Digitürk belası...

hilal1108

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
1.493
10
88
İstanbul
Arkadaşlar nasıl sinirliyim anlatamam.
Erkek arkadaşım digiturk kurdurmuştu geçen sene Şubat ayında. Kasım'da askere gideceği icin biz iptal ettirmek istedik ve aradık tamam gerceklestiricem dedi musteri hizmetleri. Bugün is yerinde konuşuyorduk arkadaşım digiturk u iptal ettirdiğimiz halde borc çıktı sende bi ara dedi. Aradım ve iptal etmemisler. Neymiş taahhütlüymüs. E peki siz bize bunu sizi aradigimzda neden soylemediniz diyorum size yardimci olan arkadaş acemiymiş demek ki diyor. Ve 747 lira borç çıkardılar. Ben bu borcu suan hemen ödeyemem. Zaten erkek arkadaşım askerde ona hic yansıtmak dahi istemiyorum. Parca parca ödesem sıkıntı olur mu. Borçdan dolayı yayın kapalıymış zaten evde kimse yok açılmasada olur. Ama parca parca ödersem oluyormu diye size sorayım dedim bi bilginiz var mı ?

Nasıl bir iş o öyle ya ! neden ödeyeceksiniz ki? Sonuçta siz iptal etirmek istemişsiniz ve edilmemiş bu onların hatası birde paramı ödeyeceksiniz
Bence yasal yollara başvurun ve sonuna kadar hakkınızı arayın ,o acemi eleman da sizin değil onların sorunu işini doğru yapan insanlarla çalışsınlar...

Yasal yollara basvurmak istedim tabii ki ama arkadaşım senin elinden bisey gelmez diyor. Kimin adınaysa o mahkemeye falan basvurabilirmis. Bide pişkin pişkin Şubat ayının 27sine kadar her faturayı ödemeniz gerekecek diyo.

Maalesef onu sadece digiturk değil türktelekom da yapıyor.
Nasıl bir mantık işleyiş anlamış değilim..
Annemler ev telefonlarını kapattılar geçen yıl. aradan bir sene geçti mesaj gelmiş ... numaraya ait ödemeniz vardır. merkez binaya gelin diye.

sen her ne kadar kapanıs da versen son ay hesap ödemeden sonraki meblağı faturaya yansıtmamıslar ve damlaya damlaya faizle sonradan çıktı ortaya.

Görevliler bilinçli şekilde uyarmıyorlar bence. Aynısı etrafımda birkaç kişide de oldu.

Sen de keşke ödemeyeceğini yasal yollara başvuracağını bunun içinde sonuna kadar gideceğini söyleseydin.
Gerekirse arkadaşını haberdar et başvursun çünkü az bir meblağa değil ki.Düşünsene kimbilir kaç kişiye aynı şeyi yapıyorlar

cnm korkma tüketici haklarına başvur ve ses kayıtlarını dinlemeyi talep et eşimin de başına benzer olay geldi dizi paketini 3 ay ücretsiz izleyeceksiniz onaylıyormusunuz diye sormuşlar o da bedava diye tamam demiş 1 ay ücretsiz izledik ertesi ay dünya fatura geldi neymiş arayan kişi yanlış anlatmış yok ya hep bunların arkasına sığınıyorlar eşimde ses kaydını dinlemeyi talep etti bir kaç hafta sonra para iadesi yaptılar...

İnsanları enayi yerine koyuyorlar resmen. Uslupları bile sinir bozucu..

Haklısın bakalım erkek arkadaşım askere yeni gitti imkanı olabilirse arasın konuşsun

Demek sizede oldu herkese boyle yapiyolar sanırım ve hala milyonlarca digiturk kullanan var. Kesinlikle sikayet edeceğim

Bizde dıgıyı iptal ettiriken artık daha brocumuz yok demi dedik.Evet dediler peki dedik.Sonra, aradılar borcunuz var dediler.Dedimki ben o borcu ödemem.Önce konuştuğumuzda 3 4 kez sordum yok dendi.Şimdi bana var diyemezsiniz.Ses kayıtları kayıt ediliyor zaten bulun eski kayıtları biriniz öyle biriniz böyle söyleyemezsiniz dedim...Sonuç ne mi ? Ertesi gün arandım.Borç ödeme birimine ulşamış ama şuan silmeye çalışıyoruz hahaha yalana bak.Sadece koparbildiklerine yapıyorlar.Bneimde 170 tl gibi bir şeydi.Siz konuştuğunuzu ve borç olmadığını söylediklerini söyleyin.Ses kaydını isteyin ve müdürüğe bağlanmayı isteyin.BUnu ç.ok kararlı bir ses tonuyla yapın.Eminim silinecek.Çünkü biri öyle biri öyle konuşamaz.Bana hiç borcunuz yok ediler ve buna dayanarak ödemiyorum deyip bağırın.eminim hallolcak...

Tamam cook tesekkurler birde öyle deneyeceğim

bence tüketici haklarına filan danış bi
sonuçta onların hatası

personel acemiymiş filan senin sorunun değil ki o
ayrıca bizde de digiturk var ama ayda 15 lira ödüyoruz mesela
size o kadar borç nasıl çıktı ki bütün kanallara para mı ödediniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…