- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+ eğer çocuğuna bi paket gofret filan veren olursa hemen onu maşa cımbız eldiven binimum bi araçla tut paketinin üzerine kaynarsu dök yıka yıkadıktan sonra elini de yıka çocuğa öyle ver marketten mikrop filan bulaşmıştır çikolata paketine, ha çikolata vermeyen olursa of kaynanam filan diğer çocuklarına çikolata veriyo benimkine vermiyo diye üzülme göbek at bu sayaede çocuğun çikolata paketindeki mikroptan uzak kalmış oluyo...o zaman çocuğu astronot kıyafetiyle gezdirmen lazım çocuk apartmandaki, apartman kapısındaki, ayakkabısındaki, montuna yapışan mikroplardan hasta masta olur sonra...
tehlike derken ?? görende vebalı sanacak tövbe estağfurullah. diğer torun hep hasta ! gibi bir cümle kurdu konu sahibi. ee bile bile neden geliyorsun diye sorarlar adama. hepsini de geçtim ben. birgün sonra arayıp kv deye laf söylemek ne büyük hadsizlik! çok ayıp çok. kalk diyorum, eşim olmaz diyor falan dedi. o zaman eşine diyecek kalkmadın bak çocuk hasta oldu diye. ha bir günde de çocuk mikrobu kapıp hasta olmaz o da ayrı konu.Tamam da kaynana bir torun yanında hastayken diğer torunu ve ailesini niye yemeğe davet ediyor üstelik yanındaki çocuğun hasta olduğunu telefonda söylemeden davet ediyor. Resmen diğer torun tehlikeye atılmış
Tamam da ama kaynananın hatasını da hiç görmüyorsunuz,bile bile de hasta çocuğun olduğu ortama sağlık çocuk ve ailesi yemeğe davet edilmez başka gün mü yok ,üstelik yanındaki çocuğun hasta olduğunu konu sahibine telefonda söyleyebilirdi konu sahibi de gitmezdi orayao zaman çocuğu astronot kıyafetiyle gezdirmen lazım çocuk apartmandaki, apartman kapısındaki, ayakkabısındaki, montuna yapışan mikroplardan hasta masta olur sonra...
O kadarda değil konuyu markete kadar getirdiniz ya. Benim oğlum 15 aylık topu topu 2 defa hasta oldu ve hergün de çikolata yer az bir miktar.Gripli ortamlara katmayiz çocuğu benim anlatmak istediğim buydu.+ eğer çocuğuna bi paket gofret filan veren olursa hemen onu maşa cımbız eldiven binimum bi araçla tut paketinin üzerine kaynarsu dök yıka yıkadıktan sonra elini de yıka çocuğa öyle ver marketten mikrop filan bulaşmıştır çikolata paketine, ha çikolata vermeyen olursa of kaynanam filan diğer çocuklarına çikolata veriyo benimkine vermiyo diye üzülme göbek at bu sayaede çocuğun çikolata paketindeki mikroptan uzak kalmış oluyo...
Ben veba demedim yüksek ateş ve grip tehlikesi demek istedim tehlike derken.Eltinin çocuğu 365 gün hasta değildir heralde. Konu sahibi müneccim mi eltinin çocuğunun kaynanada olup hasta olduğunu ne bilcek.Kaynana başka gün çağirsaydi yemeğe veya Konu sahibine torun hasta deyip telefonda haber verseydi konu sahibi de gitmezdi.Senden iyi kaynana olur ha geline düşman oldun bir suçu yok kızıntehlike derken ?? görende vebalı sanacak tövbe estağfurullah. diğer torun hep hasta ! gibi bir cümle kurdu konu sahibi. ee bile bile neden geliyorsun diye sorarlar adama. hepsini de geçtim ben. birgün sonra arayıp kv deye laf söylemek ne büyük hadsizlik! çok ayıp çok. kalk diyorum, eşim olmaz diyor falan dedi. o zaman eşine diyecek kalkmadın bak çocuk hasta oldu diye. ha bir günde de çocuk mikrobu kapıp hasta olmaz o da ayrı konu.
