Devlette doğum yapacak mışım

aslında her konuda en tecrübeli ve iyi doktor ve hemşireler devlette ama işte nazını kimse çekmiyor. özelde tek ayrıcalık yanında sevdiklerin kalıyor destek oluyor falan. yoksa özel hastaneler cimrilikleirinden ucuz olsun diye hemşire ve sağlık elemanlarının tecrübesiz olanını çalıştırıyorlar genelde

Ben kontrollerimde hem devlete gittim hemde özele.😊 Test vs herşeyi devlette yaptım özelde doktora götürdüm. Ne yapım ufacık test dünyanın parası her ay kan idrar testlerim yapıldı. Hatta 2 li testi ve detaylı ultrasonuda devlette yaptırdım. Biraz randevu için zorlaniyorsunuz ama aliniyor.Fikir olur size test parasıyla oda yapabilirsiniz.

Şimdi koca çalışmasa, siz çalışsanız, bu adamın ameliyat olması gerekse, basit bir ameliyatı bedavaya, güven içinde olmak varken, özelde olacağım diye tuttursa, özel hastanede de size 25 bin lira fatura çıkarsa gıkınızı çıkarmayacaksınız öyle mi? Devlette olsan demeyeceksiniz öyle mi ? Aynı şey ne gerek var, zaten basit bir ameliyat demeyeceksiniz öyle mi 😀😀. Demeyecekseniz amenna ama yok diyecekseniz, bilinçaltınız size sırf kocanıza seks sunduğunuz için daha değerli olduğunuzu söylüyor demektir. Yakıştırıyor musunuz bunu kendinize ?. Haa erkeklerin bizim gibi çalışmama şansı da yoktu değil mi ? Garip bulmuşuz vurun kırbacı gitsin.evlenmeseymiş şerefsizler.evlendi diye köle oldu bu adamlar.dövene, sövene de köle oluyorlar.
Senin bence başka karın ağrın var neden kadın düşmanlığı yaptigini anlamiyorum dogumada emzirmeyede bi farkli bakiş acin var. Hayir bide bir seyden anlamiyosun yaziyosun akıl veriyosun gercekten komik yani.

Ben 2017 yilinda dogurdum o zaman tabi ozel hastaneler cok uygundu herkes ozelde dogum yapiodu hatta ben 1800 tl verdim doguma susleme falan yok simdi ayni hastanede dogum sadece 25 bin. Fiyatlar o kadar uctu ki 2. Cocuk yapmiyorum o yuzden. Dogumdan sonra ben testler icin goturdum kalca falan 1 aylikti sonra doktorum bana hasta olmadikca getirme dedi. Ozellerde sanirim her ay getirin diolar ama kafa capi ve kilo bakilio onu saglik ocagida yapio. Sonra 1 yasinda ilk usuttu hasta oldu o zaman goturmustum doktora ozeller gercekten musteri gozuyle bakio hastaya. Su ekonomidede fiyatlar epey artti

devlet hastanelerinde doğum yapacak kadına erkekler refakatçi olamıyor.
bence bu gayet yeterli bir sebep.
Bilmiyor ki nerden bilsin öyle boş beleş sallıyor işte yeter ki muhalefet olsun. O gece için insanın eşinin odasında olması anne baba bebek ilk geceyi beraber geçirmek ne kadar özel ve güzel ama nereden haberi olacak o ancak sallamakla meşgul çok sever iskembeden atmayı.

Senin bence başka karın ağrın var neden kadın düşmanlığı yaptigini anlamiyorum dogumada emzirmeyede bi farkli bakiş acin var. Hayir bide bir seyden anlamiyosun yaziyosun akıl veriyosun gercekten komik yani.
Doğuma emzirmeye değil genel olarak kadına özellikle çalışmayan kadına. Genel olarak kadınlarla ilgili herşeye karşı böyle yapıyor ama bence gerçekten çok sevgisiz kalmış ben üzülüyorum onun için.

Doğuma emzirmeye değil genel olarak kadına özellikle çalışmayan kadına. Genel olarak kadınlarla ilgili herşeye karşı böyle yapıyor ama bence gerçekten çok sevgisiz kalmış ben üzülüyorum onun için.
Hiçbir bilgisi olmadan üstten üstten yok çok basit yok bi kaç saat sürüyo, herkes doguruyo herkes emziriyo kafasında bir insan. Nerden biliyomus cevabi "gözlem". Çok boş gercekten ya sosyal hayatinda kimse durmaz yanında böyle insanin.

