Devlette doğum yapacak mışım

Ben orda çok üzüldüm ağladım bebeğime bir şey olmuş mudur diye soruyorum siz ağlamak düşüğe sebep olur diyorsunuz dalga geçer gibi kötü kalpli demekle az bile söylemişimmm 🤷🏻‍♀
Aglamakla bebege bir sey olmak arasinda kurdugunuz bag enteresan. Allah korusun diyelim ki bebeginize bir sey oldu burdan nasil tespit edilebilir soylermisiniz? Biri cikip dese ki Ben cok aglamistim soyle olmustu ne isinize yarayacak? Öyle bir supheniz versa Dr kontrolu gerekli. Allah size iyi kalplisiniz de karsinizdakinin kalp durumunu Yemen anlayabiliyorsunuz.

Ben orda çok üzüldüm ağladım bebeğime bir şey olmuş mudur diye soruyorum siz ağlamak düşüğe sebep olur diyorsunuz dalga geçer gibi kötü kalpli demekle az bile söylemişimmm 🤷🏻‍♀
Hiç alakası yok arkadaşım canını sıkma yani hamile olup da ona buna ağlamayan kadın çok azdır herkes ağlar Allah on izniyle de birşeycik olmaz

Bu ulkede "tek maaş" diye sabit bir rakam var da ben mi bilmiyorum acaba? 😁 Ya da siz herkesin ayni maasla/ gelirle calistigi mi saniyorsunuz?

Eger durumu varsa ki var diyor olabilir eşinin hastane ucretinden sakinmasi hiç doğru değil. Bilip bilmeden neden kadina hakaret ediyorsunuz? 🙄
Tek maaş olunca askeri ücret gibi algılanıyor.

Bırakın askeri ücreti, 2 -3 memur maaşı kadar özelde 1 mühendise veren şirketler var. Hatta kıdemli 68 bine mühendis alan bi yer vardı...

Bilime dayanarak olsun isterim çünkü malum hormonlar artıyor ve kadınların çoğu ağlar
Hamilelik oyle bir sey degil hanimefendi, aglamakla cocuga bir sey olacagini dusunmek enteresan. Ben de hem hamile oldum hem de beyaz önlukluyum. Insanlarda hamile olmak pamuk ipligine bagli gibi bir his var.

Hamilelik oyle bir sey degil hanimefendi, aglamakla cocuga bir sey olacagini dusunmek enteresan. Ben de hem hamile oldum hem de beyaz önlukluyum. Insanlarda hamile olmak pamuk ipligine bagli gibi bir his var.
Siz iyi misiniz arkadaşım kendiniz yazmışsınız ağlamak düşüğe neden olur diye..şimdi de ağlamakla çocuğa birşey olacağını düşünmek enteresan yazmışsınız bu ne çelişki 😂😂

Siz iyi misiniz arkadaşım kendiniz yazmışsınız ağlamak düşüğe neden olur diye..şimdi de ağlamakla çocuğa birşey olacağını düşünmek enteresan yazmışsınız bu ne çelişki 😂😂
🤣🤣 çok tatlísiniz, ironi diye bir sey duymadiginizi tahmin edemedim.

Sizin gibi aglamakla bebege bir sey olacagini dusunecek zekada olanlarin tahmin edememesi normal.
Ben değil siz yazmışsınız ağlamak düşüğe sebep olur diye ben ne alaka hangi bilime dayanarak bunu yazdınız dedim,insanlar yazınca da yok ironi yaptım demişsiniz çok komik birde beyaz önlüklüymüşsünüz ağlamakla bebeğe birşey olmaz hanımefendi boşuna geçmiş yıllarınız var 😂😂😂

Ben değil siz yazmışsınız ağlamak düşüğe sebep olur diye ben ne alaka hangi bilime dayanarak bunu yazdınız dedim,insanlar yazınca da yok ironi yaptım demişsiniz çok komik birde beyaz önlüklüymüşsünüz ağlamakla bebeğe birşey olmaz hanımefendi boşuna geçmiş yıllarınız var 😂😂😂
Tek tek yazayim ama yine de umudum yok. Aglamakla bebege bir sey olmaz, dusuk sebebi derken ironi yaptim. Evet beyaz onlukluyum hastaneden basimi kaldirabildigim zaman bos vaktim oluyor, ozellikle de pandemi zamani O kadar bos zamanim oldu ki of sormayin. Hemen anladiniz bosa gecen yillarim oldugunu tebrik ederim 🤣🤣

tek maaşla adam nasıl özel hastane ücretini karşılasın biraz anlayış biraz beyninizi çalıştırın
tek maaş var tek maaş var. İki asgari ücretin çift maaşıyla bir uzman doktorun maaşı aynı mı? Yada kariyeri yüksek birinin? Bazı maaşlar dört bel asgari ücreti katlıyor

Şehir hastanesidir o. Orada böyle imkanlar var ama ekstra ücret çıkıyor diye biliyorum ben
Hayır ücret ödemedik. Devlet hastanesi olduğunu biliyorum. Bi kaç sorunda kontrol için de yine devlete gitmiştim okadar güzel inşaa etmişler ki. "Yazık gidip özellere o kadar para döküyoruz" dedim. Cidden bakın ferah, temiz, güzel, odalar tek kişilik. Rahatça kalmıştık hastanede. Hizmetini de beğendik. Hatta ozaman eşimle aramızda "keşke ilk bebeğimizde de bu hastane yapılmış olsaydı da burda olsaydık" dedik. Ama bakın ilk bebeğinizmiş. Korkmanız normal. Devlet hastanesinde zorunlu olmadığı sürece sezeryana almıyorlar bu da doğru, bi komplikasyon gerçekleşmediği sürece normal doğuma da doktor gelmiyor demişlerdi bana. Ama dediğim gibi evde doğurduğum için doğum sürecini bilmiyorum. Sanırım beni en çok ürküten de tek başına sancı çekmek süreci olurdu. Yanına kimseyi almıyorlar demişlerdi o beni ürküttü açıkçası

Back
X