Ben kayrayı tanımıyorum bile gelini haklı buldum bu konuda o kadar çünkü bende bir anneyim 15 aylık oğlum var bebeklerde yüksek ateş kolay olmuyokonuya yorum yazmak için girdim yorumları okumaktan konu dağılmış gitmiş bişey dikkatimi çekti Y Yokgibiyim siz çift üyelikle kayra adlı bamlanan konu sahibimisiniz yorumlarınız da ya aynı kişisiniz yada çok benzer hayatlar yaşamışsınız havası çıkıyorda vallahi çok merak ettimKazen abimizede bir sormak lazım
Kadin disari cikmis gezmeye nereye yollasin cocugu sen geldin diyeCunku eltimle karsilikli oturuyorlar evine gonderebilir di. Ben 1.5 saatlik yoldan geldim.
sadece sordum cnm çok benziyor dedim ya yorumlardan çıkan bu yani.. ben kendimi bile bu kadar savunamam ondan bu şaşkınlığımBen kayrayı tanımıyorum bile gelini haklı buldum bu konuda o kadar çünkü bende bir anneyim 15 aylık oğlum var bebeklerde yüksek ateş kolay olmuyo
Valla ben çocuk konusunda kaynana kayınbaba görümce ve eltiden çok çektiğim için.Bu konuda bütün dertli gelinlerin arkasındayım valla.Sonuna kadar savunurum.Düşenin halinden düşen anlarsadece sordum cnm çok benziyor dedim ya yorumlardan çıkan bu yani.. ben kendimi bile bu kadar savunamam ondan bu şaşkınlığımayrıca iftiralık bir durum yok senin yorumların sonucu fikrimi paylaştım olan bu
ayrıca 13 yaşında bir kızım 16 aylık bir oğlum var 1 saat içinde hastalık olmaz en az 3 gün öncesine dayanır o enfeksiyon dr güvenirim ve hep bu yöndedir açıklamaları..
Gelinin çocuğu 3 gün sonra hasta olsa bana hak vercek miydin yanisadece sordum cnm çok benziyor dedim ya yorumlardan çıkan bu yani.. ben kendimi bile bu kadar savunamam ondan bu şaşkınlığımayrıca iftiralık bir durum yok senin yorumların sonucu fikrimi paylaştım olan bu
ayrıca 13 yaşında bir kızım 16 aylık bir oğlum var 1 saat içinde hastalık olmaz en az 3 gün öncesine dayanır o enfeksiyon dr güvenirim ve hep bu yöndedir açıklamaları..
Bu arada maşallah çocukların arası 11 buçuk yaş galiba,kaynana yeni mi 16 ay önce mi vefat etti seninsadece sordum cnm çok benziyor dedim ya yorumlardan çıkan bu yani.. ben kendimi bile bu kadar savunamam ondan bu şaşkınlığımayrıca iftiralık bir durum yok senin yorumların sonucu fikrimi paylaştım olan bu
çocuklarımın arası 12 yaş evet sağlık sebeplerimden dolayı çocuk yapmam gerekti oğlum kurtarıcım ve mucizem oldu.. kv sağlıklı çok şükür evlendirdim 2.kocayı gömmeye niyetli anlayacağın..Bu arada maşallah çocukların arası 11 buçuk yaş galiba,kaynana yeni mi 16 ay önce mi vefat etti senin![]()
evet daha kabul edilebilir olurdu elti çocuğundan geçmiş olma ihtimali yüksek olurdu.. öyle bile olsa olan olmuş kalp kırmaya değmez bence.. eden kendine eder aslında ilahi adalet var şüphesiz öyle güzel işliyor ki.. her kötülüğe kötülük düşünsek hayat çekilmez olur.. ama kötülüklere iyilikle yapıcılıkla cevap vermek en büyük erdemdir ve yolu sevgiden geçeni Rabbim karşılıksız bırakmaz..Gelinin çocuğu 3 gün sonra hasta olsa bana hak vercek miydin yani
Konu sahibi, kendinizi duzgun ifade edemiyorsunuz. Yazdiklariniz ve yaptiklariniz simarikca gorunuyor.
Cocuk hasta olmasa bile uzak yoldan gelen, gorece daha az gorusen misafirin yanina cocugunu birakmak dusuncesizliktir.
Yoksa annenin gezmesiyle falan konunun alakasi yok. Ama insanlar kendi cocugunun nazini herkes cekmeli diye dusundugu icin, aman ne olacak diye baskalarinin basina atiyor.
Konuyu cocugum hastaydi biraz, benim de isim vardi kayinvalidenin misafiri varken ona biraktim diye acsaydiniz, cok fazla elestirilirdiniz.
Mesela ben elestiririm. Insanlarin planini programini bozmak oluyor bu. Kadin hasta torunuyla mi ilgilenecek, gelecek misafiriyle mi. Bariz terbiyesizlik bu.
Arada biyoloji kitaplarını okuyun kuluçkaya sadece tavukların yatmadığını gorursunuzBirde devamlı mikroplar için kuluckaya yattı diyorlar.Bu mikroplar tavuk mu kuluckaya yatcak ya![]()
Kız çektirmiş olmayasınValla ben çocuk konusunda kaynana kayınbaba görümce ve eltiden çok çektiğim için.Bu konuda bütün dertli gelinlerin arkasındayım valla.Sonuna kadar savunurum.Düşenin halinden düşen anlar