- Konu Sahibi hasretim34
-
hasretim 34 pasta çok güzel ne zamandır bakıyorum ama yapmaya cesaret edememiştim hafta içi yiğenimin doğum günü onun için şansımı denicem bakalım nasıl olucak güzel olursa çıkarıcam millete benim kelepçeli kalıba baktım 26 cm diyo inşallah becerebilirim. benim kalıba olur dimi ellerine sağlık
mrb hasretim34 pastan çooook güzel duruyor ellerine sağlık
ama ben kafamı veripte okuyamadığım için bişey anlamadım
yapmayı düşündüğümde çocuklarım bayılır böyle pastalara
senden o zaman yardım isterim :80: anlamadığım yerler hakkında :79:
bu pastayı eşimin doğum günü için yaptım eşim çok beğendi nerden aldın dedi haci sayid denmi aldın dedi (çünkü pastamızı hep hacı sayidden alırız)hazır zannetti okadar güzel oldu tattıktan sonra söyledim ben yaptım dedim hazır gibi olmuş dedi ben biraz değiştirdim ama çikolatalı krem şantiyle yaptım ve aralarınada damla çikolatası koydum bol bol ve 4 paket krem şanti kullandım benim pastam büyük oldu kenarlarınada ülker sütlü kare çikolata rendeledim gerçekten çok güzel oldu denemenizi şiddetle tavsiye ederim ve bu kadar büyük ve bol malzemeli taze pasta alsanız daha pahalıya gelir işte pastam
Eki Görüntüle 227601 Eki Görüntüle 227603 Eki Görüntüle 227604
eliniz saglik cok güzel görünüyor,banada oglumun dogüm günü icin fikir vermis oldunuz bende cikolatali santiyle yapayim,malum cocuklar cikolatayi daha cok seviyor :) yalniz tadi cok agir olmadimi ,yani cok tatli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?