- 17 Ağustos 2011
- 25.629
- 163.109
- 798
- Konu Sahibi xxluciferxx
-
Yine konu sahibi Amerika'ya gitmis. Yakın bir arkadaşım da iş yerindekiler beni kıskanıyor diyordu. 32 yaşında , bekar, babasının izin vermediği şeyleri yapamayan, M beden giyen, 160 boyunda, bazı cilt problemleri yaşayan, normal günlük giyinen bir kız . Asla küçümsemek için demiyorum, ben de 162yim, ben de 32 yaşındayım, ben de bekarım. Lütfen yanlış anlamayın. Ama yani herkes gibi, hepimiz gibi, otobüse binince bir benzerini görebileceğiniz güzelce bir kız. Benim gözümde birisinin onu kıskanması için bir sebep yok.Gerçekten çok kıskanç insanlar vardır muhakkak ama yurt dışına çıkmanızı, kocanızı, işinizi mi kıskandılar tam olarak? Otuzlu yaşlardasınız sizin jenerasyon genel olarak yurt dışına çıkmak konusunda şanslıydı, o kıskandığını düşündüğünüz insanların kocası, işi yok da kıskanacak sizi mi buldular?
Zamanında okurken bir hocayla atıştım genç bir kadınla, attı beni dersten vs.Yine konu sahibi Amerika'ya gitmis. Yakın bir arkadaşım da iş yerindekiler beni kıskanıyor diyordu. 32 yaşında , bekar, babasının izin vermediği şeyleri yapamayan, M beden giyen, 160 boyunda, bazı cilt problemleri yaşayan, normal günlük giyinen bir kız . Asla küçümsemek için demiyorum, ben de 162yim, ben de 32 yaşındayım, ben de bekarım. Lütfen yanlış anlamayın. Ama yani herkes gibi, hepimiz gibi, otobüse binince bir benzerini görebileceğiniz güzelce bir kız. Benim gözümde birisinin onu kıskanması için bir sebep yok.
"Neden kıskanıyorlar?" Dedim, güzelim, onlardan gencim. Cekemiyorlar dedi.
Yani genç dediğin toplumun evde kaldı dediği yaştasın
O arkadaşım da devamlı birilerinin onu kıskandığıni iddia eder ama
Biri normal bir şey dese bile 'nispet yapıyor/ kıskandırmak icin yapıyor' der
bunun bi de Allah çirkin şansı versin cileri var. Bir arkadaşım var Allah affetsin ama dümdüz çirkin yani su götürmez bir gerçek bu(daha önce dikkatimi çekmedi bu cümleyi kurumca inceledim kendisini) Birgün otururken Denizcim bizde kısmet yok Allah çirkin şansı versin güzeliz de noluyor dediYine konu sahibi Amerika'ya gitmis. Yakın bir arkadaşım da iş yerindekiler beni kıskanıyor diyordu. 32 yaşında , bekar, babasının izin vermediği şeyleri yapamayan, M beden giyen, 160 boyunda, bazı cilt problemleri yaşayan, normal günlük giyinen bir kız . Asla küçümsemek için demiyorum, ben de 162yim, ben de 32 yaşındayım, ben de bekarım. Lütfen yanlış anlamayın. Ama yani herkes gibi, hepimiz gibi, otobüse binince bir benzerini görebileceğiniz güzelce bir kız. Benim gözümde birisinin onu kıskanması için bir sebep yok.
"Neden kıskanıyorlar?" Dedim, güzelim, onlardan gencim. Cekemiyorlar dedi.
Yani genç dediğin toplumun evde kaldı dediği yaştasın
O arkadaşım da devamlı birilerinin onu kıskandığıni iddia eder ama
Biri normal bir şey dese bile 'nispet yapıyor/ kıskandırmak icin yapıyor' der
Bi de şenlikli konu işin kötüsü, ne güzel eğleneceğdik keşke cevap verseydiKonuyu açıp ortadan kaybolmayı nasıl başarıyorsunuz yahiç mi merak etmiyorsunuz yorumları? Bu tiplere çok özeniyorum
Benim de yüzüne, artık kalıcı hale gelen cizgilerine ve fiziğine baksan 40 diyeceğin 32 yaşında arkadaşım ısrarla 'herkes yaşıma çok şaşırıyor, "en çok 20 diyorlar' diyorbunun bi de Allah çirkin şansı versin cileri var. Bir arkadaşım var Allah affetsin ama dümdüz çirkin yani su götürmez bir gerçek bu(daha önce dikkatimi çekmedi bu cümleyi kurumca inceledim kendisini) Birgün otururken Denizcim bizde kısmet yok Allah çirkin şansı versin güzeliz de noluyor dedi
buna kendileri de inanıyorlar anlamıyorum ki savunma mekanizması mı kiBenim de yüzüne, artık kalıcı hale gelen cizgilerine ve fiziğine baksan 40 diyeceğin 32 yaşında arkadaşım ısrarla 'herkes yaşıma çok şaşırıyor, "en çok 20 diyorlar' diyor
Şu coğrafya şartlarında gerçekten afet derecesinde güzel bir kadının boş kalma ihtimali yok ya bunu bi kabul edelim artık.bunun bi de Allah çirkin şansı versin cileri var. Bir arkadaşım var Allah affetsin ama dümdüz çirkin yani su götürmez bir gerçek bu(daha önce dikkatimi çekmedi bu cümleyi kurumca inceledim kendisini) Birgün otururken Denizcim bizde kısmet yok Allah çirkin şansı versin güzeliz de noluyor dedi
valla müge anlı nın programı referans alırsak aynı anda 3 adamı birbirine düşüren ablaları görünce nefes alsa yeter bence bu coğrafyadaŞu coğrafya şartlarında gerçekten afet derecesinde güzel bir kadının boş kalma ihtimali yok ya bunu bi kabul edelim artık.
ben iltifat etmeyi severim güzel bulduğuma güzel derim yani niye deneyim üstelik. birgün okulda benden yaşça büyük bir arkadaşım bir diğer arkadaşıma ne kadar güzel maşallah deyince canım hep böyle şeyler söylüyorsun sen de çirkin değilsin ki neden böyle düşünüyorsun dedi yaKusura bakmayın sizin nezdinizde değil ama bazı tecrübelerime dayanarak söylüyorum herkes beni kıskanıyor, herkesin gözü benim üstümde diyen insanlar çoğunlukla sorunlu oluyor.
Bu insanlardan rahatsız olup araya mesafe koyunca da beni çekemedi o yüzden diye düşünüyor arkadan.
Halbuki ben çevremde beni dibe çeken değil yükselten insanlar isterim. En basitinden bir elbise giysem arkadaşlarımın iltifatları çok hoşuma gider aynı şekilde ben de arkadaşlarıma iltifat ederim. Niye kıskanayım ki ya da onlar beni niye kıskansın. Tam aksine en güzeline layıklar diye düşünürüm.
Sizin arkadaşlık ilişkileriniz sıkıntılı ve samimi değil anlaşılan.
e seninki de mahmutAdında meymenet yok lucifer
Ben mahmutum çünküe seninki de mahmut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?