• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diger toruna ciftestandart

Kadınlar klubunun eski tadı kalmadı.

Kadın banlanmış cevap veremeyeceğini bile bile arkasından daha geçmeler alay etmeler

Bi kendinize gelin ya.bu hakkı size kim veriyo?

Günlük hayatta size içini döken biri ile böyle dalga geçebiliyor musunuz?

Düşüncenizi insanları tahrik etmeden yazıp geçmek zor olmamalı

Tartışmayı anlarım ama bu dalga geçme ve hakaret etme mevzuları bu ara çok oluyor.

Bir daha konu acmayi dusunmuyorum zaten. Hos neden banlandigimida anlamadim. Burasi cok sevdigim bir platformdu zaten cok eski uyeyim diger nickimin sifresine ulasamamistim.

Arkadaslar, iyi yada kotu yorumlar icin tesekkurler. Yorum almak icin konu actim zaten kimisine gore yerinde kimisine gore ters gelebilir tabiiki. Ama ortada dalga gecilecek bir durum yok. Ne kadar soguttunuz beni burdan. O dalga gecen tipler gibi hayatim burdan ibaret degil benim kaldi ki bir de gizli gizli girip bakacagim ne yazmislar diye. Kadinin dusmani kadinmis yine size gore onemli olmayabilir, benim icin onemliydi. Okadar konu okuyoruz hicbirisinin konusuna giripte saygisizlik etmedim. Evet kimisine gore dert yada degil ama bana gore benim derdimdi. Neyse daha cevaplamayacagim artik bin pisman oldum yazidigima.

Son dakika eltinin gezmeye gitmediğini nereden biliyorsunuz? Yani herkes bir suçlu arıyor burada ama illa bir suçlu varsa eltidir. Ha şöyle de bir durum var sadece konu sahibinin dediği üzerine yorum yapıyoruz. Gezmeye gitti diyor ama belki eltinin işi vardı işini halletmeye gitti, onu da bilemiyoruz tam.

Yazmayacaktim sadece sunu belirtmek icin yazdim. Biz oraya gittik eltim evindeydi oglunu kv me yollamis git babannen sana nane limon kaynatsin diye. Biz gittigimizde sadece oglu ordaydi. Sonra eltim yemege geldi arkadas cagirdi caya gidiyorum ben dedi ve gitti.

benim büyük oğlum da kayınvalidemin ilk torunu. 3 çocuk sahibiyiz ama en büyük oğlum onların gözünde başka. ben de diyorum ki diğerleri. onlar da ama o başka. benim de gözümden kaçmıyor. zaten başka torun da yok onlarda şu an . kaynım yeni evlendi.
şimdi siz çocuk hasta oldu diye kızıp aramışsınız ama aramakla iyi etmemişsiniz . bundan sonra kavga etmeyip gitme sıklığınızı yaza denk getirirseniz hastalık da az kapılacağından daha bi garanti olur .
kışın ben de evimden pek çıkmam. ama okuldan oradan buradan illa hastalık gelir ve bulur . bundan kaçar yok malesef.
komşunuz gelirse böyle hasta çocukla . onunla da mı tartışacaksınız . başıma geldi benim. hasta hasta geldi oğluyla. sürekli kusuyor bugün dedi bi de. hasta iken çıkma dışarı bak başka çocuklara da bulaşır diyebildim sadece. azıcık da serin davrandım. ama bulaşmadı şükür. büyük oğlum da havadan nem kapar hasta olur ateşlenirdi. oy oy ne günlerdi.

