- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
evet bizi de aradılar ablamın telefonunu istediler bende verdim salak gibi sonra ablamı arayıp konferans görüşmeyle benim sesimi dinletip kardeşin elimizde demişler para istemişler
ablam uyanık çıktı bizde de :))
Beni de Maaş aldığım bankadan tablet kazandınız dediler.... Herşeyi biliyorlardı sadece doğum tarihimi sorunca uyandım ... Telefonu kapattım adamlar pişkin pişkin 49 50 kere aradılar bankayı Aradım kartlarımı iptal ettim bankaya bilgi verdim numarayı aldılar böyle bir şey yok dediler... SizE de geçmiş olsun...Ben işteyim az önce kardeşimle konuştum..
Annemi aramışlar polis olarak tanıtmışlar annem bir şey demeden evin adresini ve tc numarısını söylemişler..
Üzerine açılmış hatlar ve banka borçları falan filan saymışlar kardeşim yanındaymış.. almış telefonu adamlara bir güzel yağdırmış.. bir de pişkin pişkin siz bizimle bu şekilde konuşamazsınız annenizi evinizden alırsak görürsünüz demişler!!!
Bizimkiler hemen karakola gitmişler.. şimdi de savcılığa gidiyorlar...
Kardeşim seçim kağıtlarını çalmış olabilirler oradan bulmuş olabilirler bilgileri dedi..
Dikkat edin kızlar.. ortalık dolandırıcı kaynıyor..
Allah korusun bilinçli olmasaydık yanmıştık.
Aynı olayı komşu MA Yaptılar uyanmadılar ve 30 bin lira kaybettiler... Ablanıza aferin vallaevet bizi de aradılar ablamın telefonunu istediler bende verdim salak gibi sonra ablamı arayıp konferans görüşmeyle benim sesimi dinletip kardeşin elimizde demişler para istemişler
ablam uyanık çıktı bizde de :))
kardeşinizi tebrik ediyorum, çok geçmiş olsunBen işteyim az önce kardeşimle konuştum..
Annemi aramışlar polis olarak tanıtmışlar annem bir şey demeden evin adresini ve tc numarısını söylemişler..
Üzerine açılmış hatlar ve banka borçları falan filan saymışlar kardeşim yanındaymış.. almış telefonu adamlara bir güzel yağdırmış.. bir de pişkin pişkin siz bizimle bu şekilde konuşamazsınız annenizi evinizden alırsak görürsünüz demişler!!!
Kardeşim seçim kağıtlarını çalmış olabilirler oradan bulmuş olabilirler bilgileri dedi..
Hahahaha seninki geleceğe yatırımüstelik şuan üzerime kredi kartım yok :) ama yinede ne kadar bilinçli tüketiciyimki düzenli ödüyorum olmayan kartımı :))
bu dolandırıcılık nekadar arttıysa elektrik faturaların da bile uyarı var. Hatta bana Emniyetten mesaj bile geldi yani birçok kişiye gelmiş uyarı için otomatik mesaj .Ben işteyim az önce kardeşimle konuştum..
yunus ekip mi? Motorsiklet lemi götürceklermiş. Yaşlı kadın nasıl korktuysa bunu farkedememişsağol canım bunu aramışlar adın pkk ya karıştı bankada nekadar paran varsa bize getir adın temizlendikten sonra geri vericez paranı demişler yoksa 1 saate kadar yunus ekip gelip seni evinden alacaklar demişler bu zavallıda korkuyla gidip bankada nekadar parası varsa son yatan maaşına kadar çekmiş götürüp ellerine vermiş.
Sağlık ocaklarından evlere hasta ziyaretine gidiliyor, belki doğrudur.geçenlerde de arkadaşın birine saglık ocagından gelecez evdemisiniz demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?