- 1 Eylül 2010
- 713
- 511
- 103
- 32
Kizlar merhaba,
Basliktada dedigim gibi diger toruna ciftestandart. Her zaman oldu bu. Ama dun ucu benim ogluma dokununca bir dur artik dedim. Kv bizi cagirdi yemege, eltim olacak kadin cocugu hasta diye kv ye gondermis evde limonlari yokmus ta. Cocugu orda birakip gezmeye gitti hanfendi. Zaten cocuk kv min mi eltimin mi belli degil.
Geldikki cocuk bogaz agrisi ve tokur tokur oksuruyor. Kv kac kere uyardim bizimkine gececek diye. Duymamazliktan geldi. Oglum daha 1.5 yasinda zaten uyku sorunumuz ve miznizligi hat safhada.
Geceden beri ugrasiyoruz 39 derece atesle. Sinirimden agladim pisi pisine hasta oldu diye. Allah baska dert vermesin de.
Dayanamadim aradim kv yi. Hasta olmasi kacinilmazdi rahatladiniz mi dedim. Illa konusup eltim gibi kotu mu olmak lazim dedim. Hanfendi kabul etmiyor diger torunu yuzunden hasta oldugunu. Ne bu halleriniz ya dedim o torununsa buda torunun .
Bebekken de yapiyorlardi cocugu sumuklu sumuklu getiriyorlardi bebek olan eve. Yetti yahu bu dusuncesizlikleri..
vllahi ben kovalıyorum hasta birisi varsa eve sokmuyorum annem dahi olsa