Ben ogluma ayrimcilik yapmalarina takılıyorum. Sadece demek istediğim su; hasta da olsa baska birsey de olsa toz kondurmuyorlar. Kv mi aramamin sebebi ki bagirip cagirmadim 7 yilda ilk kez karsi karsiya geldik ki her zaman saygimi korudum. Oglumun bebeklliginden beri hasta hasta kac kere getirmeleri. Ilk kez de soylemiyorum bunu zaten. Hastayken getirdiginde de oglumu opturuyordu oglum op op diye. Kac kere soyledim anne hasta olacak bebek bu daha diye. Hic dinlemedi. En sonunda patladim. Inanin cevremdeki herkes bu konuda cok pimpirikli ve hicbir arkadasim hasta hasta cocuguyla misafirlige gitmiyor. Bir arkadas grubumuz var, eger davet ettiysek cocuk hasta oldu diye belirtiyoruz erteliyoruz zaten. Yoksa diger yorumlardaki gibi oglumu fanusa koydugum felan yok. Hayette camurda da parkta sokakta oynayan bir cocuk. Hic sakinmadim ve simdiye kadar da boyle hasta olmamıştı. Kimileri yorumlari okumadan 1 saat demis 1 gece demis. Doktoru soyledi yeni enfeksiyon kapmis hasta cocukla ayni ortamdami bulundu dedi evet dun gittik dedim. Oda evet geçebilir dedi. Goturdugum dr da profesor. Oglumu bebekliginden beri takip eden bi dr.

benim büyük oğlum da kayınvalidemin ilk torunu. 3 çocuk sahibiyiz ama en büyük oğlum onların gözünde başka. ben de diyorum ki diğerleri. onlar da ama o başka. benim de gözümden kaçmıyor. zaten başka torun da yok onlarda şu an . kaynım yeni evlendi.
şimdi siz çocuk hasta oldu diye kızıp aramışsınız ama aramakla iyi etmemişsiniz . bundan sonra kavga etmeyip gitme sıklığınızı yaza denk getirirseniz hastalık da az kapılacağından daha bi garanti olur .
kışın ben de evimden pek çıkmam. ama okuldan oradan buradan illa hastalık gelir ve bulur . bundan kaçar yok malesef.
komşunuz gelirse böyle hasta çocukla . onunla da mı tartışacaksınız . başıma geldi benim. hasta hasta geldi oğluyla. sürekli kusuyor bugün dedi bi de. hasta iken çıkma dışarı bak başka çocuklara da bulaşır diyebildim sadece. azıcık da serin davrandım. ama bulaşmadı şükür. büyük oğlum da havadan nem kapar hasta olur ateşlenirdi. oy oy ne günlerdi.

Ben ogluma ayrimcilik yapmalarina takılıyorum. Sadece demek istediğim su; hasta da olsa baska birsey de olsa toz kondurmuyorlar. Kv mi aramamin sebebi ki bagirip cagirmadim 7 yilda ilk kez karsi karsiya geldik ki her zaman saygimi korudum. Oglumun bebeklliginden beri hasta hasta kac kere getirmeleri. Ilk kez de soylemiyorum bunu zaten. Hastayken getirdiginde de oglumu opturuyordu oglum op op diye. Kac kere soyledim anne hasta olacak bebek bu daha diye. Hic dinlemedi. En sonunda patladim. Inanin cevremdeki herkes bu konuda cok pimpirikli ve hicbir arkadasim hasta hasta cocuguyla misafirlige gitmiyor. Bir arkadas grubumuz var, eger davet ettiysek cocuk hasta oldu diye belirtiyoruz erteliyoruz zaten. Yoksa diger yorumlardaki gibi oglumu fanusa koydugum felan yok. Hayette camurda da parkta sokakta oynayan bir cocuk. Hic sakinmadim ve simdiye kadar da boyle hasta olmamıştı. Kimileri yorumlari okumadan 1 saat demis 1 gece demis. Doktoru soyledi yeni enfeksiyon kapmis hasta cocukla ayni ortamdami bulundu dedi evet dun gittik dedim. Oda evet geçebilir dedi. Goturdugum dr da profesor. Oglumu bebekliginden beri takip eden bi dr.

