• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dikey şarjlı süpürge önerileri

peki bunların şarj pil ömürleri ne kadar yani bir süre sonra
o piller şarz almamaya başlıyor ben şuanda şajlı el süpürgemi kullanamıyorum
pil değiştirmek için servisine götürücem ama eşimde gerek yok fiyatı kadar
pil değiştirme maliyeti çıkarırlar yenisini alırız diyor
bende bunlardan istiyorum ama şajlı olması düşündürüyor

pillerinin 2 sene ömrü olduğunu söylediler.
içinde 10 adet uzun ömürlü şarj edilebilir (NiMH) pil varmış.bu pillerde satılıyor her yerde. çok fazla masraf olacağını sanmıyorum.

çok güzelmiş canım. kaça aldın?

bende bugün Fakir'in beğendim peşin 200 olur dediler bana

kızlar ben de anneme almak istiyorum electroluxu, nasıl şimdiye kadar kullandığınız kadarıyla yorum yapabilir misiniz... şarjı ne kadar yetiyor? emiş gücü nasıl? rowentanın wattı daha iyi ama ağır geldi bana biraz. elecrolux daha kullanışlı sanki?

fakir alacaktım ama dün philips gördüm bayıldım. ama o dahada pahalı 300 tl cik

watı da daha iyi 17v
fakirin ki 12 v bu yüzden philips istiyorum gönlüm ona kaydı:69::69::69:

peki bunların şarj pil ömürleri ne kadar yani bir süre sonra
o piller şarz almamaya başlıyor ben şuanda şajlı el süpürgemi kullanamıyorum
pil değiştirmek için servisine götürücem ama eşimde gerek yok fiyatı kadar
pil değiştirme maliyeti çıkarırlar yenisini alırız diyor
bende bunlardan istiyorum ama şajlı olması düşündürüyor

Bende şuan aynı durumdayım.
Elextrolux ergorapido şarjlı süpürgeden vardı, bır kere fişi kırıldı, yeni fişi temin edene kadar boşta kaldı ve bu arada pili boşalmış.
Yeni fiş geldiğinde çalışmıyordu yani. Sonra pil için servise gitti. değişti bataryası gerı geldi.. 3-4 ay fılan daha kullandım sonra tekrar pili boşaldı şimdi şarjı daha 1 dk olmadan bitiyor.
Aynı şarjlıdan kuzenım de de var, o 2 senedir sorunsuz kullanıyor... Artık bizim şansımıza mı bilemiyorum ama.. çekim pratiklik olarak bu makına guzel.
Bende şimdi onu tamir ettirmektense yenisi almayı düşünüyorum ama hem çekim gücü, hem pratik, hem dizaynı guzel ve rengi beyaz arıyorum..
Yine tam aradıklarımı bana veren farklı bır makına yok. Yıne bu elextrolux un grisini alabılırım tam olarak kararımı veremedım.
Bahsettiğim gibi bir makina bilen varsa tavsıyelere acıgım onuda belirteyim :34:

Ben de bu makineden almak istiyorum başlık açıllaı çok olmuş ama memnun kaldınız mı?

ben 2.5 senedir elektrolüx sarjlı kullanıyorum..okadar güzel ceküyoduki..halıları döve döve kaldırıyodu..ama sonra 2seneden sonra tabi pilleri zayıfladı..ve cok pahalı..yenisini almayı düşünüyorum.yine elektro lüksmü alsam yenisini 2lisini yoksa rowentamı..rowenta agır ama 24 volt..bilemedim..:7:

Ben de Hoover in yeni modeli Athen i tavsiye ederim,hem electroluxten hem de rowentadan daha kuvvetli cekiyor,normal bir süpürge gibi ve kesintisiz 1 saat calışıyor arkadaşlar

Hoover Athen English - YouTube

$hoover-aspira-brochure-athen.webp

Back
X