hastaneleri ,doktorları araştırıp kendim seçmiştim. Kimseye ağzını açıp bisey demek düşmezHanımlar merhaba iyi akşamlar :)
5 aylık hamileyim tek duam dileğim sağlıkla kucağıma almak. Yapı olarak canı çokk tatlı ve korkak biriyim böyle biri olmak istemezdim ama
Özel bir hastaneye gidiyorum kontrollere durumumuz çok çok şükür gayeeet iyi eşim insanların aklına o kadar uyuyor ki anlatamam neymiş arkadaşının eşi devlette yapmış çok iyiymiş orda yapsaymışım ne gerek varmış bebek odası için de aynısını yaptı yapamam büyüyene kadar gerek yok dedi bu konu yüzünden 5 kere tartıştık ve her defasın da çok ağladım çünkü hayalim di bebeğime oda yapmak en son altınları bozup yapmamayı teklif etti düşünün el mecbur kabul ettim yoksa benim tek başıma yapacak gücüm yok.
Bugün de bu konu için çok kötü kavga ettik artık o kadar kırıldım ve sinirlendim ki kızlar inanın durumuz olmasa tabiki devlete giderdim olduğu halde böyle yapması çok garip ve ben Allah nasip ederse sezaryen düşünüyorum normalden çok korkuyorum devlette böyle bir seçim hakkımız da yok.
Yani en son gelip korkma korkma doğurursun özelde dedi böyle herşeyi burnumdan getirip sonra tamam yaparız demesi bilmiyorum ya aşırı stres yapıp ağladım bebeğime bişey olmuşmudur acaba çok üzgünüm ama elimde olmadan ağlıyorum![]()
Sırf canım tatlı deyip sezaryenle doğum yapmak onca göbekten dikişe razı olmak ta tuhafSanırım bebeğiniz yok henüz. Umarım bu yazdığınızın sütü yetmeyen anneleri me kadar yaraladığını düşünmek zorunda kalmazsınız
Nesi pişkinlik bunun, paşa gönlü nasıl isterse öyle yapar doğumunu. İsterse gider Acıbadem’de doğurur. Ne alaka çalışıp çalışmaması? Bir kadının tercihlerine, fikirlerine değer verilmesi için illa dışarıda çalışıyor olması mı lazım?Hem çalışmayıp, hem de özel hastane istemek de ayrı bir pişkinlik.
Devlette isteğe bağlı sezaryen olmuyorDevlette de sezeryan olabiliyorsunuz nasıl seçim hakkınız yok anlamadım onun dışında beden sizin bedeniniz o şekilde doğum yapmak istiyorsanız bunu anlayışla karşılamak zorunda. Tatlı dille anlatmayı deneyin
O farklı birşeySırf canım tatlı deyip sezaryenle doğum yapmak onca göbekten dikişe razı olmak ta tuhaf
Eşinin arkadaşı devlette doğuruyor dye sende orda doğurmak zorunda değilsin. Bu stresle Allah muhafaza bebeğe bisey olur..ozeldede herkes doğuruyor de eşine.dogurmak istediğiniz yerde ücret ne kadarki.hersey para değil.insanlar çocuk sahibi olabilmek icin ne paralar harcıyor 2.tup bebek denememiz 100 bin gtti boşa geçen yıl. Elimizde boş çıktı Maddi manevi yıkım.Hanımlar merhaba iyi akşamlar :)
5 aylık hamileyim tek duam dileğim sağlıkla kucağıma almak. Yapı olarak canı çokk tatlı ve korkak biriyim böyle biri olmak istemezdim ama
Özel bir hastaneye gidiyorum kontrollere durumumuz çok çok şükür gayeeet iyi eşim insanların aklına o kadar uyuyor ki anlatamam neymiş arkadaşının eşi devlette yapmış çok iyiymiş orda yapsaymışım ne gerek varmış bebek odası için de aynısını yaptı yapamam büyüyene kadar gerek yok dedi bu konu yüzünden 5 kere tartıştık ve her defasın da çok ağladım çünkü hayalim di bebeğime oda yapmak en son altınları bozup yapmamayı teklif etti düşünün el mecbur kabul ettim yoksa benim tek başıma yapacak gücüm yok.
Bugün de bu konu için çok kötü kavga ettik artık o kadar kırıldım ve sinirlendim ki kızlar inanın durumuz olmasa tabiki devlete giderdim olduğu halde böyle yapması çok garip ve ben Allah nasip ederse sezaryen düşünüyorum normalden çok korkuyorum devlette böyle bir seçim hakkımız da yok.
Yani en son gelip korkma korkma doğurursun özelde dedi böyle herşeyi burnumdan getirip sonra tamam yaparız demesi bilmiyorum ya aşırı stres yapıp ağladım bebeğime bişey olmuşmudur acaba çok üzgünüm ama elimde olmadan ağlıyorum![]()
Sırf canım tatlı deyip sezaryenle doğum yapmak onca göbekten dikişe razı olmak ta tuhaf
Oğlum sezaryenle doğdu ve hiçbir şeye alerjisi yoktu. Sütüm gelene kadar ilk iki üç gün hariç hiç mama içmedi ve iki sene anne sütü aldı. İçi boş genellemeler yapıp sallamayın yahu.Bence kendini zorla normal doğum yap
Ve kilolular
Bn aptamil prosyneo kullandım hicde bebek sismediO farklı birşey
Mama yedirmeyin bebek şişer demek apayrı. Ben bebeğimi hastanede 2 gün emzirmeye çalıştım, süt yetmediği için 2500 gr a düştü bebeğim, sarılık belasının kıyısından döndü. Sizce bebeğim kilo almasın şişmesin diye ne kadar süre evladımı aç bırakmalıydım? Ölüsünü elime alana kadar mı?
Gece sizce bebeği yanınıza çekip meme vermek mi kolay yoksa 2,5 saatte bir uyanıp 40 derece su ile mama hazırlayıp bebeğe içirip tekrar mutfağa gelip biberon dezenfekte etmek mi?