- 20 Haziran 2012
- 4.921
- 4.209
- 448
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
GEÇMİŞ OLsun canım.. şansa kardeşin varmış anneniz yanında. babamı aramışlar benimde ismini soyismini tc bilgilerini verince babamda basmış küfürü kapatmış . birde o numarayı geri arayınca ulaşılamıyor.Ben işteyim az önce kardeşimle konuştum..
Annemi aramışlar polis olarak tanıtmışlar annem bir şey demeden evin adresini ve tc numarısını söylemişler..
Üzerine açılmış hatlar ve banka borçları falan filan saymışlar kardeşim yanındaymış.. almış telefonu adamlara bir güzel yağdırmış.. bir de pişkin pişkin siz bizimle bu şekilde konuşamazsınız annenizi evinizden alırsak görürsünüz demişler!!!
Bizimkiler hemen karakola gitmişler.. şimdi de savcılığa gidiyorlar...
Kardeşim seçim kağıtlarını çalmış olabilirler oradan bulmuş olabilirler bilgileri dedi..
Dikkat edin kızlar.. ortalık dolandırıcı kaynıyor..
Allah korusun bilinçli olmasaydık yanmıştık.
Sağlık ocaklarından evlere hasta ziyaretine gidiliyor, belki doğrudur.
sağlık ocakları evlere geliyor bunun dolandırıcılıkla alakası yok ki...geçenlerde de arkadaşın birine saglık ocagından gelecez evdemisiniz demişler
kimin çektiği ve ne için çekildiği belli olmuyor mu bankadan bilgi verdiler mi?benim de geçen gün kredi kartımdan tam 1600 tl çekmişler... bankadan harcamaya ilişkin msj gelince hemen çağrı merkezini aradım kartımı kapattırdım... harcamaya itiraz ettim ama bakalım bişey çıkıcak mı
Bildiğim kadarıyla maç bileti falan alınıyor o kartla inş. en kısa zamanda itirazınız kabul edilirde paranızı geri alabilirsiniz... geçmiş olsunPassolig diye bir yer çekmiş canım ama harcamanın ne için yapıldığı görülmüyormuş sistemde
Sağolasın canım inşallah geri verirler çok umudum yok ama kısmetBildiğim kadarıyla maç bileti falan alınıyor o kartla inş. en kısa zamanda itirazınız kabul edilirde paranızı geri alabilirsiniz... geçmiş olsun
aslında o kadar idealist bir doktor ki.evi görüp ordan insanların yaşayış durumlarına göre sağlık politikalarını değiştirmek gerektiğini düşünüyor ama öyle olmuyor tabi :)Yok bacadan yapyırsaymış. Olum koskoca öğretmen yada doktor olmuş un ( hocafan kasıt neyse ikiside farketmez) saçma sapan fikir nasıl senden çıkar anlamam. Valla benim zorlayan olursa da değnekle hocasına kadar kovalarım :)
Ben bir e ticaret sitesinin yazılımcısıyım.. bizim başımıza öyle olaylar geliyor ki şaşırır kalırsınız..benim de geçen gün kredi kartımdan tam 1600 tl çekmişler... bankadan harcamaya ilişkin msj gelince hemen çağrı merkezini aradım kartımı kapattırdım... harcamaya itiraz ettim ama bakalım bişey çıkıcak mı
sağlık ocakları evlere geliyor bunun dolandırıcılıkla alakası yok ki...
Kesin bizim başımıza da böyle bişey geldi. Bankanın söylediğine göre passolig diye bir yerden çekilmiş bu paralar. Ama 3 d şifresini nasıl girdiler onu anlayamamıştım. Banka hala araştırıyor geri alabilirsek ne ala ama çokta umudum yokBen bir e ticaret sitesinin yazılımcısıyım.. bizim başımıza öyle olaylar geliyor ki şaşırır kalırsınız..
özellikle çağrı merkezleri.. altın siparişi veriyorlar kart numarasından 3 d şifresine kadar söylüyorlar.. nasıl yapıyorlar milletten birşey satma bahanesiyle kart bilgilerini sifrelerini aliyorlar.. o an hemen bizden siparis geciyorlar.. kac tane muşteriyi mağdur olmaktan kurtardık
Teşekkür ederim canım sağolasınBildiğim kadarıyla maç bileti falan alınıyor o kartla inş. en kısa zamanda itirazınız kabul edilirde paranızı geri alabilirsiniz... geçmiş olsun
Ozaman ona şöyle bir tavsiye. Hastane yada sağlık ocağı her neyse belli kişilere şu gün evinize şı isimde bir doktor yollıycaz diye bir bilgi versin. bana böyle bişey söylense seve seve kabul ederim. Daha doğru bir davranış olur.aslında o kadar idealist bir doktor ki.evi görüp ordan insanların yaşayış durumlarına göre sağlık politikalarını değiştirmek gerektiğini düşünüyor ama öyle olmuyor tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?