Lekeler, Çiller Dikiş izlerini makyajla kapatmak

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

netlihan

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
6
0
16
İstanbul
Erkek kardeşimin sorununu kendi ağzından yazıyorum kızlar lütfen yardımcı olun.
Merhabalar.12 yaşındayken kolumu evin kalkonundaki camda kestim.22 dikiş atıldı aradan 7 sene geçti şuan 19 yaşındayım.Estetik için doktora başvurduk ama 25 yaşına gelene kadar tavsiye etmediler çünkü vücut gelişecek ve alan dahada büyüyecek bunun için en az 25 yaşını beklemem gerekiyormuş.7 senedir kısakollu tişört giyemiyorum malesef yara uzunluğu 10 cm genişliği 5 cm dirseğimden başlıyor yukarı doğru gidiyor.

internette bir video gördüm sizce bunun bir faydası olur mu ?
How To Cover Up a Tattoo - YouTube

gerekli malzemeler

Concealer
Kryolan Dermacolor Camouflage
Transparan pudra

lütfen yardımcı olabilirmisiniz

dövme yaptıra bilirsin,benim bildiğim kadarıyla kol kısımda sırt kısımda ve dekolte tarafına estetik işe yaramıyor.morelini bozmak istemezdim.yazmamda tek sebebi doktor para kazanmak için sizi kandırmasın.

yorum yaptığınız için çok teşekkürler zaten doktorda tam anlamıyla kapatılmayacağını söyledi doktorda pek iç açıcı değildi.Dövmeyi düşündüm ama ailem karşı çıktı.
bu arada iz tam olarak kolumun arka kısmında.

Son düzenleme:
Sanki ameliyat izleri için bi merhem vardı,bende forumda okumuştum
Bi eczaneye falan sorsanız belki hafiftletir
Geçmiş olsun

Teşekkürler.Aradan 7 yıl geçtiği için merhemler falan işe yaramaz diye düşünüyorum.Bu makyaj ürünlerini kullanan bayanlarda yorum yaparsa çok memnun olurum çok uzun dayanır mı terleme olunca akma falan olurmu acaba ?

sanırım istanbulda oturuyorsunuz..mecidiyekoy profilo avm nin karşısında kryolan markasının mağazası var..oraya gidip bi danışın..test edin ürünleri..havuzda bile akma dağılma yapmayan fondötenleri var..bu kadar sorun edilecek kdr kotu mu duruyor yoksa sizmi takıntı yaptınız bilemiyorum ama aradığınız şey orayı makyajla kapatmaksa kryolan çok iyi bir seçim olacaktır..üstelik aldığınız ürün en az 1buçuk-2 sene dayanıyor..

Yorumunuz için çok teşekkürler.Bende kryolan ürünlerini araştırdım orada test etme imkanımız var mı ? Eğer varsa çok iyi olacak çünkü bir işime yaramayacaksa hiç almayayım ücretleri biraz fazla :) sprey falan varmış o mağazada onu sıkınca denizde bile çıkmıyormuş gerçekten.Bu arada iz gerçekten kötü duruyor takıntı ile alakası yok.Düşünün dirsekten başlıyor yukarı doğru 10 cm uzunluğu genişliğide 5 cm dikdörtgen gibi.

Yorumunuz için çok teşekkürler.Bende kryolan ürünlerini araştırdım orada test etme imkanımız var mı ? Eğer varsa çok iyi olacak çünkü bir işime yaramayacaksa hiç almayayım ücretleri biraz fazla :) sprey falan varmış o mağazada onu sıkınca denizde bile çıkmıyormuş gerçekten.Bu arada iz gerçekten kötü duruyor takıntı ile alakası yok.Düşünün dirsekten başlıyor yukarı doğru 10 cm uzunluğu genişliğide 5 cm dikdörtgen gibi.

3. msj yazışım resim eklemek isteyince sayfa donup kalıyor o yüzden sadece link vericem..
kryolan ürünlerini mağazada denetiyorlar..gidip bi deneyin hatta o gün almayın ciltte nasıl durduguna bakın..tshirtünüzü lekeleyip lekelemediğine bakın..yazın bronzlaşıp kışın daha beyaz olucaksınız muhtemelen o nedenle paletleri var kryolanın belki ondan önerirler orada bi danışın..ürünler evet biraz pahalı görünüyor ama kesinlikle çok uzun dayanıyor..
bunun dışında maderma diye bir krem varmış onu araştırdınız mı?işe yarayabilir..linki şu
MEDERMA

Son düzenleme:
aaaa çok ilginç gerçekten.Acaba yaranın üstünden belli bir zaman geçtikten sonrada işe yarar mı? Bunu bir doktora danışacağım kesinlikle.Yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim.Bu arada koldaki iz bu.Flash patladığı için biraz daha beyaz çıkmış.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...2074_100001409127022_1103183_1699885286_n.jpg

bununla ilgili forumları takip ederseniz işinize yarayacak birsürü şey çıkacaktır..mederma kremi kullanan biri yine bu formda 2-3 ay kullandım işe yaramadı boşa para verdim demiş..bu tıbbi şeylerin yanısıra aktarlarda da bişeyler bulunabilir dikiş izinin geçmesiyle ilgili..hücre yenilenmesini sağlayıcı tipteki yağlardan fayda görebilirsiniz dediğiniz gibi dikiş önceden yapıldıgı için geçmesi zor olacaktır ama sabırla ve düzenli olarak uygularsanız sonuç alabilirsiniz gibi geliyor bana..bayanlarda mesela karın çatlaklarını geçiren yöntemler var..aynı şey değil tabi ama çatlamış yarılmış bir deri sonuçta ve artık orası kırmızı renkten beyaz renge dönmüş yani epey zmn geçmiş ama onunda %100 çaresini bulmuşlar..biraz araştırın bence.. :31:

kardeşine söyle;sorun edecek bi durum yok o iz de..kısakollu tişörtte giysin, kolsuz atlette giysin..takılmasın..

Back
X