- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
mrb hanımlar ,
benim sorunum sevgılımle en kucuk anlaşmazlıkta inat ugruna gider sevmediğim insanları ekler fotolarını begenir gozume soka soka sonra barısılır o kısıler silinir fotolardan begenıler kalkar
büyük ihtimalle kıyafetimi begenmedi diye
ama bıım bırlıktelıgımızde dıkkatımı ceken benım fotolarımı dahi begenmez hiç ama ben buna takılmıyorum 15 16 yasında degılız bı begen butonu degıl olay baska fotoları begensın ne diyelım ... benım sorunum bır ıkı fotomu begenmıs arkasından hemen kaldırmıs begenıyıbu benı sinirlendirdi ....
ikinci sorum bugun işle alakalı bir durum anlatıyorum telefonu acmadıgımı soyledım bu şahıs bana e telefonu acsaydın dedi .. ben durumu tekrar ızah edıp neden acıyosun acma dedizaten duzgun uslupla aynı olayı tekrar anlatıp acmadıgımı soyledım vs vs yanı sorun benı dınlemeden yorum yapıp anlamadan konusup alakasız cevap vermesi ayrıca fazla calısmıssın devrelerın yanmıs lafı delirtti beniiiiiii
tsk ederim yorumunuz ıcın .. sozd sevıyorum deyip bunu yaptıgı ıcın tahammul edemıyorum suan da zaten...Evet benim.
Teyze diye hitap edebilirsin tabii ki.
Zaten yaşın çok küçük olduğu için görmüyorsun.
Burada amaç kalp kırmak değil.
Gerçekleri gözüne sokmak.
Adam tüm bu yanlışları sana inat yapmıyor,seni sevmediği için sana kötü davranıyor.
Seven erkek kız arkadaşı üzülecek diye içi titrer.
Onu mutlu etmek ister,sadece.
sana kac lazım okumadıysan neden yordun kendını yorum ıcınIlk cumleden sonrasini okumadim yas kac yavrum sizin ??
konusurken araya gırıp verdıgım cvbın sorusunu sorması cocukca mı yasla ne ılgısı varkaç yaşındasınız böyle şeyler mi kaldı günümüzde çok saçma
sana kac lazım okumadıysan neden yordun kendını yorum ıcın
Hiç birşey anlamadım.
şimdi zaten tam anlamadım yazdıklarını biraz daha açıklayıcı anlatabilirdin yani ne inadı bu olgun bir erkek bunu yapmaz tek anladığım fotonu beğenip geri çekmesi bunu olgun bir insan yapmaz diye düşünüyorumkonusurken araya gırıp verdıgım cvbın sorusunu sorması cocukca mı yasla ne ılgısı var
ıkıncısı ınat yaptıgı ıcın sınır oluyorum zaten
ama huy bellemısSevgiliniz cok cocuksu hareketler sergiliyor ergen tipler gibi ne o öyle sinirlenince başka foto beğenmek
evet bu bıle baslı basına sorun benım ıcın zorla begen demıyorum zorla hıc bırsey yaptırmıyorum ama begendıgı hepı topu ıkı uc foto ıkı oldu ayrı zamanlarda bu sekılde davranmıs..şimdi zaten tam anlamadım yazdıklarını biraz daha açıklayıcı anlatabilirdin yani ne inadı bu olgun bir erkek bunu yapmaz tek anladığım fotonu beğenip geri çekmesi bunu olgun bir insan yapmaz diye düşünüyorum
Sevgiliniz cok cocuksu hareketler sergiliyor ergen tipler gibi ne o öyle sinirlenince başka foto beğenmek
tamam şimdi sana soruyorum bu çocukca değil mi bir erkeğin fotoyu beğenip geri çekmesi falan yani sendende kaynaklı olabilir diye düşünüyorumevet bu bıle baslı basına sorun benım ıcın zorla begen demıyorum zorla hıc bırsey yaptırmıyorum ama begendıgı hepı topu ıkı uc foto ıkı oldu ayrı zamanlarda bu sekılde davranmıs..
Rica ederim.tsk ederim yorumunuz ıcın .. sozd sevıyorum deyip bunu yaptıgı ıcın tahammul edemıyorum suan da zaten...
Bence de pek net değilgayet net konu ama
TeyzeeeEvet benim.
Teyze diye hitap edebilirsin tabii ki.
Zaten yaşın çok küçük olduğu için görmüyorsun.
Burada amaç kalp kırmak değil.
Gerçekleri gözüne sokmak.
Adam tüm bu yanlışları sana inat yapmıyor,seni sevmediği için sana kötü davranıyor.
Seven erkek kız arkadaşı üzülecek diye içi titrer.
Onu mutlu etmek ister,sadece.
Napiyim gülüm,bizden geçti demek artık...Teyzeeeyaşlı yaşlı konuşuyorsun genç aşıkları anlamıyorsun ama
Boşan benceNapiyim gülüm,bizden geçti demek artık...
Bu adam beni çok sakinleştirdi,evrim gibim bişiy geçirdim. Bakma burada ip atlayıp durduğuma!!!
Ben de mi bir konu açsam nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?