AnlamadımDaha iyisi mi var.paşa paşa kabul ediyoruz işte.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AnlamadımDaha iyisi mi var.paşa paşa kabul ediyoruz işte.
Artık çalışmayan kadının özelde doğurmasını da kıskanmazsın ya
Gerçi sen cinsel hastalık kıskanan insansın buna şaşırmam daha saçma ama neyse
Eee öyle değil mi ? Kimin için yaşıyorsunuz ki.yaa kocaya hizmet, ilgi, alaka yaa bebek bakımı.canım sıkıldı yeni yerler keşfedeyim, yeni insanlarla tanışayım, hiç kalkmadan 2,3 gün tembellik yapayim diyebiliyor musunuz ?. Seve seve başkaları için de yaşanabilir ama kişisel bir hayat değil bu.yani biri sizin karnınızı aşırı beğense, o erkekle tanışma şansınız var mı yok.eee bu kadar güzelliğe dikkat etmek ilginç değil mi ? Kocalar zaten o saatten sonra herşeye tav.sezeryan izinden çekinen evli kadın ilginç o yüzden.Ahahaha Ferhans evlenen tum kadinlar, hayatindan vazgeciyor evetAnne / Babanin ornek evliliginden esinlenerek yaziyorsun sanırım
![]()
Kocama hizmet etmiyorum, birlikte bir hayat idame ediyoruz. Sevgilikten bir fark yok, surekli erkeklerle tanisma ve cok esli bir yasam tercih etmis olsaydim evlenmezdim. Bak bu da bir tercih, evli birinin baska erkek kovalama gibi bir gayesi olamaz. Bunu idrak etmen gerekiyor onceEee öyle değil mi ? Kimin için yaşıyorsunuz ki.yaa kocaya hizmet, ilgi, alaka yaa bebek bakımı.canım aıkıldı yeni yerler keşfedeyim, yeni insanlarla tanışayım, hiç kalkmadan 2,3 gün tembellik yapayim diyebiliyor musunuz ?. Seve seve başkaları için de yaşanabilir ama kişisel birbhayat değil bu.yani biri aizin karnınızı aşırı beğense, o erkekle tanışma şansınız var mı yok.eee bu kadar güzelliğe dikkat etmek ilginç değil mi ? Kocalar zaten o saatten sonra herşeye tav.sezeryan izinden çekinen evli kadın ilginç o yüzden.
Emzirme eğitimi bütün annelerin alması şart ,çoğu bilgisizlikten emziremiyor özel hastane işine gelirse onu anlatıyor veya unuturuyorlar ama genelde bunada ücret istiyorlar
Ben 2. Trimesterın sonundan beri, aynı zamanda emzirme danışmanı olan bir ebeyle çalışıyordum. Doğum sonrası hafta her gün geldi sonuç alamadık. Bebeğin pozisyonu doğru tutuşu doğru yaptıklarımız doğru, Ne yazık ki olmayınca olmuyor. O yüzden mama verme şişko olur demek hoş olmuyor ben istemez miyim can parçam anne sütüyle büyüsün? Mama da zehir değil sonuçta
Eee öyle değil mi ? Kimin için yaşıyorsunuz ki.yaa kocaya hizmet, ilgi, alaka yaa bebek bakımı.canım sıkıldı yeni yerler keşfedeyim, yeni insanlarla tanışayım, hiç kalkmadan 2,3 gün tembellik yapayim diyebiliyor musunuz ?.
O kadar basit değil tabii deSonuçta birkaç gün.unutulup gidiyordur.
