Devlette doğum yapacak mışım

Bitin dedikçe ayrı bi şuursuz çıkıyor🤷🏻‍♀️
Bana göre de sen şuursuzsun onu ne yapacağız ? Cin olmadan adam çarpmaya kalkmış, kocada o kapasite olmayınca susup oturmuş işte yerine 😀😀. Maşllah herkes pek bir değerli pek bir özel.kimse de normal insanım işte, ne üstünlüğüm var ki demiyor.mütevazı olun biraz ya.gören de devlette doğuran ölüyor, kalıyor sanacak?

Çok istiyorsan hamile kal da sen git devlette istediğin şekilde doğur diyemediniz mi? Ağlayıp sinirlenip bebeğinizi strese sokmayın. Doğumdan sonra da bebeğiniz biraz büyüyünce bir işe girip çalışın böyle hoduklerin eline bakmayın.
O da istersen kendi kendine hamile kalsaydın derse ne olacak 😀😀

Bu site sayesinde erkeklerin gerçek yüzünü gördüm vallahi. Lütfen doğum yaptıktan belirli bir süre sonra bebeğiniz için aileniz bakımına yardımcı olsun da işe başlayın lütfen eşinize muhtaç olmayın 😞

Hanımlar merhaba iyi akşamlar :)

5 aylık hamileyim tek duam dileğim sağlıkla kucağıma almak. Yapı olarak canı çokk tatlı ve korkak biriyim böyle biri olmak istemezdim ama 🤷🏻‍♀️

Özel bir hastaneye gidiyorum kontrollere durumumuz çok çok şükür gayeeet iyi eşim insanların aklına o kadar uyuyor ki anlatamam neymiş arkadaşının eşi devlette yapmış çok iyiymiş orda yapsaymışım ne gerek varmış bebek odası için de aynısını yaptı yapamam büyüyene kadar gerek yok dedi bu konu yüzünden 5 kere tartıştık ve her defasın da çok ağladım çünkü hayalim di bebeğime oda yapmak en son altınları bozup yapmamayı teklif etti düşünün el mecbur kabul ettim yoksa benim tek başıma yapacak gücüm yok.
Bugün de bu konu için çok kötü kavga ettik artık o kadar kırıldım ve sinirlendim ki kızlar inanın durumuz olmasa tabiki devlete giderdim olduğu halde böyle yapması çok garip ve ben Allah nasip ederse sezaryen düşünüyorum normalden çok korkuyorum devlette böyle bir seçim hakkımız da yok.
Yani en son gelip korkma korkma doğurursun özelde dedi böyle herşeyi burnumdan getirip sonra tamam yaparız demesi bilmiyorum ya aşırı stres yapıp ağladım bebeğime bişey olmuşmudur acaba çok üzgünüm ama elimde olmadan ağlıyorum :KK43:

Konu devlette dogum su bu degil ki.

Bi bebek odasina bile 5 kez kavga edip, aglayana kadar sizi strese sokmasi cok acayip.

Bebeginize bir sey olmamistir umarim cidden.

Benim hamileligim cok stresli gecmisti ve bebegim de dogumdan sonra 1 yil boyunca aglamisti. Ben hep stresli hamilelige yordum, sebebi o mudur bilemem kesin olarak.

Gercekten bence bi ananizin babanizin evine gidin gerekirse, bi uzak kalin esinizden. Belki dengesizligi biraz azalir. Bana normal gelmedi, hamile karisini aglata aglata benim dedigim olacak kafasini.

Ne ilgisi var şimdi ? Devletin hizmeti ve deneyimi her zaman daha iyidir.bu arada asıl bu adamlar, bu pişkin, egolu kadınları nereden buluyor ? Hem çalışmayıp, hem de özel hastane istemek de ayrı bir pişkinlik.hadi bir artısı olsa tamam diyeceğim.doğum kadar kolay bir işlem için servet harcamaya ne gerek var ? Gideceksiniz en fazla 1 gün yatıp çıkacaksınız bu yani? Ufacık olayı abarttıkça abartmış.tamam sonra istediğin yerde yap demiş zaten.inanılmaz fuzuli bir harcamayı istememek de cimrilik olmuş.gereksiz yere ben de 15,20 bin vermek istemem yani.gerekli şeylerde cimrilik olur.
Eğer birgün dogurursaniz; buraya,alt tarafı dogummus diye yazın yine olur mu

Çok istiyorsan hamile kal da sen git devlette istediğin şekilde doğur diyemediniz mi? Ağlayıp sinirlenip bebeğinizi strese sokmayın. Doğumdan sonra da bebeğiniz biraz büyüyünce bir işe girip çalışın böyle hoduklerin eline bakmayın.
Şimdi koca çalışmasa, siz çalışsanız, bu adamın ameliyat olması gerekse, basit bir ameliyatı bedavaya, güven içinde olmak varken, özelde olacağım diye tuttursa, özel hastanede de size 25 bin lira fatura çıkarsa gıkınızı çıkarmayacaksınız öyle mi? Devlette olsan demeyeceksiniz öyle mi ? Aynı şey ne gerek var, zaten basit bir ameliyat demeyeceksiniz öyle mi 😀😀. Demeyecekseniz amenna ama yok diyecekseniz, bilinçaltınız size sırf kocanıza seks sunduğunuz için daha değerli olduğunuzu söylüyor demektir. Yakıştırıyor musunuz bunu kendinize ?. Haa erkeklerin bizim gibi çalışmama şansı da yoktu değil mi ? Garip bulmuşuz vurun kırbacı gitsin.evlenmeseymiş şerefsizler.evlendi diye köle oldu bu adamlar.dövene, sövene de köle oluyorlar.

