Gelinlik Modelleri Diktirmeyi Düşündüğüm Gelinik

he heh keşke başka bir şey dileseymişsiniz. dün yapıp siteme koymuştum:

A-aaa :) Ama bugün gezindim sitende, denk gelmedim demekki. :)
Peki bir şey daha danışıcam, ben aslında duvağımı da böyle uzun düşünüyordum, ikisi olunca üstüste çirkin mi durur acaba.

A-aaa :) Ama bugün gezindim sitende, denk gelmedim demekki. :)
Peki bir şey daha danışıcam, ben aslında duvağımı da böyle uzun düşünüyordum, ikisi olunca üstüste çirkin mi durur acaba.

bence bu gelinliğe uzun duvak gitmez. Çelişir diye düşünüyorum. Kısa sade bir duvak lazım gelir.

ben sana birkaç model denemeni tavsiye ederim fikir açısından.hatta ben bin tane denedim galiba:)) fikir okadar değişiyorki!!! resimlerde hoş olan giyince hoş durmayabilio.vucut yapısınada bağlı.bu gelinlik büyük göğüslü birinde hiç hoş durmaz kanımca belle göğüs arası kısalır.tabi bu bir örnek.diktirmeye karar vermeden önce mutlaka benzerini dene.ben okadar gelinlik denedim sonrada kendim çizdim verdim öyle diktirdim daha bi içime sindi.

Çok teşekkür ederim inşallah...

Evet çok haklısın. Geçen gün bu modele çok benzer bir gelinlik denedim ve o kadar hayal kırıklığına uğradım ki. Yakası böyle tam kayık değildi, hafif kare yaka gibiydi, bir de danteli taşlıydı ve alttaki etekle renk uyumsuzluğu çok fazlaydı. Taşlar yüzünden üst ve kuyruk sarı, etek beyaz... Çok kötüydü çok. Bir de kuyruk kısmı hiç kullanışlı değilmiş aslında, öyle modelde durduğu gibi dümdüz düzgün durmuyor. Hareket ettikçe şekilden çıkıyor, estetiği bozuyor. Düğünde de düşünsenize oynarken birilerinin sürekli bastığını. Yine benzer bir kaç model buldum burdan. Tekrar fikirlerinizi almak istiyorum.

Bu gelinliğin ön tarafını görmeyi çok isterdim. Etek kısmı değil ama üst kısmındaki danteli çok beğendim. Sırtı biraz daha kapalı olacak benimkinin.
Eki Görüntüle 328144

Eteği de böyle olsun istiyorum, duvak da kısa olabilir.

Ne dersiniz?

Son düzenleme:
Dantel kollara bayılıyorum o arkası dönük gelinlik cok hoşuma gitti onun kolu gibi yaptırabilirsin

malzeme kötüyse bu gelinlik de kötü sonuç verir. O denediğinin güzel olmaması da malzeme hatası gibi geldi kulağıma. Ama evet, kuyrukların resimlerde poz verdirmek için konulduğu şekliyle durmadığı doğru.

bu yeni düşündüğün tarzda gelinliği henna, aysira gibi markalarda görebilirsin. akayda da. bence onlardaki hazırlara bir bak. madem model konusunda kararsızsın...

Dantel kollara bayılıyorum o arkası dönük gelinlik cok hoşuma gitti onun kolu gibi yaptırabilirsin

Evet ben de öyle düşünüyorum, dantelinin duruşu çok güzel. O fotoğrafı kk da buldum, keşke ön tarafını da görebilseydim.

O zaman önce oralardaki hazırlara bakayım. Umarım istediğim gibi bulabilirim.

