gayet net konu amaBen bişey anlamadım
yaşlar kaçsinirlenince onun bunun resminimi begeniyormuş evlenirseniz sinirlenince neler yapar acep direk kadınları beğenir galiba iki tık kalp
Ne ömür törpüsü bir tip. Böylelerinde çekici olan ne anlamıyorum yahu
Yaşlar 15-16 değilse bile en fazla 20-21 sanırım
Yani normal bir olgun er kişisi sevgilisiyle aşık atmak için gidip sevmediği kişilerin fotosunu beğenmez, barışınca da silmez. Facemde fotomu beğenip beğenip silen bir vatandaş olsa silerin Allah'ıma kitabıma.
Yaşlar büyükse durum cidden vahim...
Niye size birşeyler katan olgun mantıklı insanlar değilde ömürden çalan gereksiz boş ergen kafalı tipler
oldu canım ok kıb bye degıl olay bellı bı zamandır bırlıkteyız sadece ayrılmak evlıyken veya nısan veya sevgılıykende kolay degıl en kucuk seyde bıtırmek cozum degıl zatenSorun ne peki?
Ayrılmadığına göre hayatından memnunsan biz ne yapabiliriz ki?
15-16 değilsiniz bence de.Çünkü 15-16 yaşındakiler bile yapmıyor bu çocuklukları.Beğendi beğenmedi sildi silmedi ekledi eklemedi.Ya ilişkiler sosyal medyada ki beğenilere göre mi yürüyor.Sosyal medyayı paylaşım beğenip beğenmemkten ibaret olmadığını anladığınız gün,ufkunuzun genişlemeye başladığı gündür.mrb hanımlar ,
benim sorunum sevgılımle en kucuk anlaşmazlıkta inat ugruna gider sevmediğim insanları ekler fotolarını begenir gozume soka soka sonra barısılır o kısıler silinir fotolardan begenıler kalkar
büyük ihtimalle kıyafetimi begenmedi diye
ama bıım bırlıktelıgımızde dıkkatımı ceken benım fotolarımı dahi begenmez hiç ama ben buna takılmıyorum 15 16 yasında degılız bı begen butonu degıl olay baska fotoları begensın ne diyelım ... benım sorunum bır ıkı fotomu begenmıs arkasından hemen kaldırmıs begenıyıbu benı sinirlendirdi ....
ikinci sorum bugun işle alakalı bir durum anlatıyorum telefonu acmadıgımı soyledım bu şahıs bana e telefonu acsaydın dedi .. ben durumu tekrar ızah edıp neden acıyosun acma dedizaten duzgun uslupla aynı olayı tekrar anlatıp acmadıgımı soyledım vs vs yanı sorun benı dınlemeden yorum yapıp anlamadan konusup alakasız cevap vermesi ayrıca fazla calısmıssın devrelerın yanmıs lafı delirtti beniiiiiii
Haklısın cicim ben de onu diyorum.oldu canım ok kıb bye degıl olay bellı bı zamandır bırlıkteyız sadece ayrılmak evlıyken veya nısan veya sevgılıykende kolay degıl en kucuk seyde bıtırmek cozum degıl zaten
herkes 4 / 4 luk degıl herkes bırılerını ıdare ede ede devam edıyor benım sorunum ınadı yanı veya ben mı abartıyorum bu ..
ufkum zaten genıs guzel uyecım senın esın var mı kıskanıyor musun onu etrafından mesela burda kendı annesınden kıskanan kadınlar varken benım bunu mesela yapmam gayet dogal ufku genıs olmak ne demek ayrıca .. hakaret etmeden saygı cercevesınde uslupla konusursak ufku genıs fıkırler duyabılırım belkı bende15-16 değilsiniz bence de.Çünkü 15-16 yaşındakiler bile yapmıyor bu çocuklukları.Beğendi beğenmedi sildi silmedi ekledi eklemedi.Ya ilişkiler sosyal medyada ki beğenilere göre mi yürüyor.Sosyal medyayı paylaşım beğenip beğenmemkten ibaret olmadığını anladığınız gün,ufkunuzun genişlemeye başladığı gündür.
cicim olay ınat dedim ya ne zaman ayrılsak bılıyor kı sorun yapıyorum bu yuzden ne samımıyetımız var ki canım cıcımız bu aradaHaklısın cicim ben de onu diyorum.
Başkalarının fotoğraflarına salyalarıyla bakıp bakıp beğen tuşuna basan, sana devren yanmış diyen adamdan ayrılmak cidden çok zor.
Hayırlı olsun. Allahım tamamına erdirsin inşallah.
Yapıcı yorum ne demektir?cicim olay ınat dedim ya ne zaman ayrılsak bılıyor kı sorun yapıyorum bu yuzden ne samımıyetımız var ki canım cıcımız bu arada
farklı gorusu kabul ederım elbette sız bana yapıcı yorum yapmıyorsunuz
evet bılmedıgınızı tahmın ettımYapıcı yorum ne demektir?
Çok merak ediyorum.
Gerçekten çok ciddiyim,hani herkes diyor ya yapıcı yorum isterim diye.
Büyük ihtimalle ben bilmediğim için yapıcı yorum yapamıyorum,öğrenirsem ben de denemek isterim.
soru ınatta farklı ınsanları eklemesısoruyu bende anlamadım.
yaş kaç. mesela hangi konuda tartıştığınız zaman böyle yapıyo. peki bizden nasıl bi akıl istiyosunuz.
yapıcı yorum neye göre
Evet benim.evet bılmedıgınızı tahmın ettım
ınsanları kırmadan derdını dınleyıp muhtemelen resım sızsenız benden yascaaa buyuksunuz abla teyze tavsıyesı alabılırım mesela
ınsanlar bırbırını kırmaktan ıncıtmekten cekınmelı yapıcı olmalı kalp kırmak kolay tanısmıyor dahı olsak
ben bu konuyu basıtte olsa ıcımde buyuttugum ıcın buraya yazdım cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?