- 27 Haziran 2023
- 233
- 218
- 18
- Konu Sahibi xxluciferxx
-
Allahim korusun boyle insanlardanBen farklı düşünüyorum bu konuda. Herkes kıskanç değil tabii ki ama gerçekten aşırı kıskanç 2 kişiyle karşılaştım hayatımda ve o ikisi nefes alsan burnunu kıskanacak derecede hastalardi. Birisi akrabam diğeri arkadaşımdı, sonlandırdım ilişkimi. Bu beni kiskaniyorlar temalı konulara inanıyorum çünkü hasta kıskanç insanlar var hayatta.
Bu arkadaşım dediğim insan kendi öz kuzeni ataninca haberi benim yanımda aldı ve ablasına dönüp insanın siniri bozuluyor demi nasıl da her işleri rast gidiyor inşallah atılır demiş insan. Ki bu kuzeni ile aşırı samimiler, kuzeninin babası yanarak vefat etmiş zamanında maddi durumları aşırı kotu bir kızdı, ben bile onun adına çok sevinmisken onun bu derece çıldırmasına çok şaşırmıştım. Onun için durumu iyi kötü asla mesele değildi biri herhangi bir konuda onun önüne geçtiyse hasetinden uyku uyuyamiyordu.
Akrabam desem daha fena bir durumda. Bundan dolayı bence böyle bir enerji aldığımız bir insandan direkt uzaklaşmak en iyisi
Bu yoruma kesinlikle katılıyorum.İnsan aynı insanda Kötü durumdayken üstüne şimşekleri çekmiyorsun durumun değiştikçe karşındaki insanın o yönünü de görmeye başlıyorsun hayatından çıkar gitsin
Ama bugün yurt dışı tatili gerçekten lüx bunu kötü anlamda söylememiş olabilirler. Ben de gidenlere hayret ve gıpta ile bakıyorum çünkü paramız değersiz bugün bir memur bile zorla gidiyor. Bunun kıskançlıkla ne alakası var?layik gormuyorlar derken bunu cidden tavirlarinda hissedebiliyorum, mesela liseden arkadasim da "hic yurt disinda tatile cikacagini hayal etmis miydin vay be" demisti gulerek avrupa'ya gittigimiz zaman.
ben bunlari dogru anladigimi dusunuyorum.
Bunu gözünü falan devirerek mi söyledi?layik gormuyorlar derken bunu cidden tavirlarinda hissedebiliyorum, mesela liseden arkadasim da "hic yurt disinda tatile cikacagini hayal etmis miydin vay be" demisti gulerek avrupa'ya gittigimiz zaman.
Desinler hayallerimin fazlasını yaşadım çok şükür canım de kapat konuyu. Ya hani anlarım bazen benimde imrendiklerim olur. Böyle mukemmel fiziği olan mesleği olan iletişimi güzel kadınlara bayılırım. İltifat ederim çok naziksiniz sizin gibilerle karşılaşmak çok hoş diye onlarda sizde öylesiniz der. Kıskanmak nedir ? Bence siz hazmedemiyorsunız.layik gormuyorlar derken bunu cidden tavirlarinda hissedebiliyorum, mesela liseden arkadasim da "hic yurt disinda tatile cikacagini hayal etmis miydin vay be" demisti gulerek avrupa'ya gittigimiz zaman.
layik gormuyorlar derken bunu cidden tavirlarinda hissedebiliyorum, mesela liseden arkadasim da "hic yurt disinda tatile cikacagini hayal etmis miydin vay be" demisti gulerek avrupa'ya gittigimiz zaman.
Bu laf gayet normal bir laf yalnız. Bundan nasıl fesatlık çıkardınız ki? Arkadaşınızın eşinize yazdıklarında ben hak verdim size bana da iyiniyetli gelmedi.layik gormuyorlar derken bunu cidden tavirlarinda hissedebiliyorum, mesela liseden arkadasim da "hic yurt disinda tatile cikacagini hayal etmis miydin vay be" demisti gulerek avrupa'ya gittigimiz zaman.
