he hehkeşke başka bir şey dileseymişsiniz. dün yapıp siteme koymuştum:
A-aaa :) Ama bugün gezindim sitende, denk gelmedim demekki. :)
Peki bir şey daha danışıcam, ben aslında duvağımı da böyle uzun düşünüyordum, ikisi olunca üstüste çirkin mi durur acaba.
Çook zarif bir model arkadaşım.Umarım içine sine sine giymek nasip olur..
shoplara gelince;Sırf tülle olan çok güzel durmuş.
Bende bu modelin tesettürlüsünü düşünmeye başladım bu günlerde. Mine(minenes) arkadaşımız keşke birde tesettürlü halde shoplasa da görsekkk
ben sana birkaç model denemeni tavsiye ederim fikir açısından.hatta ben bin tane denedim galiba:)) fikir okadar değişiyorki!!! resimlerde hoş olan giyince hoş durmayabilio.vucut yapısınada bağlı.bu gelinlik büyük göğüslü birinde hiç hoş durmaz kanımca belle göğüs arası kısalır.tabi bu bir örnek.diktirmeye karar vermeden önce mutlaka benzerini dene.ben okadar gelinlik denedim sonrada kendim çizdim verdim öyle diktirdim daha bi içime sindi.
Evet çok haklısın. Geçen gün bu modele çok benzer bir gelinlik denedim ve o kadar hayal kırıklığına uğradım ki. Yakası böyle tam kayık değildi, hafif kare yaka gibiydi, bir de danteli taşlıydı ve alttaki etekle renk uyumsuzluğu çok fazlaydı. Taşlar yüzünden üst ve kuyruk sarı, etek beyaz... Çok kötüydü çok. Bir de kuyruk kısmı hiç kullanışlı değilmiş aslında, öyle modelde durduğu gibi dümdüz düzgün durmuyor. Hareket ettikçe şekilden çıkıyor, estetiği bozuyor. Düğünde de düşünsenize oynarken birilerinin sürekli bastığını. Yine benzer bir kaç model buldum burdan. Tekrar fikirlerinizi almak istiyorum.
Bu gelinliğin ön tarafını görmeyi çok isterdim. Etek kısmı değil ama üst kısmındaki danteli çok beğendim. Sırtı biraz daha kapalı olacak benimkinin.
Eki Görüntüle 328144
Eteği de böyle olsun istiyorum, duvak da kısa olabilir.
Eki Görüntüle 328145
Ne dersiniz?
Dantel kollara bayılıyorum o arkası dönük gelinlik cok hoşuma gitti onun kolu gibi yaptırabilirsin
malzeme kötüyse bu gelinlik de kötü sonuç verir. O denediğinin güzel olmaması da malzeme hatası gibi geldi kulağıma. Ama evet, kuyrukların resimlerde poz verdirmek için konulduğu şekliyle durmadığı doğru.
bu yeni düşündüğün tarzda gelinliği henna, aysira gibi markalarda görebilirsin. akayda da. bence onlardaki hazırlara bir bak. madem model konusunda kararsızsın...
gelinliğin çirkin olanı yoktur.hoş ben üsttekini beğenmedim ama.vücut çok önemli.şişman kollara dantelli gelinlik yakışmıo.her kumaş yada her renk size yakışmayabilir.ben kumaşları bile kumaşçıya gidip kendim aldım.dantelini vss.eğer imkanınız varsa bunu yapın derim.kalın saten asla kullanmayın haşır huşur oluoEvet çok haklısın. Geçen gün bu modele çok benzer bir gelinlik denedim ve o kadar hayal kırıklığına uğradım ki. Yakası böyle tam kayık değildi, hafif kare yaka gibiydi, bir de danteli taşlıydı ve alttaki etekle renk uyumsuzluğu çok fazlaydı. Taşlar yüzünden üst ve kuyruk sarı, etek beyaz... Çok kötüydü çok. Bir de kuyruk kısmı hiç kullanışlı değilmiş aslında, öyle modelde durduğu gibi dümdüz düzgün durmuyor. Hareket ettikçe şekilden çıkıyor, estetiği bozuyor. Düğünde de düşünsenize oynarken birilerinin sürekli bastığını. Yine benzer bir kaç model buldum burdan. Tekrar fikirlerinizi almak istiyorum.
Bu gelinliğin ön tarafını görmeyi çok isterdim. Etek kısmı değil ama üst kısmındaki danteli çok beğendim. Sırtı biraz daha kapalı olacak benimkinin.
Eki Görüntüle 328144
Eteği de böyle olsun istiyorum, duvak da kısa olabilir.
Eki Görüntüle 328145
Ne dersiniz?
Kızlar selam. Mayıs' ta düğünüm var ve gelinliği Şubat ayında diktirmeyi düşünüyorum. Henüz nerede diktireceğime karar vermedim ama modeline karar verdim. Sizden yorum
istiyorum. Bu gelinliğin etek kısmını böyle kumaş değil de tül istiyorum. Sizce dantelin altına tül nasıl durur?
Eki Görüntüle 322924
Eki Görüntüle 322925
gelinliğin çirkin olanı yoktur.hoş ben üsttekini beğenmedim ama.vücut çok önemli.şişman kollara dantelli gelinlik yakışmıo.her kumaş yada her renk size yakışmayabilir.ben kumaşları bile kumaşçıya gidip kendim aldım.dantelini vss.eğer imkanınız varsa bunu yapın derim.kalın saten asla kullanmayın haşır huşur oluorahat bi model seçersen düğünün tadını çıkarabilirsin straplez kesinlikle düşünme derim(bence) omuzlara gelen askılar çok hoş duruo.gelinlik alabildiğine kabarık olmalı.giyince daha bi havalı hissediosun:)
gelinliğin çirkin olanı yoktur.hoş ben üsttekini beğenmedim ama.vücut çok önemli.şişman kollara dantelli gelinlik yakışmıo.her kumaş yada her renk size yakışmayabilir.ben kumaşları bile kumaşçıya gidip kendim aldım.dantelini vss.eğer imkanınız varsa bunu yapın derim.kalın saten asla kullanmayın haşır huşur oluorahat bi model seçersen düğünün tadını çıkarabilirsin straplez kesinlikle düşünme derim(bence) omuzlara gelen askılar çok hoş duruo.gelinlik alabildiğine kabarık olmalı.giyince daha bi havalı hissediosun:)
Bu model için bilgilendireyim sizi.Danteli kordone dantel seçebilirsiniz etek kısmına tül düşünmeyin dantel grupları tülleri malzeme olarak tutar.Kuyruğun resim görseli gibi akıcı olmasını kumaş sağlar.Etek kısmında kullanılan kumaş mikado satendir.İspanya üretimi bir markadır.Bu kumaşı türkiye de bulabilirsiniz nadir yerlerde fiyatı biraz yüksektir.Alternatif kumaş bakılırsa parlak doku için dupont saten mat doku için abraham seçtirebilirsiniz.İstanbul malzeme yerlerini biliyor iseniz güzel diken bir modaevi ile dikiş konuşabilirsiniz...
zevkler tartışılmaz ama bence kuması saten değilde tül olsa daha zarif durur böyle biraz kadınsı tül daha masumane geliyor bana
Kızlar selam. Mayıs' ta düğünüm var ve gelinliği Şubat ayında diktirmeyi düşünüyorum. Henüz nerede diktireceğime karar vermedim ama modeline karar verdim. Sizden yorum
istiyorum. Bu gelinliğin etek kısmını böyle kumaş değil de tül istiyorum. Sizce dantelin altına tül nasıl durur?
Eki Görüntüle 322924
Eki Görüntüle 322925
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?