şimdi sen elinden geleni yapmışsın
kayınvalidenin ayırımcılık yapmasına da bak engel olamiyorsun.
dediğim gibi kayınvalidemin 3 torunu var. benim çocuklarım yani. başka torunu yok .
3 çocuk da benim olmasına rağmen ben bile ilk çocuğuma toleranslı ayrıcalıklı özel davranmasına kızıyorum. üzülüyorum. çünkü 5 yaşındaki ortanca içerliyor izliyor onları. gel yavrum sen de diğer dizine demez . arada onu da sever falan ama işte yapıyor . ben de ortanca çocuğumu( o büyüğü severken ) kucaklar . öper öper öperim.
en küçüğüm daha 15 aylık o anlamıyor . en küçük kız bizde. belki o kız diye de ayrıcalık görebilir ama yine de ilk oğlum başka onlarda. şaşılacak şey ama buna engel olunmuyor. kabul edip az gideceksiniz . zorla güzellik olmuyor . söylemek kar etmiyor

Yazmayacaktim sadece sunu belirtmek icin yazdim. Biz oraya gittik eltim evindeydi oglunu kv me yollamis git babannen sana nane limon kaynatsin diye. Biz gittigimizde sadece oglu ordaydi. Sonra eltim yemege geldi arkadas cagirdi caya gidiyorum ben dedi ve gitti.
hala soruyorum peki bu durumda kv ne yapsın?
diorsunuz ki çocuğu gönderebilirdi diyelim ki gönderdi o zaman elti kızacaktı hasta çocuğu tek eve göndermiş diye
veya çocuğu da götür deseydi hasta hasta çocuğu benle gönderdi diyebilirdi
eee siz bu taraftan kızıyorsunuz kaynana olmak zor vesselam

hala söylüyorum suç eltinizde kv de de değil

Eltimle karsilikli evleri 1.5 saatlik yoldan gelince ha diyip kalkip gidemiyorsunuz tek basima degilim esimde var. Biliyorsunuz erkekleri abarttigimizi dusundukleri için.
çok abartmışsınız hem de..
çocuk mikrobu alacakki o mikroba karşı savunma geliştirsin..hasta olsun..dayanıklılığı artsın..asla antibiyotik kullanmayın..çocuğunuza alıştırmayın..doğal bitki çaylarıyla geçiştirsin

Ben olsam evde hasta bir çocuk var iken güzellikle " anne çocuk hasta olur, biz gelmeyelim, sonra geliriz" der. Gitmem. Ne yapsın şimdi kayınvalide, almıyorum mu hasta çocuğu eve desin. Ne saçma. Haksızsınız.

dediğim gibi kayınvalidemin 3 torunu var. benim çocuklarım yani. başka torunu yok .
3 çocuk da benim olmasına rağmen ben bile ilk çocuğuma toleranslı ayrıcalıklı özel davranmasına kızıyorum. üzülüyorum. çünkü 5 yaşındaki ortanca içerliyor izliyor onları. gel yavrum sen de diğer dizine demez . arada onu da sever falan ama işte yapıyor . ben de ortanca çocuğumu( o büyüğü severken ) kucaklar . öper öper öperim.
en küçüğüm daha 15 aylık o anlamıyor . en küçük kız bizde. belki o kız diye de ayrıcalık görebilir ama yine de ilk oğlum başka onlarda. şaşılacak şey ama buna engel olunmuyor. kabul edip az gideceksiniz . zorla güzellik olmuyor . söylemek kar etmiyor

Esimi babannesi ve dedesi buyutmus. Eve 15 gunde yada ayda bir kere gidermis. Kayinvalidem zaten bizim ona aliskanligimiz yok der esim icin yani. Ben konuda eskilere gitmek istemedim toleransli davrandigini belirtmek icin. Biz evlenip bir oturduk 3 yil. Sonra evimizi ayirdik. Hep el gibi davrandi. Herşeyimizi esimle yaptik. Hamileligimde de esim karsida calisti sabah 6 aksam 11 de evdeydi. Yalnız hamilelik gecirdim 1 kere kapimi calmadi kv kp. Simdi herseye dahil olmaya calisiyorlar. Ben gayet mssafeliyim zaten.

Esimi babannesi ve dedesi buyutmus. Eve 15 gunde yada ayda bir kere gidermis. Kayinvalidem zaten bizim ona aliskanligimiz yok der esim icin yani. Ben konuda eskilere gitmek istemedim toleransli davrandigini belirtmek icin. Biz evlenip bir oturduk 3 yil. Sonra evimizi ayirdik. Hep el gibi davrandi. Herşeyimizi esimle yaptik. Hamileligimde de esim karsida calisti sabah 6 aksam 11 de evdeydi. Yalnız hamilelik gecirdim 1 kere kapimi calmadi kv kp. Simdi herseye dahil olmaya calisiyorlar. Ben gayet mssafeliyim zaten.

