meraba arkadaşlar aranızda dikey şarjlı yada elektrikli pratik el süpürgesi kullanan var mı.ben almak istıyoruma ama karar veremedim..birkaç markaya baktım..elektrıklı olsun diyorum şarjlı çabuk bozulur dıyorlar.bide sadece mutfakta kullanacağım için çokta pahalı bse olmasın dıyorum boshta sordum çok pahalıydı ...şöyle uygun fiyata kullandığuından memnun olan var mı?teşekkurler
meraba arkadaşlar aranızda dikey şarjlı yada elektrikli pratik el süpürgesi kullanan var mı.ben almak istıyoruma ama karar veremedim..birkaç markaya baktım..elektrıklı olsun diyorum şarjlı çabuk bozulur dıyorlar.bide sadece mutfakta kullanacağım için çokta pahalı bse olmasın dıyorum boshta sordum çok pahalıydı ...şöyle uygun fiyata kullandığuından memnun olan var mı?teşekkurler
her yerden ben çıkıyorum dimi?canım şarjlı olanlar bozuluyo gerçekten satan satıcı bile aynısını söyledi ben arnica nın süpürgesini aldım süper bişey fiyatıda 70 civarrı tavsiye ederim biz apartmancak aldık o derece:))))
fakir 1600 w al kesinlikle kırmızı siyah üçgen agızlı ben çok memnunum normal makina gibi güçlü alıyor
fakir 1600 w al kesinlikle kırmızı siyah üçgen agızlı ben çok memnunum normal makina gibi güçlü alıyor
dediğin markayı aldım canım darky modeli süper çekiyor maşallah..teşekkur ederim
blue house ve fakir güzel...
iki yılı geçti blue house dikey süpürge aldım memnundum ama çok sesi vardı iyi çektiği için katlanıyordum bozuldu garantisi bittiği için tamiri yeni süpürge parası kadardı bende attım şimdi bende arayıştayım.....
bende sunny almıştım 50 liraya düştü kulpu kırıldı 25 e yaptırdık aynı yerden bidaha kırıldı dahada yaptırmadım
şimdi yeni FAKİR aldım çookk güzel çok beğendim memnunum 100 lira ama değdi.tavsiye üzerine aldım bende tavsiye ederim.Arnicada iyi diyorlar.
Arkadaşlar bende bu dikey süpürgeden almak istiyorum. Yalnız bu makinanın çok sesi çıkıyor mu?
Kızım elektrik süpürgesinden korkuyor hem bu yüzden hemde akşamları çabucacık ortalığı süpürmek açısından pratik olur diye düşünüyorum, ne dersiniz?
yok canım ya, almam o zaman. Bana sessiz bir şey lazım, Yüsra İpek gürültüden çok korkuyor.Canımmm sesi çıkıyor malesef bnm normal süpürgemden daha sesli:)))ama çekiş süper vatandan bakmanı önerırım daha uygunmuş ben marmara forumdan almştm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?