• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diger toruna ciftestandart

Kv kp i ne diye uyardın evine gitsin çocuk diye mi?
Yani sizi 1.5 saat yoldan yemeğe çağırmışlarsa, karsı komsu olan çocuğunu da aynı gün yemeğe alması mantıklı.
Kusura bakma da çok nadir insan düşünür orda çocuk hasta olur diye.
Düşünmüyorsa bidahakine sen artık tedbirini alacaksın. Tecrübe etmiş olarak böyle durum olursa direkt çıkacaksın.

Ayrıca o çocuğu kv büyütmüş, kimin çocuğu belli değil falan. Sizi ilgilendirmeyen mevzular. Sadece kendi çocuğunuza odaklanın bence

Eltim evdeyken kv buyuturse ben de dahil herkes yorum yapar. Cocuk annenin kendisinindir. Ha ise gider o baska bakabilir. Burda herkes yorum yapsin diye yazmiyormuyuz?

Ciftestandardi bu konuya gore söylemedim sadece keske yorum yaparken dikkatli okusaniz. 1.5 yasindaki cocukla ayri bir odada ayri oturmak mumkun olmuyor
ben yazdığınız konuya göre yorum yapabilirim
yorumlarınızı veyahutta eski konularınızı takip ederek değil
ben anne değilim ama ev müsait ise hasta çocuk 1 odayı meşgul ederken siz geriye kalan odalarda vakit geçirebilirsiniz bana göre
ben herhalde anne olursam hiç kimse umrumda olmaz
galiba ben bu yüzden anne olmaya cesaret edemiyorum

e gitmeseydin sende. ya da gittin çocuğun hasta olduğunu görünce çıksaydın. ben anlamadım yani kv bilerek hasta olsun diye mi çağırdı ya da çocuğu tutup snein çocuğunun yüzüne mi öksürttü?

Neden işinize geldigi gibi anlama pesindesiniz. Kv bunu her zaman yapiyor dedim. Oglum bebekkende o cocugu hasta hasta bize getiriyordu. Bizide cocuk evindeyken ve hastayken cagirdigi icin kizdim tabiiki

çocuk kaç yaşında merak ettimbaba işteyse annesi de gezmeye gittiyse küçük çocuğu gönderemez kv niz
bence siz eltinize gıcık olmuşsunuz geziyor diye

Arkadasim okumadan neden yorum yapiyorsunuz? 12 yasinda ve annesi calismiyor. Sen cocugun hastayken gezermisin?

Cocugun populer olmasi mi? Sen iyi mısın? Saka misin yada?

Allaha sukur kimsenin birseyini kiskanmadim hasetlenmedim de, cocugum hastayken kimseye caya corbaya gitmem ki sende bunu dusunecek kadar hemde eltim kadar cahil birisin
12 yasında cocuk hasta olmasa bıle annesıyle gıtmeyebilir , sızın bence dusuncelerınız pıs bakarmısın burada bıle ıkı dakıkada kategorıze ettın, sunu ogrenmedın mı , kımse senı dusunmez sen kendını dusuneceksın nokta

12 yasında cocuk hasta olmasa bıle annesıyle gıtmeyebilir , sızın bence dusuncelerınız pıs bakarmısın burada bıle ıkı dakıkada kategorıze ettın, sunu ogrenmedın mı , kımse senı dusunmez sen kendını dusuneceksın nokta

Annesi de gitmesin madem . gezmeyi kiskanmak nedir yahu fitne ficurmusun.

Kizlar merhaba,

Basliktada dedigim gibi diger toruna ciftestandart. Her zaman oldu bu. Ama dun ucu benim ogluma dokununca bir dur artik dedim. Kv bizi cagirdi yemege, eltim olacak kadin cocugu hasta diye kv ye gondermis evde limonlari yokmus ta. Cocugu orda birakip gezmeye gitti hanfendi. Zaten cocuk kv min mi eltimin mi belli degil.

Geldikki cocuk bogaz agrisi ve tokur tokur oksuruyor. Kv kac kere uyardim bizimkine gececek diye. Duymamazliktan geldi. Oglum daha 1.5 yasinda zaten uyku sorunumuz ve miznizligi hat safhada.

Geceden beri ugrasiyoruz 39 derece atesle. Sinirimden agladim pisi pisine hasta oldu diye. Allah baska dert vermesin de.

Dayanamadim aradim kv yi. Hasta olmasi kacinilmazdi rahatladiniz mi dedim. Illa konusup eltim gibi kotu mu olmak lazim dedim. Hanfendi kabul etmiyor diger torunu yuzunden hasta oldugunu. Ne bu halleriniz ya dedim o torununsa buda torunun .