İyi de ne var bunda eşimle evlendiğimizde züğürtün tekiydik. Şimdi imkanlarımıza bakıp hiç bunları hayal eder miydik vay be deriz. Bence insanların niyeti kötü değil ama si etrafınızdaki herkese beni kıskanıyor gözüyle bakıyorsunuz. Kişi kendinden bilir işi iştelayik gormuyorlar derken bunu cidden tavirlarinda hissedebiliyorum, mesela liseden arkadasim da "hic yurt disinda tatile cikacagini hayal etmis miydin vay be" demisti gulerek avrupa'ya gittigimiz zaman.
Kusura bakmayın ama insanların beni neye layık gördüğü hicccc umrumda değil. Ben kendimi neye layık görüyorum o kısmı önemli. Siz ezik durursaniz en yakınlarınız bile sizi ezer. Şu saçma psikolojiden çıkın lütfen.Ben farklj dusunuyorum bu konuda
Ben cok guzel bir bayan degilim mesela
Sade biriyim dogalligi seviyorum
Su yasa kadar hep zorluk cektm ama ailemin bana verdigi degeri hissetmek bana hep guclu hissettirdi
VE dostlarim
Fakat kuzenlerim akrabalarim nedense hep beni kucuk gordu en cok gissettiren kuzenlerim
Ne zamab islsri dusse hallettim ama onlar sadece isi dustugu zaman ararlardi ben antalyada yasiyorum , onlarda buraya yerlesmek istiyorlar ama puan kadro vs olmayinca gelemiyorlar
" senin paran az biz senden daha cok gziyoruz" yada " bizim daha sosyal elit bir cevremiz var " gibi evet aynen boyle degistirmiyorum laf ederlerdi
Ben guzel bir kiz degilim
Onlar kadar para kazanmiyorum
Dolayisiyla yakisikli bir sevgiliyi
nezih bir yerde yasamayi
Guzel eglenceli bir hayati hak etmiyorjm bunlara layik degilim onlarin gozunde
Ben bir tatil storysi atsam kuzenim ertesi gun ayni yere gider mesela
Yanlis anlamiyorjm yani
Benimse tek derdim, hayat mucadelesi ve sevdigim insanlarla saglikli huzurlu yasam
O yuzddn beni bunlara layik gormuyorlar dediginizde sizi anlayabildigimi saniyorum
Bence siz refah seviyeniz yükselince içten içe kıskanılmak istemişsiniz, refah seviyesi yükselince kıskanılmanız gerekildiğini düşünmüşsünüz, herkese de bu gözle bakıyorsunuz. Arkadaşınızın söylediği çooook normal bir şeyden hemen kötü anlamlar çıkarmışsınız. Bu tamamen sizle ilgili bir problempeki sunun ihtimali hic mi yok yani,,
bu insanlar benim dusuk halimdeyken icten ice benle konusurken mutlu hissediyorlardı, hani halimize sukredelim lucifera bak onun gibi degiliz en azindan diye, simdi isler benim icin iyi gidince bunu kiskanclikla belli ediyo olamazlar mş?
Çok düşük ihtimal. Şu yazdıklarınızı okuyunca sizin zamanında onları kıskandığınız, şimdi durumunuz iyileşince içten içe “ohh gördünüz mü nerelere geldim, sizden iyiyim” ihtimali daha yüksek hissediliyorpeki sunun ihtimali hic mi yok yani,,
bu insanlar benim dusuk halimdeyken icten ice benle konusurken mutlu hissediyorlardı, hani halimize sukredelim lucifera bak onun gibi degiliz en azindan diye, simdi isler benim icin iyi gidince bunu kiskanclikla belli ediyo olamazlar mş?
icten ice boyle dusundugumu inkar edecek degilim ama tavirlarimda hic bi degisiklik olmadiÇok düşük ihtimal. Şu yazdıklarınızı okuyunca sizin zamanında onları kıskandığınız, şimdi durumunuz iyileşince içten içe “ohh gördünüz mü nerelere geldim, sizden iyiyim” ihtimali daha yüksek hissediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?