- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
hahEvime gelen insana nasil gidin derim.
bak işte kv aynen senin gibi düşünüp
evinde kı hasta çocuğa git evine diyememiş
valla sen çocuğunu korumaya bak
başkasının korumasını bekleme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahEvime gelen insana nasil gidin derim.
Kaç yaşında diğer çocuk?
Valla işte kalkıp gitseydin bir dahakine kadın dikkat eder. Tepkini doğru bir şekilde koymak çok önemli.
Kv kp i ne diye uyardın evine gitsin çocuk diye mi?Karsimdaki insanin dusunmesi gerekiyor bunu. Ki kv mi orda kac kere uyardim kp imi de cocuguda. O cocuk zaten surekli hasta oldugu icin onlara birsey farketmiyor
sonuçta anne evde mi değil,çocuğu babaannesine yollamış nane limon için babaane bu durumda ne yapacaktı elbette hasta olan torununa bakacak kalkıpta evine yollayamaz ki.Bu olayda kaynanan suçlu değil ki yanlış kişiye telefon etmişsin.Eltin suçlu burada.Saka misin sen? Annesi komsuya caya gidiyor diyorum sen hala cocuk evde yalnizmi kalsin diyorsun
Kulucka suresi 1-3 gundur. Bilip bilmeden konusmayin. Kimseyi durduk yere suclamam ben. Sosyallesecek diye hastami olmasi gerek. Hastalikla normallesmenin ne ilgisi var.BAL GIBI KISKANIYOSUN ELTINI HEM KAYNAMAMA BI GUNLUK YOLDA OTURAYIM HEM EN POPULER BENIM COCUGUM OLSUN .YOK ÖYLE BEGENMIYORSAN KALKAR GIDERSIN SIMARIKLIGIN ALEMI YOK
100 kere soyledim en sonunda telefon ettirdi bakalim
kışın gitmeyin bir daha.Kizlar merhaba,
Basliktada dedigim gibi diger toruna ciftestandart. Her zaman oldu bu. Ama dun ucu benim ogluma dokununca bir dur artik dedim. Kv bizi cagirdi yemege, eltim olacak kadin cocugu hasta diye kv ye gondermis evde limonlari yokmus ta. Cocugu orda birakip gezmeye gitti hanfendi. Zaten cocuk kv min mi eltimin mi belli degil.
Geldikki cocuk bogaz agrisi ve tokur tokur oksuruyor. Kv kac kere uyardim bizimkine gececek diye. Duymamazliktan geldi. Oglum daha 1.5 yasinda zaten uyku sorunumuz ve miznizligi hat safhada.
Geceden beri ugrasiyoruz 39 derece atesle. Sinirimden agladim pisi pisine hasta oldu diye. Allah baska dert vermesin de.
Dayanamadim aradim kv yi. Hasta olmasi kacinilmazdi rahatladiniz mi dedim. Illa konusup eltim gibi kotu mu olmak lazim dedim. Hanfendi kabul etmiyor diger torunu yuzunden hasta oldugunu. Ne bu halleriniz ya dedim o torununsa buda torunun .
Bebekken de yapiyorlardi cocugu sumuklu sumuklu getiriyorlardi bebek olan eve. Yetti yahu bu dusuncesizlikleri..
1.5 saatlik yoldan gelmeniz sizi bir noktada haklı yapabilir fakat
annesi umursamaz hasta çocuğu bırakıp gitti diye kv ne yapsın hasta çocuğu tek başına evine mi yollasın
bence çifte standart uygulamasını isteyen sizsiniz
başka odada otursaydınız keşke
yada bundan sonra bahaneniz oldu
eğer öyle bir durumla karşılaşırsanız
ya eve dönersiniz yada başka odada oturursunuz
Konu sahıbı sız ev hapsındemısınız eltınızın caya corbaya gıtmesınımı kıskanıyorsunuz allah askına![]()
Hasta torunu var diye,diğer torun hastalanmasın diye hastayı eden mi kovacak.Ne alaka.Gitmeyin o zaman.Bir de çocuk bu hastalanır.O rdan geçmez sen hastalanırsın senden geçer.Yarın öbür gün okula gidecek okuldan geçer.Evine annen misafirin komşun gelse ondan geçer.Kizlar merhaba,
Basliktada dedigim gibi diger toruna ciftestandart. Her zaman oldu bu. Ama dun ucu benim ogluma dokununca bir dur artik dedim. Kv bizi cagirdi yemege, eltim olacak kadin cocugu hasta diye kv ye gondermis evde limonlari yokmus ta. Cocugu orda birakip gezmeye gitti hanfendi. Zaten cocuk kv min mi eltimin mi belli degil.
Geldikki cocuk bogaz agrisi ve tokur tokur oksuruyor. Kv kac kere uyardim bizimkine gececek diye. Duymamazliktan geldi. Oglum daha 1.5 yasinda zaten uyku sorunumuz ve miznizligi hat safhada.
Geceden beri ugrasiyoruz 39 derece atesle. Sinirimden agladim pisi pisine hasta oldu diye. Allah baska dert vermesin de.
Dayanamadim aradim kv yi. Hasta olmasi kacinilmazdi rahatladiniz mi dedim. Illa konusup eltim gibi kotu mu olmak lazim dedim. Hanfendi kabul etmiyor diger torunu yuzunden hasta oldugunu. Ne bu halleriniz ya dedim o torununsa buda torunun .
Bebekken de yapiyorlardi cocugu sumuklu sumuklu getiriyorlardi bebek olan eve. Yetti yahu bu dusuncesizlikleri..
çocuk kaç yaşında merak ettimbaba işteyse annesi de gezmeye gittiyse küçük çocuğu gönderemez kv nizSen anne olarak dusunmeyebilirsin ama boyle anneler var. Eltimde boyle. Hasta oglunu birakti yemegini yedi hatta ogluna sen eve git ben bilmem ne teyzene caya gidecegim dedi. Iftirami atiyorum ben sen zannetme diye? Babasi isteydi. Ciftestandardi uzatmamak icin yazmadim buraya. Simdi konu onlar degil. Acarsak zaten hak verirsiniz