dikey el süpürgesi öneriniz

es_esxxxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
559
1
116
Samsun
meraba arkadaşlar aranızda dikey şarjlı yada elektrikli pratik el süpürgesi kullanan var mı.ben almak istıyoruma ama karar veremedim..birkaç markaya baktım..elektrıklı olsun diyorum şarjlı çabuk bozulur dıyorlar.bide sadece mutfakta kullanacağım için çokta pahalı bse olmasın dıyorum boshta sordum çok pahalıydı ...şöyle uygun fiyata kullandığuından memnun olan var mı?teşekkurler

meraba arkadaşlar aranızda dikey şarjlı yada elektrikli pratik el süpürgesi kullanan var mı.ben almak istıyoruma ama karar veremedim..birkaç markaya baktım..elektrıklı olsun diyorum şarjlı çabuk bozulur dıyorlar.bide sadece mutfakta kullanacağım için çokta pahalı bse olmasın dıyorum boshta sordum çok pahalıydı ...şöyle uygun fiyata kullandığuından memnun olan var mı?teşekkurler

ben de istiyorum. Benim normal süpürgem sulu. o yüzden her gün açmalık dikey olanlardan mı alsam yoksa küçük olup yine normal elektrikli süpürge mi alsam? :44::44::44::44:

her yerden ben çıkıyorum dimi?canım şarjlı olanlar bozuluyo gerçekten satan satıcı bile aynısını söyledi ben arnica nın süpürgesini aldım süper bişey fiyatıda 70 civarrı tavsiye ederim biz apartmancak aldık o derece:))))

her yerden ben çıkıyorum dimi?canım şarjlı olanlar bozuluyo gerçekten satan satıcı bile aynısını söyledi ben arnica nın süpürgesini aldım süper bişey fiyatıda 70 civarrı tavsiye ederim biz apartmancak aldık o derece:))))

AAA gerçekten mii?arnıca yı reklamlarda göruyorum..elektrıklimi neşecim o kırmızı olanın aynısı mı tv deki?

teşekkur ederım.şimdi netten baktım ona fiyatıda iyiymiş gerçekten.göruntusude güzel...alabilirim bunu şiddetle öneriyorsan=:))

sanirim 30-40 cm civarinda olan el süpürgelerinden bahsediyorsun.
biz cokta kaliteli bir tane almistik bundan belkide 10 yil önce,
ama hic memnun kalmadik ucu kücük ve cekme gücü yeterli degil.
istedigi kadar kaliteli olsun bence ise yaramiyor.
zaten nihayetindede cöpe attik.

yengemde aldi fazla olmadi evinde duruyor öyle oda pek kullanisli bulmuyor.
kesinlikle tavsiye etmem. bosuna "cöpe" para vermek gibi birsey :)

fakir 1600 w al kesinlikle kırmızı siyah üçgen agızlı ben çok memnunum normal makina gibi güçlü alıyor

dediğin markayı aldım canım darky modeli süper çekiyor maşallah..teşekkur ederim

Arkadaşlar bende bu dikey süpürgeden almak istiyorum. Yalnız bu makinanın çok sesi çıkıyor mu?
Kızım elektrik süpürgesinden korkuyor hem bu yüzden hemde akşamları çabucacık ortalığı süpürmek açısından pratik olur diye düşünüyorum, ne dersiniz?

Arnica merlin aldım çeyizime.Kullananlardan olumlu şeyler duydum.

Ben Bim'den aldım, markası çok bilindik bişey değil ama nasıl güzel çekiyor, bende senin gibi sadece mutfakta ve acele zamanlarda kullanmak için aldım..
50TL ye almıştım kampanya vardı, çok da memnunum..

Canım bende fantumun var elektrikli ve çok kullanışlı hemen her yeri onunla çabucak temizliyorum tavsiye ederim gayet kullaınışlı.70 TL ye almıştım

bende sunny almıştım 50 liraya düştü kulpu kırıldı 25 e yaptırdık aynı yerden bidaha kırıldı dahada yaptırmadım

şimdi yeni FAKİR aldım çookk güzel çok beğendim memnunum 100 lira ama değdi.tavsiye üzerine aldım bende tavsiye ederim.Arnicada iyi diyorlar.

bende sunny almıştım 50 liraya düştü kulpu kırıldı 25 e yaptırdık aynı yerden bidaha kırıldı dahada yaptırmadım

şimdi yeni FAKİR aldım çookk güzel çok beğendim memnunum 100 lira ama değdi.tavsiye üzerine aldım bende tavsiye ederim.Arnicada iyi diyorlar.

bir hafta oldu bende fakir aldım şimdilik çok memnunum ....

Arkadaşlar bende bu dikey süpürgeden almak istiyorum. Yalnız bu makinanın çok sesi çıkıyor mu?
Kızım elektrik süpürgesinden korkuyor hem bu yüzden hemde akşamları çabucacık ortalığı süpürmek açısından pratik olur diye düşünüyorum, ne dersiniz?

Canımmm sesi çıkıyor malesef bnm normal süpürgemden daha sesli:)))ama çekiş süper vatandan bakmanı önerırım daha uygunmuş ben marmara forumdan almştm

Canımmm sesi çıkıyor malesef bnm normal süpürgemden daha sesli:)))ama çekiş süper vatandan bakmanı önerırım daha uygunmuş ben marmara forumdan almştm
yok canım ya, almam o zaman. Bana sessiz bir şey lazım, Yüsra İpek gürültüden çok korkuyor.
Süpürge, mikser, saç kurutma makinesi...
Hadi mikser ve saç kurutma makinesi neyse de süpürge işi zor. Akşamları evi bir süpürmek gerekiyor ama korktuğu için açamıyorum.
Haftalık temizlik yaparken de anneme gönderiyorum.

Back
X