Devlette doğum yapacak mışım

Hayır bide durum çok iyi olup altınları bozdurup oda yapmak nasıl oluyor ? Belliki sandığı kadar iyi durumda değiller adam tek çalışıyor ve özelde doğum yapmaya parası yetmeyecek bunu anlatmaya çalışıyor kadına.
Hayeller brad pitt, hayatlar hüseyin emmi bu kadında ben de farkettim.

Konu sahibesi size gelince eşiniz cimrilikten bu şekilde davranıyorsa çok üzüldüm.

Çünkü evliliğiniz boyunca hep parasal tartışmalar yaşanacak demek ki.

Doğumu annenin sağlık durumu belirler. Orada doğurmayın,burada doğurun,şu doğum şeklini seçin demek bence çok yanlış.

Bebek odası da çok kişisel.

Benim tüm arkadaşlarım bebek doğmadan odasını yaptırdı kimi pişman oldu,3 yaşına kadar yanında yatırdı. Kimi pişman olmadı,1 yaşında odasına geçirdi.

Allahım hayırlı uğurlu doğum nasip etsin inşallah arkadaşım.

Katiliyorum. Asil mesele "devlet mi ozel mi"den ziyade, kari koca bebek bekliyor olmanin sevincini, heyecanini yasamak yerine, yok bebek odasi gereksiz, yok devlette yap vs kavgalar ve hamilelik zamani surekli aglamalar...
Ben Turkiye'deyken ozelde sezaryan oldum, devlette dogum yapip da benden daha memnun kalan arkadaslarim ya da devletteki korkunclu tecrubelerini anlatanlar da vardi:) Daha makul bir sekilde karar vermelisiniz stres olmadan esinizle birlikte.
Abd'deyim, burda doktoru siklikla gormek bile ne mumkun, hamileligin ve dogumlarin nerdeyse tamami ebeyle ilerliyor.
Hamilelik, asiri ozel bir prenseslik seviyesi degil, ama icinizden geleni secmek de hakkiniz elbet☺️

Ya bir de hamilelikte yasananlar unutulmuyor.
Hic kusluk huyu olmayan biriyim, hamileligimde tartistigim ufak tefek seyler bile aklimda kazinmistir.
Sevdigin insanin nazini su kadarcik cekmemek icin baya hoduk olmak lazim.

Bir de boyle adamlari savunan kadinlar daha da acayip. E arkadasim biz de biliyoruz hayat pahaliligi su bu da. Bu kadinin hormon dengesi almis basini gitmis. Aglatana kadar ugrasmak mi, 2 guzel sozle gonlunu yapmak mi. Bu kadar kendi cinsimize karsi vicdansiz olmayalim ya.

Hayır bide durum çok iyi olup altınları bozdurup oda yapmak nasıl oluyor ? Belliki sandığı kadar iyi durumda değiller adam tek çalışıyor ve özelde doğum yapmaya parası yetmeyecek bunu anlatmaya çalışıyor kadına.
Hayır durum iyi ve birikimi baya var biliyorum o parayı ellemiyor biliyorum ki konuşuyorum

Zor olsa bile sadece birkaç saat sürmüyor mu ?
Hayır tabiki de, öyle filmlerde dizilerdeki gibi olmuyor. Dalga dalga sancı geliyor. Artık en dayanılmaz noktasında, yatamiyorsun, oturamiyorsun, kusuyorsun, lavman yapilmadiysa büyuk tuvaletini yapıyorsun, bacaklarından kanlar akabiliyor.
Ve bunu 7-8 saat yaşayan kadınlar var

Eğer birgün dogurursaniz; buraya,alt tarafı dogummus diye yazın yine olur mu
Ayy ne biliyim.sezeryanda pek bir zahmet çekilmiyordur diye tahmin ediyorum.dikişler falan var ama artık çok gelişti.eee bu kadar zor olsa bu kadar çok ve sık hamilelik mümkün olamazdı bence doğada.8,10,12 doğum yapan nasıl yapıyormuş ?.çok zor çok zor deyip deyip, 3'e 5'e 8'e gidiyorlardı eskiden.doğal olan bir olay ne kadar zor olabilir ki?

Fesatlığınızdan çatladınız 😁 Allah size de versin tabi inşallah ama bu kalple biraz zor 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤷🏻‍♀️
Yoo valla kendimi bildim bileli bu çoluk çocuk işlerine gıcık olmuşumdur.bu arada 3 defa çok ciddi evlilikten döndüm, istemediğim için.ve 2 defa da kürtaj oldum.gerçekten tercih meselesi.sanki bunlar dört dörtlük mü? Ağlatıp duruyormuş kadını.neyse ya ayıp oluyor gerçekten ben de regl olacağım galiba.çekileyim en iyisi.

umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız. istediğiniz hastanede olur rahat ve güzel geçer. eşiniz bilememiştir fikir edememiştir hamile olduğunuz için stres yapmayın bebeğe zarar gelmesin.
istediği hastaneyi seçme şansı olmayan,sezaryan şansı olmayan,normal doğum yapmak zorunda olan maddiyatsız ve şansız kadınların da doğumları su gibi olsun .hayat maalesef böyle.

Back
X