Arkadaşlar bugün Şok marketten alış veriş yaptım. Fiş ve paraüstünü marketten çıkınca hemen kontrol ettim. Kasiyer 3,5 Liramı eksik vermiş. Aynı kasiyer daha önce de bir kaç kuruş eksik vermişti ancak eve gidince anlamıştım neyse.
Markete tekrar girip durumu anlatmayı düşündüm ama yapamadım( Hem yabancı insanlarla tartışmaktan çekiniyorum hem de parayı dışarıda kontrol ettiğim için bana yanlış bir laf söyleyebilirler diye düşündüm. Hakkımı arayamadım
((
Bundan sonra fiş ve paraüstünü içeride kontrol edeceğim. Siz de öyle yapın.
Hakkımı nasıl arayabilirim bilmiyorumSanırım psikiyatriye gitmeliyim. Bu tarz konularda çekinceliyim çünkü offf
Lütfen fiş ve paraüstünüzü içeride kontrol edin! Mutlaka fiş isteyin. Para değerlidir kimse kolay kazanmıyor. Ben bu kasiyerin hatalı olarak değil de bilerek böyle yaptığını düşünüyorum. Ahlaksızlar!!
Canım benim de aynı şey Ş.. markette başıma geldi. Yolda giderken baktım fişe birkaç kuruş eksikti. Yol uzak diye dönmedim ama aklıma takıldı. Birkaç gün aradan sonra yine gittim aynı kasiyer çocuk yine eksik para verince çocuğa söyledim. Çocuk her zaman kuruş bulunmuyor az bir meblağ falan birşeyler geveledi. Ben de dedim sana göre az bana göre çok olabilir geçenlerde yine aynı şey oldu dikkatimden kaçmadı dedim aldım paraüstünü. Oradan büyük alışveriş yapmıyordum zaten şimdi hiçbir şey almıyorum.