• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dikey şarjlı süpürge önerileri

tatlicady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
601
16
46
İstanbul
bir çok markanın şarjlı süpürgesi var fakat dikey olarak benim en beğendiğim electroluxun modeli.bu modelde 2si bir arada özelliği var(hem dikey,hem de el süpürgesi olarak kullanılabiliyor) ve çok ergonomik,şarja takıp çıkarmasıda kolay.fiyatı 300 tl daha dün baktım,biraz tuzlu :P
almak istiyorum.kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum.
diğer markalar hakkında da yorum yapıp,karar vermemde yardımcı olursanız sevinirim

Elektrolüksü bilmiyorum ancak, sırf elektrik süpürgesi üretiyor diye billdiğim bir marka var, Nilfiks diye. Annemin Nilfiks süpürgesi belki 25-30 sene kullanıldıydı, yani iyi bir marka olduğunu söyleyebilirim.

Onların modeli (Nilfisk Handy 2-in-1 Cyclonic 12V Dik Şarjlı Süpürge)
$NİLFİSK HANDY 2 IN 1 CYCLONIC DİK ŞARJLI SÜPÜRGE.webp
bu şekilde ve internette 300 TL nin çok daha altında fiyatlara gördüm. Biraz daha araştırın bana kalırsa.

ben ceyizim icin rowentanınkini aldım 16v luk olanı 40 dk ka gidiyormus sarjı..daha kullanmak nasip olmadı ama satıcı kadın kendı evınde kullanıyormus elektrık süpürgesini acmama gerek kalmıyor dedi..

fikir verdiğin için saol sena :1: bende araştırma aşamasındayım. nilfikse de bakacağım. bir çok markanın şarjlı süpürgesi var.electrolux biraz lükse kaçmış ;süpürge kısmında led ışığı var,süpürgeyi boşaltmak için başka bi süpürge ile çekebiliyormuşsun,bide gittim bütün dikey süpürgeleri çıkarıp şarja tekrar taktım, en kolay yerleşen ve çıkan bu oldu.
electorlux kullanan ve tavsiye edecek olan yok sanırım

menekse senin aldığın rowentanın ikisi biarada özelliği var mı?

electroluxxxxxxxxx hayatımda okadar para verıpte acımadıgım tek sey :9:

cok basarılı..cekıs gucu super..hergun kullanıyorum..sarjlı olmasıda cok ıyı kablo derdın yok..agır degıl...

ıyıkı almısım dıyorum her kullandıgımda ..sıddetle tavsıye ederım

electroluxxxxxxxxx hayatımda okadar para verıpte acımadıgım tek sey :9:

cok basarılı..cekıs gucu super..hergun kullanıyorum..sarjlı olmasıda cok ıyı kablo derdın yok..agır degıl...

ıyıkı almısım dıyorum her kullandıgımda ..sıddetle tavsıye ederım

ay bunu duyduğuma ne kadar sevindim anlatamam.güle güle kullan.hangi rengini aldın,ne kadara aldın, nerden aldın?gözüm döndü şimdi:37:bende almak istiyorum da şuradan bi olumlu yorum gelsin diye bekliyorum.

ay bunu duyduğuma ne kadar sevindim anlatamam.güle güle kullan.hangi rengini aldın,ne kadara aldın, nerden aldın?gözüm döndü şimdi:37:bende almak istiyorum da şuradan bi olumlu yorum gelsin diye bekliyorum.
31 tl ydı temmuz ayında aldım ben...teknosadan grısını aldım..annemde moru var cok gusel o da :10:

menekse senin aldığın rowentanın ikisi biarada özelliği var mı?

bilmiyorum kı acıkcası cok arastırıp aldıgım bırsey degıldı..tefale gitmistim ceyizim icin alısverıse..onu da önerdiler aldım...kablolu mu kablosuzmu onu bıle yenı ögrendım....:9::9:

kızlar bende roventa nınkını amıstım kablosuzz çok memnunum ya ikide bir koca supurgeyı çıkarmıyorumm :52:

daha bugün aldım ama çok istiyordum
çekiş gücünü deneyemedim ama bir büyük elektronik mağazada bütün ürünleri teker teker denemiştim , yani mağazayı süpürmüştüm. en rahat hareket eden bu üründü vede şarjına en rahat yerleştirilen bu üründü.

2in1 özelliği var yani hem dikey olarak hemde içinden küçük el süpürgesini çıkarıp kullanılabiliyor

led ışığı var

istersen içini boşaltmana gerek kalmıyor günlük elketrikli süpürgenle çekebiliyorsun içindeki tozları

sen hangi markayı düşünüyorsun?

peki bunların şarj pil ömürleri ne kadar yani bir süre sonra
o piller şarz almamaya başlıyor ben şuanda şajlı el süpürgemi kullanamıyorum
pil değiştirmek için servisine götürücem ama eşimde gerek yok fiyatı kadar
pil değiştirme maliyeti çıkarırlar yenisini alırız diyor
bende bunlardan istiyorum ama şajlı olması düşündürüyor

Back
X