Valla bebemi anneme satıp kocamla kaçamak da yapıyoruz biz. Neden bitsin bir şeyler. Ama bilmesin bunu bir de ona delirip kıskanır maazallahEvlenince de koy tavuguna donuldugunu saniyor, kendi ebeveynlerinden oyle gormus. Isterikli ve erkek düşkünü ama bakan yok. Arada 9'uncu sinif adam bulursa Yarabbi Sukur cekiyor. Evli ama bikini giyen kadina sasip kalir boyle, kadinin kendine dikkat etmesini de erkeklere yoruyor. Evliyken niye baska erkek pesinde olayim ayrica, fit olmak icin erkek kovalamamiz gerekiyor sanirim. Ee omru bu ugurda bitmis ama elde var 0, pek kâle alınmamalı
Valla çalışmayan tüm arkadaşlarım Acıbadem tarzı hastanede çatır çatır doğurdu. Derhans kendine kendi olduğu için değer veren insan evladı görmediğinden anlamıyor. Halbuki evlenince kazanılan para ailenin parasıdır, ortaktır. Kadının da parasıdır ama bu ayrımı o yapamaz.Geçenlerde memur maaşlarının fazla olduğunu söylüyordu. Zenginmişiz, öyle diyordu. Bence çok sefalet çekmiş aileden, özelde doğum yapmayı da o yüzden bu kadar abartıyor olabilir. Bir kadın hayatında kaç kere doğum yapıyor ki? Daha konforlusunu, daha temizini, daha ilgilisini, nezihini tercih etmek kadar doğal ne olabilir? Parası da atla deve değil, ömründe bir iki kere vereceğin bir meblağ. Sanırsın kocasından Saint Laurent çanta istiyor ahsjsjs
Devlet te 10 kadın aynı anda aynı odada sancı çekerken doktorların ilgisizliğide hep dillerdeydi o dönem ....eşim annem yanımda olamayacakti...yapayalniz kalmaktan korktum...insan özel hissetmek istiyor ilk çocuk nihayetinde...kendimdeo zaten çocuktum 21 yasindaydim..cevremden yakın arkadaşlarımdan (orada doğum yapan)aldığım duyumlar oldukça kötüydü....onlarsa para vermesin oğlum derdindelerdi...sizin bunu anlayabileceğiniz sanmıyorum ama yinede sizinde kadın olmanıza istinaden açıklama yapma gereği duydum ...sevgilerDevlet neden bu kadar istenmiyor ? Onlar hatalı desek, siz neden bu kadar özel hastane sevdalısı çiktiniz ? Hiç kendinize de bakma ihtiyacı neden hissetmediniz ? Hep başkaları mı suçlu ?
Ferhan canım, evliyim, 2-3 gün tembellik hariç diğerlerini şu anda da yapıyorum, yeni yerler görmek ve yeni insanlar tanımak için organizasyonlara katılıyorum,evli ama özgür bir kadınım. Ben bekarken de 2-3 gün yatıp tembellik yapamazdım bu arada tarzım olmadığı için.Eee öyle değil mi ? Kimin için yaşıyorsunuz ki.yaa kocaya hizmet, ilgi, alaka yaa bebek bakımı.canım sıkıldı yeni yerler keşfedeyim, yeni insanlarla tanışayım, hiç kalkmadan 2,3 gün tembellik yapayim diyebiliyor musunuz ?. Seve seve başkaları için de yaşanabilir ama kişisel bir hayat değil bu.yani biri sizin karnınızı aşırı beğense, o erkekle tanışma şansınız var mı yok.eee bu kadar güzelliğe dikkat etmek ilginç değil mi ? Kocalar zaten o saatten sonra herşeye tav.sezeryan izinden çekinen evli kadın ilginç o yüzden.
Mamayi ovdunuz mu yerdiniz mi simdi?Bence kendini zorla normal doğum yap
Çünkü yapmayan kadınların çocukları hep alerjileri var ve mutlaka emzir o mama ile büyüyen bebekler aşırı şişiyor
Ve kilolular
Emzirme eğitimi bütün annelerin alması şart ,çoğu bilgisizlikten emziremiyor özel hastane işine gelirse onu anlatıyor veya unuturuyorlar ama genelde bunada ücret istiyorlar
O mamalar değişti şu 20 yıl içinde içeriği farklı hiçbirşey aynı kalmadıMamayi ovdunuz mu yerdiniz mi simdi?![]()