Oyyyy yine mi?Boşan bence
teşekkür ederimYaşınıza baktım 27'siniz o zaman erkek arkadaşta 27 yaşında veya sizden birkaç yaş daha büyük.
30'una gelmiş biri beğeni çekip ayrı kalınan dönemlerde inat için başkalarını ekliyorsa ondan eş falan olmaz.
Evlenmek için yeterli olgunluğa sahip değil demek ki, arkadaşlar bu sebeple yaş kaç demiş, sevgilinizin yaşındakiler evlilik yapıp eş, çocuk , bir evin sorumluluğunu üstlenecek kadar olgun oluyorlar, böyle tripler yapmıyorlar, evliyken ayrılmak zordur belki ama flört, söz, nişanlılık döneminde ayrılmak gayette kolay, bitti der bitirirsiniz, idare etmek zorunda değilsiniz, o sizi idare etmiyormuş üstelik, ilişkilerde öyle tek taraflı ağam paşam olmaz.
pardon ?sanırım ergen detected
cicim olay ınat dedim ya ne zaman ayrılsak bılıyor kı sorun yapıyorum bu yuzden ne samımıyetımız var ki canım cıcımız bu arada
farklı gorusu kabul ederım elbette sız bana yapıcı yorum yapmıyorsunuz
hyr ıkı gune bır degılne zaman ayrılsak dediginiz göre iki gune bir ayriliyorsun uz herhalde
oyun gibi
ayrılınca başkasının fotoğrafını beğenmek ya da kıyafet güzel dEğil diye beğeniyi geri çekmek
resmen iq sunun 15 civarı olduğunu gösteriyor
niye ugrasiyorsunuz ki
boşa zaman kaybı
27Yaşlar kaç?
hyr ıkı gune bır degıl
ama fazla alıngan kusen biri
evet hosuna gitmeyen bi resım attım dıye hepsındn cekmesı ..
ben bır konuda alınıyorsam o coktan alınmıs olur yanı hıc bı zaman sen haklısın demez
27 yaşında durum böyleyse bu ilişki yaş. 14-15 deseydiniz normal karşılayacaktım ama. Geçmiş olsun
pekı erkek gozuyle yorumu nedırErkek arkadaşınız enteresan.
Eşime söyledim, bayağı güldük
Bana yaşıtların hala evcilik oynuyor büyüdüm diye geçinme dedi((((((((((((
Ben olsam gerçekten çok saçma bulurdum ve anında soğurdum.
Çok komik.
malesef .. keske herkes gıbı olgun bırı olsa uzulmesem bıtmesı cozum degıl kendı kendıme yıne sınır oluyorum yıne oluyorum yanı27 yaşında durum böyleyse bu ilişki yaş. 14-15 deseydiniz normal karşılayacaktım ama. Geçmiş olsun
hyr terazi neden ki :)balık burcu mu
Çok çocukça buldu elbette, evcilik oynamakla eş değer buldu.pekı erkek gozuyle yorumu nedır
yorumunuz nedır
nasıl buyur
ınsan kendı kendıne sogutur mu kendinden, evet soguturmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?