Bana göre de sen şuursuzsun onu ne yapacağız ? Cin olmadan adam çarpmaya kalkmış, kocada o kapasite olmayınca susup oturmuş işte yerine 😀😀. Maşllah herkes pek bir değerli pek bir özel.kimse de normal insanım işte, ne üstünlüğüm var ki demiyor.mütevazı olun biraz ya.gören de devlette doğuran ölüyor, kalıyor sanacak?
Yanlış insana saldırıyorsun ben seninle laf yarışı yapacak kişi değilim.
Evet biz çok değerliyiz sen kendini öyle hissetmiyorsan bize ne 🤷🏻‍♀️
Vaktimi aldın ama 2 dk mesajlarına baktım şuursuz az bi sıfatmış sana.

Yanlış insana saldırıyorsun ben seninle laf yarışı yapacak kişi değilim.
Evet biz çok değerliyiz sen kendini öyle hissetmiyorsan bize ne 🤷🏻‍♀️
Vaktimi aldın ama 2 dk mesajlarına baktım şuursuz az bi sıfatmış sana.
Sana da.

Şimdi koca çalışmasa, siz çalışsanız, bu adamın ameliyat olması gerekse, basit bir ameliyatı bedavaya, güven içinde olmak varken, özelde olacağım diye tuttursa, özel hastanede de size 25 bin lira fatura çıkarsa gıkınızı çıkarmayacaksınız öyle mi? Devlette olsan demeyeceksiniz öyle mi ? Aynı şey ne gerek var, zaten basit bir ameliyat demeyeceksiniz öyle mi 😀😀. Demeyecekseniz amenna ama yok diyecekseniz, bilinçaltınız size sırf kocanıza seks sunduğunuz için daha değerli olduğunuzu söylüyor demektir. Yakıştırıyor musunuz bunu kendinize ?. Haa erkeklerin bizim gibi çalışmama şansı da yoktu değil mi ? Garip bulmuşuz vurun kırbacı gitsin.evlenmeseymiş şerefsizler.evlendi diye köle oldu bu adamlar.dövene, sövene de köle oluyorlar.
Niye diyeyim? Adamı seviyorum, canından değerli mi 25i 50si 100ü. Ameliyat bu sonuçta anestezi alacak. Nerede isterse orada olur, nasıl mutlu olacaksa öyle. Sevgi başka bir şey alım satım ilişkisi başka. Sen de bambaşka bir seysin ferhans. 😂

Artık çalışmayan kadının özelde doğurmasını da kıskanmazsın ya😂😂😂
Gerçi sen cinsel hastalık kıskanan insansın buna şaşırmam daha saçma ama neyse

İlk çocuksa özel hast. Olmalı. Sülaleni doğuma çağırsan gelebiliyor. İnsan ilkte korkuyor bide sezaryen istiyorsan baska sansın yok.
2. Çocugumu devlette doğurdum 3 yıl önce melek gibiydi ebeler doktor. Servise çıkınca biraz hoşt moşt tavırlar gördüm ama umursamadım. İyikide özel özel diye tutturmamışım dedim.
Ama ilk çocuk baska

Bence kendini zorla normal doğum yap
Çünkü yapmayan kadınların çocukları hep alerjileri var ve mutlaka emzir o mama ile büyüyen bebekler aşırı şişiyor
Ve kilolular

Hamileyken annen iyi beslenmemiş katkılı gıda yemiştir

Sırf canım tatlı deyip sezaryenle doğum yapmak onca göbekten dikişe razı olmak ta tuhaf
Bu cümleleri kurarken kaç anneyi üzmüş oluyorsunuz bir bilseniz…

Son düzenleme:
Konu devlette dogum su bu degil ki.

Bi bebek odasina bile 5 kez kavga edip, aglayana kadar sizi strese sokmasi cok acayip.

Bebeginize bir sey olmamistir umarim cidden.

Benim hamileligim cok stresli gecmisti ve bebegim de dogumdan sonra 1 yil boyunca aglamisti. Ben hep stresli hamilelige yordum, sebebi o mudur bilemem kesin olarak.

