dideral kullananlar ve anksiyete

bluestla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2025
138
109
18
20
arkadaslar bugun kardiyolojiye gittim aniden nabizim 130 lara çıkıyor sonra 70 lere iniyordu ve anksiyete atağım geçince normale iniyordu göğüsümde kas ağrısı da yaptı bu süreç baya kardiyoloji doktorum sürekli gittigim bir doktor ve sana dideral yazacağım magnezyumu da düzenli almaya devam et dedi. Araştırmama göre dideral anksiyete ve kaygı bozukluğu için de reçete ediliyormuş psikiyatride kullanan varsa yorum ve tavsiye almak isterim, simdiden teşekkürler

Bende anksiyete için kullanıyorum,heyecanı yapıştırıyor,heyecan hormonlarjni baskılıyor, özellikle heyecan yaşayacağımı düşündüğüm günlerde alıyorum

Gecen sene nabzım bı anda yukselıyordu ve Ataklar gecırıyordum. O kadar cok kotu oluyordum kı gecelerı, gunduzlerı acıle gıdıyordum. Doktor dıderal baslattı anksıyete ıcınde antıdeprasan verdı. Dunyaya tekrar donmuş gibi oldumm.
Reçetesız de alabılıyosunuz

Sınav ve sunumlardan önce içerdim, gayette iyi hissederdim , dertsiz tasasız geçerdi her şey

Ben kullanıyorum her sabah yarım tablet. Sınava hazırlanıyorum kaygılarım var stres yapıyorum.

Ritim bozukluğu için kullandım. Maalesef anksiyete ataklarında çarpıntım 200leri geçiyordu dideralı o durumlarda alıyordum ve rahatlıyordum bir süre sonra

1 kere reçete etti doktor heyecan için bana. Heyecan durumlarından önce içilmesi gerekiyor, içtim, bana bir faydası olmadı.

ben kullanıyorum özellikle anksiyete tetıkleyıcı olaylar hissettıysem yarım baya yavaşlatıyor kalp atışını ıyı yanı sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…