devrelerim yanmış-mış

gösteriş değil gerçektir o..
yoksa oğlu niye böyle olsun..
adam resmen dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor..
evet ama o dunya bıgun baska gunese tutulacak o zaman anlar neyın ne oldugunu ..

anladım ben sizi ama tavra verilecek cevap herkesin yapısına göre farklıdır..
yani bana yapılsa bu ben orda ciddi ciddi bir şey anlatırken sanırım bir iki uyarır baktım devam ediyor ağzının payını verip bir daha görüşmezdim..

Boyle bi olay olunca neden hep yas soruyorsunuz anlamiyorum bana da 12 yas mi falan dediniz herkes sizin gibi vicik vicik romantik olmak zorunda mi yav

Ve kirildigini söyledin mi söylersen özür diler gibi geld bana :8

Boyle bi olay olunca neden hep yas soruyorsunuz anlamiyorum bana da 12 yas mi falan dediniz herkes sizin gibi vicik vicik romantik olmak zorunda mi yav

yas onemlı dmı herkesın ılıskısı 4/4 lük .. sorunsuz ılıskılerı olan kısıler. 18 yas altı zaten sıteye uye olamıyo ama neyse

yanı daha da labalişeştı .. alındıgım belli ama o alındı benden once sonuccc ona gore yıne ben sucluyum gelde delirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…