Diğer kızların yanında soyunur musunuz?

Diğer kızların yanında tümüyle soyunur musunuz?

• Evet soyunurum

OY: 72 36,9%
  • Hayır soyunmam

OY: 123 63,1%

• Ankete Katılan
    195
yaa ben yüzmeye gıdıyordum cocuklugumdan berı

kızlar sureklı cıplak dolasıyorlardı soyunma odasında

lambur lumbur sallaya sallaya yuruyorlardı heerr yer meydanda

ben hep kapatırdım kabınde soyunurdum falan hıc gostermezdım

görmek de ıstemezdım acıkcası

ben mecbur muyum onların pıs sarkmıs cırkın vucutlarını gormeye yaa ?? kıllı kıllı

ama karı dolu ortalık ben soyunma odasında sureklı cıplak kızları goruyordum yani

cok rahat ınsanlar :dilcikar:

ne bıleyım ızmırdeyım ondan mı ben de ızmırde buyudum hep
akıl sır erdıremedım bu kadar açık olmalarına

kendılerı bılır wala ben hıııcc gostermem asla :1ninca:

ben bi kere mecburiyetten dolayı soyunmuştum en yakın arkadaşımın yanında. spor salonunun havuzuna gitmiştik kabinlerin hepsi doluydu ve hiç vaktimiz yokru giyinip gitmek için. mecburen aynı kabine girdik birbirimize sırtımız dönüp soyunduk ve giyindik. zaten kendisi kız kardeşim gibidir. yine de başka kimsenin yanında asla soyunmam bu bi kere mecburiyettten dolayı oldu ondada arkamız dönüktü zaten

Soyunmam kesinlikle:dilcikar:

Kendimi anladigimdan beri yani blug caginda ne annemin nede ablamin yaninda bile cirilciplak soyunmadim.

Burda almanyada hic mahrem diye birsey yok alman kizlar okula yüzme dersinden veya spor dersinden sonra anadan dogma dus yapardi biz türk kizlari ic camasirlarla bu yüzden ögretmene sikayet bile etmislerdi bizi

Ögretmen hayir sizde cikaracaksiniz öyle dus olmaz demisti hic unutmam o yasta kadina sen hic utanmiyormusun baskalarinin yaninda ciplak olmaya demistimnaniknanik

Kadin sok olmustu:roflol:

Ben ablamın yanında bile hiç soyunmadım zaten olması gereken de bu diye düşünüyorum.
Bayan bile olsa çok yanlış sonuçta mahremini başkasına göstermek.

Kız Lisesinde okuduğum için zaman zaman arkadaşlarımızın yanında soyunmak durumunda kalıyorduk.Hem liseyi hem üniversiteyi dışarıda okuduğum için kız arkadaşlarımın yanında soyunmak zorunda kaldığım oldu tabi ama sadece iç çamaşırıyla..

lisede beden dersi icin ic camasirina kadar soyunanlar vardi kesinlikle cok cirkin bi olay hic hoslanmam zaten bu konuda rahat olanlari da anlayamam

Kesinlikle hayır..:1no2:
Bu zamana kadar öyle tiplerle karşılaştığım olmuştur "işte ikimizde kızız, nolucak" şeklinde ama kesinlikle soyunmam..:1closedeyes:

arkadaşımın ve ailemin yanında tabikide soyunurum üstümü degiştiririm yapmayın arkadaşlar kadın dogum dktr gittiiginizde hemşire görmüyomu?

bende soyunmam olmaz, olamaz
esimden ve doktorumdan baska kimseye soyunamam ha dogumumda anacum gormustu beni beyaz geceligi giydirirkene cok utanmistim ama sezaryen olunca korkudan
aklina bile gelmiyor:çok üzgünüm:

hayır tabii ki
doğum yaparken de çok utanmıştım
ağdacıya bile gitmem

slm almanyada yasiyorum yatili okulumda odamda 3 kiz arkadasdik ever herkes birbirinin yaninda soyunurdu ve yazin ciplak yatardik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…