• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diğer görüntülenenler ?

martenzit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
880
472
23
31
Merhaba kızlar.
Sevgilim sosyal medyadan bahsederken Linkedin diye bir siteden bahsetti.Kariyer sitesi gibi bir yer.
Bende şimdi baktım googlea yazdım adını.Çıktı.Ve sevgilimin profilinin altında diğer goruntulenenler kısmında birkaç kişi çıktı.
Bunlar sevgilimin baktığı insanlar mı oluyor yoksa rastgele mi ?
İçlerinden biri kendi arkadaşı.
Cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim

Merhaba kızlar.
Sevgilim sosyal medyadan bahsederken Linkedin diye bir siteden bahsetti.Kariyer sitesi gibi bir yer.
Bende şimdi baktım googlea yazdım adını.Çıktı.Ve sevgilimin profilinin altında diğer goruntulenenler kısmında birkaç kişi çıktı.
Bunlar sevgilimin baktığı insanlar mı oluyor yoksa rastgele mi ?
İçlerinden biri kendi arkadaşı.
Cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim

Evet linkedin iş ağı oluyor. O diğer görüntülenenler kısmı, linkedin hesabı olup eşinizin profiline bakanların başka baktığı kişilere göre geliyor. Yani eşiniz bakmamış. Eşinize bakan kişilerin çoğu o listedeki kişilere de bakmış.
Birinin kendi arkadaşı çıkması da normal.

Evet linkedin iş ağı oluyor. O diğer görüntülenenler kısmı, linkedin hesabı olup eşinizin profiline bakanların başka baktığı kişilere göre geliyor. Yani eşiniz bakmamış. Eşinize bakan kişilerin çoğu o listedeki kişilere de bakmış.
Birinin kendi arkadaşı çıkması da normal.
Çok teşekkür ederim sağolun.

O kişilerden biri hiç tanımamasını dilediğim biri de. Ve o listede çıktı.
hımmm anladım.iş ile alakalı bi site.bende üyeyim ama hiç kullanmadım.o kişi iş bağlantısı olduğu kişi olabilir yada sadece profilini incelemiştir.tanıdığı anlamına gelmez

O gorunenler erkek arkadasinin profiline bakan kisilerin baktigi diger profiller. Mesela sen linkedin account u acip erkek arkadasina ve o kisiye baktiysan, erkek arkadasinin sayfasinda o baktigin kisiyi gorebilirsin.

İyiyse dalga geçmeye ne gerek varki? İlla başına bir felaket, ihanet, kv, görümce mi olmasi gerekiyor? Arkadaşı değil o belkide sen baktın daha önce o yüzden çıktı. Ya da onların ortak arkadaşı var ikisinin profiline birden baktı.

Niye hemen dalga geçilmiş anlamadım ,kız gelmiş sorununu yazmış.Sorunların önemli olup olmamasına neye göre kime göre karar veriyorsunuz?
Sanırım öncelikle çok bilmiş arkadaşlardan bir izin almam lazım bu dert mi değil mi diye.Dertse daha sonra uzulebilirim

İyiyse dalga geçmeye ne gerek varki? İlla başına bir felaket, ihanet, kv, görümce mi olmasi gerekiyor? Arkadaşı değil o belkide sen baktın daha önce o yüzden çıktı. Ya da onların ortak arkadaşı var ikisinin profiline birden baktı.
Şu platformda mantıklı insanları görmek çok guzel teşekkür ederim.
Ben uygulamayı hiç bilmediğimden bilemedim.
Ama çok teşekkür ederim.Bilmiyordum böyle bir durum olabileceğini

Back
X