Gercekten bence bi ananizin babanizin evine gidin gerekirse, bi uzak kalin esinizden. Belki dengesizligi biraz azalir. Bana normal gelmedi, hamile karisini aglata aglata benim dedigim olacak kafasini.
Katiliyorum. Asil mesele "devlet mi ozel mi"den ziyade, kari koca bebek bekliyor olmanin sevincini, heyecanini yasamak yerine, yok bebek odasi gereksiz, yok devlette yap vs kavgalar ve hamilelik zamani surekli aglamalar...
Ben Turkiye'deyken ozelde sezaryan oldum, devlette dogum yapip da benden daha memnun kalan arkadaslarim ya da devletteki korkunclu tecrubelerini anlatanlar da vardi:) Daha makul bir sekilde karar vermelisiniz stres olmadan esinizle birlikte.
Abd'deyim, burda doktoru siklikla gormek bile ne mumkun, hamileligin ve dogumlarin nerdeyse tamami ebeyle ilerliyor.
Hamilelik, asiri ozel bir prenseslik seviyesi degil, ama icinizden geleni secmek de hakkiniz elbet☺️

Peki siz durumunuzun iyi olduğuna emin misiniz?
Belki adam zorlanıyordur?
Bu arada heveslenmişsiniz anlıyorum ama ben de 4 aylık bebeğime oda yapmadım (durumumuz gayet iyi, ben de çalışıyorum ona rağmen gerek görmedim)
Hayır bide durum çok iyi olup altınları bozdurup oda yapmak nasıl oluyor ? Belliki sandığı kadar iyi durumda değiller adam tek çalışıyor ve özelde doğum yapmaya parası yetmeyecek bunu anlatmaya çalışıyor kadına.

O çocuğun annesi olarak istediğiniz yerde doğum yaparsanız. Eşiniz bile olsa hiç kimseye bu konuda söz düşmez

Niye diyeyim? Adamı seviyorum, canından değerli mi 25i 50si 100ü. Ameliyat bu sonuçta anestezi alacak. Nerede isterse orada olur, nasıl mutlu olacaksa öyle. Sevgi başka bir şey alım satım ilişkisi başka. Sen de bambaşka bir seysin ferhans. 😂
Eee o zaman tamam.

Hanımlar merhaba iyi akşamlar :)

5 aylık hamileyim tek duam dileğim sağlıkla kucağıma almak. Yapı olarak canı çokk tatlı ve korkak biriyim böyle biri olmak istemezdim ama 🤷🏻‍♀️

Özel bir hastaneye gidiyorum kontrollere durumumuz çok çok şükür gayeeet iyi eşim insanların aklına o kadar uyuyor ki anlatamam neymiş arkadaşının eşi devlette yapmış çok iyiymiş orda yapsaymışım ne gerek varmış bebek odası için de aynısını yaptı yapamam büyüyene kadar gerek yok dedi bu konu yüzünden 5 kere tartıştık ve her defasın da çok ağladım çünkü hayalim di bebeğime oda yapmak en son altınları bozup yapmamayı teklif etti düşünün el mecbur kabul ettim yoksa benim tek başıma yapacak gücüm yok.
Bugün de bu konu için çok kötü kavga ettik artık o kadar kırıldım ve sinirlendim ki kızlar inanın durumuz olmasa tabiki devlete giderdim olduğu halde böyle yapması çok garip ve ben Allah nasip ederse sezaryen düşünüyorum normalden çok korkuyorum devlette böyle bir seçim hakkımız da yok.
Yani en son gelip korkma korkma doğurursun özelde dedi böyle herşeyi burnumdan getirip sonra tamam yaparız demesi bilmiyorum ya aşırı stres yapıp ağladım bebeğime bişey olmuşmudur acaba çok üzgünüm ama elimde olmadan ağlıyorum :KK43:
Doğumdan korktugunuz için özeli tercih ettiğinizi düşünüyorum. Yada inat uğruna mi 🙄 bende ilk hamileligimde özeli çok istedim sezaryen olmak istedim normal doğumdan çok korktum. Ama suyumun aniden gelmesiyle evime en yakın devlet hastanesine gittim bana yatış verdiler. Sadece akışına bıraktım. Hatta doktordan sezaryen istedim bebekle ve seninle ilgili ciddi bir problem olmadığı sürece sezaryen olamazsın burada prosedür böyle demişti. Sonra benimle çok güzel konuştu Moral verdi başarabilirsin herşey yolunda kolay olmasi içinde elimden geleni yaparım dene bence dedi ve bı deli cesareti ile eşime burda dogurcam kalalım dedim sabah karşı 4te gittiğim hastanede oglen doğurdum iyikide yolumu oraya cevirmisim paramda cebime kaldı 😂 3 çocuğum var 3ude normal doğum 3undede çok güzel insanlarla karşılaştım sorularıma hep cevap aldım ben memnunum ama herkesin tercihi kendine. Ama başkasının sözüne çabuk itibar eden bu adamla hamileliginizi zehir etmişsiniz bebek odasiydi dogumdu hastaneydi. Şuan özeller ne kadar bilmiyorum tabi ama durumumuz gayeeet iyi dediğine göre eşin cimri demekki yada gerek görmüyor.

Back
X