Ben olsam evde hasta bir çocuk var iken güzellikle " anne çocuk hasta olur, biz gelmeyelim, sonra geliriz" der. Gitmem. Ne yapsın şimdi kayınvalide, almıyorum mu hasta çocuğu eve desin. Ne saçma. Haksızsınız.

Arkadasim evde hasta cocuk oldugunu bilmiyorduk anlamiyormusunuz hala? Ben sokağa atsin mi diyorum? Annesi evdeydi o ilgilenebilirdi diyorum. Ilk kez yaptigi birsey degil. Net bir sekilde uyardim zaten artik hastayken cagirmasin diye.

Bir günde bir çocuktan ötekine aynı havayı teneffüs etmekle hastalık bulaşmaz. Diğer çocuğun ağzından çıkan bir şeyi yedi mi?
Abartmışsınız, bu konuya zaten kuruluymuşsunuz bunu bahane etmişsiniz.

Cocugu parka bahceye salmak krese götürmek baska sey, hasta olan birinin yanina goturmek baska birsey

kreşte hergün bir çocuk mutlaka hasta oluyor aynı şey değil diyorsunuz ama benim söylemek istediğim mikrobu heryerden alabilirdi, önemli olan çocuğunuzun bağışıklık sistemini güçlendirici şeyler yapmanız,ortamlardan kaçmak kalıcı çözüm değil...

Diger torunu kayirmak insallah bu durum degisir ama kotu bir haberim var bu durum hic degismeyecek. Halamin 3 cocugunun 3 ude mükemmel olmalarina ragmen ben tek ogullarinin tek cocuguyum ve beni hicbir zaman sevmediker.beni iceri yollayıp onlara para verirlerdi. Onlara dolu sey alip bana bir corap almazlardi. Benim boyum kisa ben daha kiloluyum diye beni dislarlardi. Benden gizli aburcubur saklarlardi odanin orasina burasina. Beni hic sevmediler. Ama bir sey diyim mi onlari hic sevmiyorum. Her Zaman halamin büyük oglunun benden zeki oldugunu söylediler sonuc mu hukuk okuyorum, zayifladimz kuzenim mi universitw okumadi, zayifladim da. Yani benle alay ettiikleri be varsa duzeldi aslında tek ayni olan sey kinim. Umarim sizin cocugunuza ilwrde bunlar yasatilmaz. Ben 20 yasindayim bu dediklerim 10-12 yas civari oldu ama basima gelenlerin her b irini ayri ayri hatirliyorum. Geçmiyor

Yalnız hastalık cat diye 2 saatte bulaşıp etki gösteren bir durum değil
Kuluçka süresi vardır. 7 ile 10 gün önce çocuğunuz ile nerde idiniz onu düşünün.
Ha elti yanındaydım yine diyorsanız suçlayın ama başka bir yerde iseniz günah almayın. biraz çocuk hastalıkları hatta hastalık virüs bakteri gibi şeyler hakkında okuyun
Geçmiş olsun

Kizlar merhaba,

Basliktada dedigim gibi diger toruna ciftestandart. Her zaman oldu bu. Ama dun ucu benim ogluma dokununca bir dur artik dedim. Kv bizi cagirdi yemege, eltim olacak kadin cocugu hasta diye kv ye gondermis evde limonlari yokmus ta. Cocugu orda birakip gezmeye gitti hanfendi. Zaten cocuk kv min mi eltimin mi belli degil.

Geldikki cocuk bogaz agrisi ve tokur tokur oksuruyor. Kv kac kere uyardim bizimkine gececek diye. Duymamazliktan geldi. Oglum daha 1.5 yasinda zaten uyku sorunumuz ve miznizligi hat safhada.

Geceden beri ugrasiyoruz 39 derece atesle. Sinirimden agladim pisi pisine hasta oldu diye. Allah baska dert vermesin de.