2 defa kanamam oldu, 2sinde de kontrole gittiğim özel hastaneye gittim, eşim maalesef işinden dolayi yanimda yoktu, telefonda "şu kadar para verdim 9 ay böyle mi gidecek, devlette mi devam etsek" dedim, "ben neden buradayim, neden çalışıyorum, bir daha duymayayım" dedi, canım kocam bey 🧿 kusura bakmayin ama durumunuz olmasa, alsa sizi karşısına "hanım gidişat kötü, biraz sıkışığız, devleti bir denesek mi" dese anlarim ama sırf arkadaşının eşi orda doğum yaptı diye sende orada yap diyecek, sonra siz ağlayınca da temem temem he he diyecek, sinir bozucu 😒

Valla çalışmayan tüm arkadaşlarım Acıbadem tarzı hastanede çatır çatır doğurdu. Derhans kendine kendi olduğu için değer veren insan evladı görmediğinden anlamıyor. Halbuki evlenince kazanılan para ailenin parasıdır, ortaktır. Kadının da parasıdır ama bu ayrımı o yapamaz.
Ferhans 'çalışmadığım' halde eşimin bana sağladığı imkanları bir görse kalp krizi geçirir yemin ederim ama ispatlayamam😁😁 Hele bu hayatın yaninda üzerime ev yer yaptığını falan bilse çalışmıyor olmama rağmen ne yapar bilemiyorum 😁😁😁

Evet degisti, hatta yeni teknoloji ile cok daha guzel ve yararli oldu. Mesaji da 3 yil once yazmissiniz halbuki.
Büyük şirketler bilim adamlarını manipüle ediyor sağlıklı diye artık kuşku duyuyorum ,bu konuda

Ferhans 'çalışmadığım' halde eşimin bana sağladığı imkanları bir görse kalp krizi geçirir yemin ederim ama ispatlayamam😁😁 Hele bu hayatın yaninda üzerime ev yer yaptığını falan bilse çalışmıyor olmama rağmen ne yapar bilemiyorum 😁😁😁
Çalışmadığınız icin kocanıza köle eve paspas olmanız lazım, sosyal hayatiniz olmamali ve parasız geziceksiniz harclik isteyeceksiniz vermezsede kocamin kendi parasidir boyle uygun gordu diyeceksiniz 😂 onun beklentisi bu kadınlardan😄 ben çalisan kadinim yinede esim bana para verir ihtiyaclarimi karsilar maasin var onunla al demez😄

Çalışmadığınız icin kocanıza köle eve paspas olmanız lazım, sosyal hayatiniz olmamali ve parasız geziceksiniz harclik isteyeceksiniz vermezsede kocamin kendi parasidir boyle uygun gordu diyeceksiniz 😂 onun beklentisi bu kadınlardan😄 ben çalisan kadinim yinede esim bana para verir ihtiyaclarimi karsilar maasin var onunla al demez😄
Ama işim var diye hava atma her an işsiz kalma duruma var herkesin

Büyük şirketler bilim adamlarını manipüle ediyor sağlıklı diye artık kuşku duyuyorum ,bu konuda
Mama konusu tartişmaya kapalı bir konu. Anne sütünün yerini hicbir formul mama karsılayamaz malesef. Bu anne sutu aldi bak hep hasta felanca mama icmis saglikli gibi olasılıklarla olan bir konu degil bilimsel bir gercek. Sadece elzem ve harici durumda mama verilmeli bebeklere tercihen değil

Tonla yapilmis arastirma var bu konuda. Ben 6 aydan az emmisim, gayet saglikliyim. Sindirim sistemim ve bagisikligim yeteri kadar iyi. Mama icen cocuk sagliksiz olur, buyumez gelisemez diye bir sey asla yok.
Bebegim 11 aylik gece mamasini iciyor sabah kalkiyor, tabi uyku egitimi de verdim. Emiyor olsaydi kim bilir gece kac defa kalkardim.
Ben faydali oldugunu dusunuyorum, hicbir kuskum da yok. Demek istedigim insanlara yanlis bilgiler vermeyin, yazdiginiz cumleler buradaki bir suru anneyi uzebilecek nitelikte.
Ha ben uzulmedim gayet mutlu huzurluyuz bebegimle mama konusunda. Ama herkes her seyi tolere edemez.

Şimdi koca çalışmasa, siz çalışsanız, bu adamın ameliyat olması gerekse, basit bir ameliyatı bedavaya, güven içinde olmak varken, özelde olacağım diye tuttursa, özel hastanede de size 25 bin lira fatura çıkarsa gıkınızı çıkarmayacaksınız öyle mi? Devlette olsan demeyeceksiniz öyle mi ? Aynı şey ne gerek var, zaten basit bir ameliyat demeyeceksiniz öyle mi 😀😀. Demeyecekseniz amenna ama yok diyecekseniz, bilinçaltınız size sırf kocanıza seks sunduğunuz için daha değerli olduğunuzu söylüyor demektir. Yakıştırıyor musunuz bunu kendinize ?. Haa erkeklerin bizim gibi çalışmama şansı da yoktu değil mi ? Garip bulmuşuz vurun kırbacı gitsin.evlenmeseymiş şerefsizler.evlendi diye köle oldu bu adamlar.dövene, sövene de köle oluyorlar.
Siz erkek üye olabilir misiniz 🙄 Kocaya seks sunmak nasıl bir tabir?

Back
X