Evet kullandıkları kumaşlar gerçekten kötüydü, ben bembeyaz bir gelinlik isterken giydiğim sarımtrak bir gelinlikle çok mutsuz olmuştum. Hatta gelinliği giydiren hanım 'bu ne mutsuzluk, gelin dediğin mutlu, heyecanlı olur' demişti de beğenmedim ondan bu mutsuzluğum diyemedim :)

gelinliğin çirkin olanı yoktur.hoş ben üsttekini beğenmedim ama.vücut çok önemli.şişman kollara dantelli gelinlik yakışmıo.her kumaş yada her renk size yakışmayabilir.ben kumaşları bile kumaşçıya gidip kendim aldım.dantelini vss.eğer imkanınız varsa bunu yapın derim.kalın saten asla kullanmayın haşır huşur oluo rahat bi model seçersen düğünün tadını çıkarabilirsin straplez kesinlikle düşünme derim(bence) omuzlara gelen askılar çok hoş duruo.gelinlik alabildiğine kabarık olmalı.giyince daha bi havalı hissediosun:)

İyi geceler tüm arkadaşlara.Bir merakla keşfettiğim bir site çok güzel ve paylaşımlar faydalı oldukça.Özellikle gelinlik konusundaki paylaşımları okuyunca hoşuma gitti.İsteyen arkadaşlara bu konularda bilgi verebilirim.Firma ismi sormadan başka firma detaylarıda sormadan modeller malzemeler hakkında bilgi paylaşımı yapabilirim.Mesleğimi sorucak olursanız bu alanda görevliyim.Sanırım çoğunlukla elimeze geçen güzel model resimlerinden yola çıkıyoruz ki ünlü modacıların tasarımlarıdır.Güzel diken ellerde güzel malzemelerde resimleri yakalamak mümkün elbette.

p

Bu model için bilgilendireyim sizi.Danteli kordone dantel seçebilirsiniz etek kısmına tül düşünmeyin dantel grupları tülleri malzeme olarak tutar.Kuyruğun resim görseli gibi akıcı olmasını kumaş sağlar.Etek kısmında kullanılan kumaş mikado satendir.İspanya üretimi bir markadır.Bu kumaşı türkiye de bulabilirsiniz nadir yerlerde fiyatı biraz yüksektir.Alternatif kumaş bakılırsa parlak doku için dupont saten mat doku için abraham seçtirebilirsiniz.İstanbul malzeme yerlerini biliyor iseniz güzel diken bir modaevi ile dikiş konuşabilirsiniz...

Bilgisayar evde ortak kullanımda olduğundan kuzenimin gelinlik modelinide paylaşımlara ekleyebilirim sanırım.Oda 2012 gelin adayı:)Resimler nasıl ekleniyor henüz çözemesemde.Ve sanırım bir çok gelin adayı gibi rejimde olduğundan bu site onun içinde çok faydalı olucak:)

model gayet zarif bir model..yalnız böyle modellerde yarım kol değil de, uzun kol daha hoş durur gibime geliyor..

Kumaşları ben de kendim seçmeyi düşünüyorum, danteli mutlaka görmeliyim yani. Straples düşünmüyorum, üstü dantel olmalı, kayık yaka olmalı. Eteğinin de tül ve kabarık olmasını istiyorum :)

Bilgiler için çok teşekkür ederim. Kumaştan hiç anlamam ama not edeceğim isimleri. Gelinlik dikimi sanıyorum Ankara' da olucak, kumaşları da burdan alırız artık. İyi bir terzi bulabilirsem çok sevineceğim.

zevkler tartışılmaz ama bence kuması saten değilde tül olsa daha zarif durur böyle biraz kadınsı tül daha masumane geliyor bana

zevkler tartışılmaz ama bence kuması saten değilde tül olsa daha zarif durur böyle biraz kadınsı tül daha masumane geliyor bana

Evet ben de tül istiyorum ama henüz diktireceğim bir modaevi bulamadım. Teşekkür ederim fikrinizi söylediğiniz için.

Bayıldım bu modele,çok asil gerçekten. bence etek kısmına tül biraz haraket için yeterli,çok fazla oynarsan asaleti kaçıcak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…