Diğer kızların yanında soyunur musunuz?

Diğer kızların yanında tümüyle soyunur musunuz?

• Evet soyunurum

OY: 72 36,9%
  • Hayır soyunmam

OY: 123 63,1%

• Ankete Katılan
    195

Citizen

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
23
0
611
36
İstanbul
Bunu da gördüm sonunda, bu ne saçmalıktır ya iğrendim. Bu sizce normal bir şey mi? Soyunmak derken tümüyle soyunmaktan bahsediyorum. :bbo:

Son düzenleme:
ben bi ara profilodaki spor salonuna üyeydim. Orada soyunma odasında anadan doğma soyunup duşa giren kızlar oluyordu. Ben soyunmadım ama gördüm

kesinlikle hayır....

bayanda olsa birbirimizi de mahrem olan yerlerimiz var....

iç çamaşırıma kadar kalabilirm ama hangi kızların olduğu da önemli hiç tanımadığımın yanında sanmam :)

Anadan doğma elbetteki soyunmam, ama vakti zamanında üniv. yıllarında yurtta kaldığımızdan üstümüzü filan birbirimizin yanında değiştiriyorduk. Anacım6 kişi birarada yaşıyorsun, hangisinden sakınayımki:1closedeyes:

Ortaokul,lisede Beden Eğitimi derslerinde giyinme odası olurdu,ders için eşofman ya da şort giyerdik..fisfisfis
Ama okul formamın altını üstünü getirirdim tamamen çamaşırlarımla kalmıyayım diye..:tomato:
Onun haricinde hiç soyunmadım,öyle bir ortam da olmadı çok şükür..

Tabiki soyunmam :içelim:

Annem terlikle döfer tatlicadiarzu cıbıldak cıbıldak sırnaşık şey

spordan sonra dus alabilmem icin mecburen soyunurum. gittigim salonda kimsenin kimseye baktigida yok, kiz hepsi alt tarafi, terli terli ise okula gitmektense temiz temiz gidiyorum

Yok kardeşim prensip meselesi soyunmam ben...
Kocamdan ve ağdacımdan başka kimseye...sengözlerimebaksanab

Aaaaa evet ağdacıda da soyunuyorum...
Allahtan ilk yaptırmaya başladığımdan beri yıllardır aynı kız yapıyor da..
Hep aynı kız görüyor..

çocukluğumdan beri spor yapıyorum bunları aşalıı çook zaman oldu :1closedeyes: nii demişleerrr yiğidin malı meydandadır :lepi: :roflol:

:1shok: Hiii, edepsize bak, kocasına birde ağdacısına soyunurmuş. Pes vallahi pes, ar namus kalmamış.:mymeka::icecream:

bende hiç soyunmadım vede soyunamam yaaaaaa.birde hiç hoş bir görüntü olmuyor bence.......

Soyunmadım soyunmam da o kadar rahat değilim ve bayan bayana da olsa mahrem var

:1shok: Hiii, edepsize bak, kocasına birde ağdacısına soyunurmuş. Pes vallahi pes, ar namus kalmamış.:mymeka::icecream:

Evet ar namus kalmamış...:lepi:jeyyar
Tavsiye ederim iyi oluyor böylesi...sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…