Diğer din yada akımlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

arkadasim seni iyi anladimda surayi anlamadim islamin emrini yerine getirirkenn diger kitaplarida okuyup ne olduda musluman olmadiginizi anladiniz..bunu merak ettimm...soyleyin belki biri bilir cevabida yardimci olur sizeee..cunku bende sonradan inananlardanim..ama islamla tanistiktan sonra huzur buldumm....

simdi arkadasimm islamin emirlerini yerine getirmissin.okumussundiger dinlerin kitabini okuyunca neyi anladin kii sen musluman degilmissin.ne oldu.bizede sole belki bizde dusunur sana yardimci oluruz..

Tanrım bizi insanlardan koru !
Cahilliklerinden,acizlerinden..
Ya kulum 'oku' demiş tanrı bir araştırın öğrenin ya müslümanım diye geçiniyor herkes ama araştırmıyor diğer inançları ..
Bil önce sonra ahkam kes ..
Sadece tanrıya inanıyorum ona inanmak için bir dine ihtiyaç yoktur bizler için..
Aramıza bir din giremez bizler onun dünyadaki tanrı parçacıklarıyız onu temsil ediyoruz tanrı herşeydir ..
Öyle kafasına göre çarpmaz yakmaz yok etmez ..
Düşünebiliyormusunuz ki?
Herşeyi bu kadar aşkla şevkatle yaratmış bir tanrı sizin en zevk aldığınız şeyleri yasaklamış olabilir mi?
Sevdiği kullarını affetmez ve cehenneme mi atar önce tanrınızı sevin sonra dininizi..
Kimseyle tartışacak kadar enerjim yok size anlatsamda kendi görüşünüz daha önemlidir her zaman bu arada bunlar benim görüşüm yaşam tarzım araştırmalarım vs...

Dini konu açmak yasaktır.

Bu sitede farklı din ve mezheplere, dogmalara inanan insanlarda olduğunu unutmamak gerekir.

Ki hem bu sebeple herkese saygı duyduğumuz için ve maalesef konu din olduğunda tartışmanın kaçınılmaz olduğundan dini konu ve yorumlar yasaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…