Dayanamadim aradim kv yi. Hasta olmasi kacinilmazdi rahatladiniz mi dedim. Illa konusup eltim gibi kotu mu olmak lazim dedim. Hanfendi kabul etmiyor diger torunu yuzunden hasta oldugunu. Ne bu halleriniz ya dedim o torununsa buda torunun .

Bebekken de yapiyorlardi cocugu sumuklu sumuklu getiriyorlardi bebek olan eve. Yetti yahu bu dusuncesizlikleri..

hata sizde
madem rahatsızsınız onların bu durumlarından gorusmezsınız olur bıter

Yalnız hastalık cat diye 2 saatte bulaşıp etki gösteren bir durum değil
Kuluçka süresi vardır. 7 ile 10 gün önce çocuğunuz ile nerde idiniz onu düşünün.
Ha elti yanındaydım yine diyorsanız suçlayın ama başka bir yerde iseniz günah almayın. biraz çocuk hastalıkları hatta hastalık virüs bakteri gibi şeyler hakkında okuyun
Geçmiş olsun

Arkadasim doktoruna sordum bile ben ki doktoruda profesor ve gayette gecebilir dedi. Bahsettiginiz kulucka suresi hastaliklara ve bunyeye gore değişir doktoru da 1-3 gun icinde geçebilir dedi zzaten. Emin olmadiigm sey icin birsey soylemem ben. Kimsenin gunahini aldigim felan yok. Yok oyle okuyun edin bilmem ne yapin diye konusmayin bilip bilmeden gayette arastiran ogrenen birisiyim her aklima takilani doktorumuza da danisirim mutlaka

Diger torunu kayirmak insallah bu durum degisir ama kotu bir haberim var bu durum hic degismeyecek. Halamin 3 cocugunun 3 ude mükemmel olmalarina ragmen ben tek ogullarinin tek cocuguyum ve beni hicbir zaman sevmediker.beni iceri yollayıp onlara para verirlerdi. Onlara dolu sey alip bana bir corap almazlardi. Benim boyum kisa ben daha kiloluyum diye beni dislarlardi. Benden gizli aburcubur saklarlardi odanin orasina burasina. Beni hic sevmediler. Ama bir sey diyim mi onlari hic sevmiyorum. Her Zaman halamin büyük oglunun benden zeki oldugunu söylediler sonuc mu hukuk okuyorum, zayifladimz kuzenim mi universitw okumadi, zayifladim da. Yani benle alay ettiikleri be varsa duzeldi aslında tek ayni olan sey kinim. Umarim sizin cocugunuza ilwrde bunlar yasatilmaz. Ben 20 yasindayim bu dediklerim 10-12 yas civari oldu ama basima gelenlerin her b irini ayri ayri hatirliyorum. Geçmiyor

Ya onu ailede herkes soyluyor, eltimin oglunun yeri baska diye. Ama inanin benim umrumda segil. Kiskandigim felan da yok. Eltim kv kp in uzerinden parazit gibi gecinen birisi. Cocuguda onlarin ustune atti butun masraflarini kp oder ki bunu sulalede herkes soyler. Ogluma almazlar da birsey. Ona alinir. Ama umrumda degil ucu benim ogluma dokunmayacagi surece sorun yok zaten baska bir yorumda dedigim gibi kv esim icin ona aliskanligimiz yok der. Ne beklersinki zaten? Bir annenin evladi icin aliskanligimiz yok buyugune alistik demesi kadar kotu birsey olabilirmi? Zaten esimin sulalesindeki herkes oyle tuhafki. Herhes herkesten nefet eder ama yanyana gelince oyle hossohbetlerki inanamazsin. Farkli bir konuda anlatmistim evimizi satıcaz diye zaten herkes kendini belli etti. Kv kp bir sormadi esime oglum evinizi mi satiyorsunuz hayirdir diye, esim en cok ona kirgin. Aralarinda mesafe vardi. Kurbandan beri gorusmuyorduk. Kendileride gelemiyorlardi sanki para isticez diye mecbur. Onlar cagirinca gitmek zorunda kaldik gitmesek simdi tavır yaptigimizi dusuneceklerdi.

Back
X