hyr terazi neden ki :)
Bir de terazi burcuymuş. Alakasız biri bence burcuyla yükseleni etkili olabilir. neyse gerçekten çok çocukça, bir de bu adamla evlensen düşünemiyorum. Çekilecek dert değilmalesef .. keske herkes gıbı olgun bırı olsa uzulmesem bıtmesı cozum degıl kendı kendıme yıne sınır oluyorum yıne oluyorum yanı
ya dmi gonul ıster ki herkes gıbı azda olsa ılgı az da olsa kaprısını ceken bırıbenim bir arkadaşım var oğlu 6.sınıfa gidiyor .. geçenlerde anne oğul kavga etmişler oğlan annesini faceden silmiş engellemiş hemen.. biz tabi karşılıklı bunun geyiğini çok yaptık aramızda..
sizinki az biraz daha gelişmişi işte fotolardaki beğeniyi geri çekiyormuş.
Jess, terazi burçlarının bir numaralı özelliği tutarsız olmalarıdır. Ni hi hi.genellikle tanıdığım balık burçları böyle davranıyor ondan öyle düşünmüştüm yanilmisim
yukseleni belkı de balıktır :) balıklar duygusal romantık olur ama sanki :)genellikle tanıdığım balık burçları böyle davranıyor ondan öyle düşünmüştüm yanilmisim
Jess, terazi burçlarının bir numaralı özelliği tutarsız olmalarıdır. Ni hi hi.
Bazıları kibarca dengeli davranma kabiliyetinden yoksun olan kişi olarak da yorumlanabilmekte. :))))))))
Konu sahibi, bu adam ne iş görüyor?
Bence altından yönetici akademisyen falan çıkacak.
yukseleni belkı de balıktır :) balıklar duygusal romantık olur ama sanki :)
evlenmek degıl yapılanı hazmedememek benımki hemde hıc hazmedememekBir de terazi burcuymuş. Alakasız biri bence burcuyla yükseleni etkili olabilir. neyse gerçekten çok çocukça, bir de bu adamla evlensen düşünemiyorum. Çekilecek dert değil
Haha öğretmen mi?yaklaştın
yok yok degıl cnmHaha öğretmen mi?
ya dmi gonul ıster ki herkes gıbı azda olsa ılgı az da olsa kaprısını ceken bırı
ınada ıkı uc kat fazla ınatla gıtmesı
yaşlara takılanlar oldu ama 15 olsa nolcak ınsan yedısınde neyse 70 ınde de o .. ayrılmak ayrılmamak degıl bu kadar sorguladıgıma gore gelecegı dusundugum ıcın elbette.. ben sadece verılen veya verılmeyene kızıyorummm
Jess, terazi burçlarının bir numaralı özelliği tutarsız olmalarıdır. Ni hi hi.
Bazıları kibarca dengeli davranma kabiliyetinden yoksun olan kişi olarak da yorumlanabilmekte. :))))))))
Konu sahibi, bu adam ne iş görüyor?
Bence altından yönetici akademisyen falan çıkacak.
konustumu kendıne gore hep bı nedenlerı hatta mantıklı nedenlerı var .. ya evet haklısın dıyorum bi bakıma ama ıste kavgadan sonrakı yorumları mantıklı oncesı degıl ıstebazı huylar değişmez evet ama insan kendini geliştirmelidir..
7 sinde neyse 70 inde o diye bakarsanız ve o şekilde kabullenirseniz karşınızdaki de sizin için değişmeye kendini yenilemeye size uygun gelmeyen davranışlarını törpülemeye çalışmaz..
siz bu endişelerinizi onunla konuştunuz mu ?
çocukça davrandığını söylediniz mi ?
cevabınız evetse ve bu adam sizin için kendini değiştirmeye çaba bile göstermiyorsa zaten bir gelecek düşünmeniz anlamsız..
konustumu kendıne gore hep bı nedenlerı hatta mantıklı nedenlerı var .. ya evet haklısın dıyorum bi bakıma ama ıste kavgadan sonrakı yorumları mantıklı oncesı degıl ıste
hayır ıssız degıl yuzune vurdugumda ılla ki yapar ne ıse konu onunda anlamı olmazÇok çocukça buldu elbette, evcilik oynamakla eş değer buldu.
Bence de öyle, barışınca geri mi beğeniyor bütün fotoğrafları?
İşsizlik bence bu. Ben koşarak kaçardım açıkçası. Çocukça bulduğum birine güdülerimle bakamam.
valla annesı bana gosteriş mi yapıyor sımartıyor mu oğluşuma cok duskunumm benım oglusum 4/4 lük dıye bilemedimolay soğuduktan sonra herkes mantıklı yorum yapar..
marifet sinirliyken kendine hakim olabilmekte..
çok mu üstüne düşülmüş çok mu pohpohlanmış acaba?
ne tutarsızlığımı gördün acaba :)
valla annesı bana gosteriş mi yapıyor sımartıyor mu oğluşuma cok duskunumm benım oglusum 4/4 lük dıye bilemedim
ne tutarsızlığımı gördün acaba :)
evet bunda cok ama cok hklısınız kavgada onemlı nasıl oldugu mısal ben bugun konusmasındakı ukalalıgı belırtıyorum komik mi dıye evetolay soğuduktan sonra herkes mantıklı yorum yapar..
marifet sinirliyken kendine hakim olabilmekte..
çok mu üstüne düşülmüş çok mu pohpohlanmış acaba?
Kim demiş tutarsız diye yahu, yalan söylemiş kim söylemişse....
Yükselenin ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?