Bebekken de yapiyorlardi cocugu sumuklu sumuklu getiriyorlardi bebek olan eve. Yetti yahu bu dusuncesizlikleri..
neden kızıyorsunuz kı cocuk bu hasta da olacak oksurecekte kv denızın sucu degıl bu, madem evladınız bu kadar kıymetlı sızde evde hasta cocuk oldugunu bıldıgınız halde gıtmeseydınız yemege , ben burda cıfte standartlık bır durum goremedım hem belkıde cok daha onceden kaptı cocugunuz enfeksıyonu hemen bır gecede hasta olunmaz kı ...

Senin evine bebegin yeni dogmusken hasta cocugu getirseler ki kac kere ne yaparsin?

iyi de getiren eltindir kaynananın ne suçu var anlamadım, burda bize kızıyorsun ama biz objektif bakıyoruz en azından ben öyle bakıyorum, çünkü burda kimse kimseyi tanımıyor yandaş çıksın ya da yersin

ben yazdığınız konuya göre yorum yapabilirim
yorumlarınızı veyahutta eski konularınızı takip ederek değil
ben anne değilim ama ev müsait ise hasta çocuk 1 odayı meşgul ederken siz geriye kalan odalarda vakit geçirebilirsiniz bana göre
ben herhalde anne olursam hiç kimse umrumda olmaz
galiba ben bu yüzden anne olmaya cesaret edemiyorum

Ozaman soyle soyleyeyim 1.5 yasindaki bir cocuk meraklidir ve soz dinlemesi mumkun degildir. Oyuzden 1 odada vakit gecirmesi de mumkun degil. Olasiliklar ustune konuusmuyorum

Neden işinize geldigi gibi anlama pesindesiniz. Kv bunu her zaman yapiyor dedim. Oglum bebekkende o cocugu hasta hasta bize getiriyordu. Bizide cocuk evindeyken ve hastayken cagirdigi icin kizdim tabiiki

sanki çocuğu ben hasta bana niye kızıyosunuz. diğer türlü anlamak neden benim işime gelsin ki? sizi de tanımıyorum kvyi de. kv hep yapıyosa izin vermeyin siz de. 1,5 saatlik yol demişsiniz çocuğun hastalığından önemli dğeilse çıkıp eve gitseydiniz.

neden kızıyorsunuz kı cocuk bu hasta da olacak oksurecekte kv denızın sucu degıl bu, madem evladınız bu kadar kıymetlı sızde evde hasta cocuk oldugunu bıldıgınız halde gıtmeseydınız yemege , ben burda cıfte standartlık bır durum goremedım hem belkıde cok daha onceden kaptı cocugunuz enfeksıyonu hemen bır gecede hasta olunmaz kı ...

Okumadan yorum yaptigin cok belli. Evde hasta cocuk oldugunu bilsem zaten goturmezdim. Ayrica bu konuyla sinirli degil ciftestandart.

Kaynana ne yapsın torununu çöpe mi atsın tokur tokur òksutuyor diye bu ne tuhaf bir düşünce. Siz kvye değil açın eltinize saydirin hasta çocuğu ne diye kvye bıraktın gel çocuğunun başında dur diye. Ayrıca çocuk yarın oburgun okula başlayacak hastalanip gelecek o zaman da 40 kişilik sınıfın 39una telefon açıp hesap sorarsiniz yada öğretmene telefon açın hasta çocuğu ne diye sınıfa aliyorsun diye.
Çok ayıp etmişsiniz böyle birşey için kavga etmeyi kV hasta çocuğa kiyip sizin soylemenizle geri gonderseydi o zaman kVden bir cacık olmazdı.

iyi de getiren eltindir kaynananın ne suçu var anlamadım, burda bize kızıyorsun ama biz objektif bakıyoruz en azından ben öyle bakıyorum, çünkü burda kimse kimseyi tanımıyor yandaş çıksın ya da yersin

Getiren eltim degil. Konumdada dedim zaten. Eltim evinde oldugu halde ki cok nadir calismistir 13 senelik evli 2 3 sene calismistir oda cocuk 4 5 yasindan sonra. Kv ile kp cocugu gibi buyudu oyle bakmak degil yani. Kv kp bize geldiklerinde getiriyorlar sik sik ve hasta bir sekilde eltim yokken yani. Ben yorumlara kizmiyorum. Kizsam konu acmam zaten. Tam anlamadan yorum yapilmasina kiziyorum.

sanki çocuğu ben hasta bana niye kızıyosunuz. diğer türlü anlamak neden benim işime gelsin ki? sizi de tanımıyorum kvyi de. kv hep yapıyosa izin vermeyin siz de. 1,5 saatlik yol demişsiniz çocuğun hastalığından önemli dğeilse çıkıp eve gitseydiniz.
bana da kızdı bende ben hasta ettim zannediyordum
demek ki sen hasta etmişsin

Back
X