Dil sürşmesi boyle mi olur?

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.544
63
Kizlar 2 yillik evliyim 1 yasinda cocugumuz var ismi cınar. Esim arada ona pınar diyor. 3 kere boyle dedi ve daha once pinar diye biriyle geziyodu. Benimde dilim bazen sursuyor ama ben cocuguma esimin ismiyle veya esime cocugumun ismiyle seslenip bu sekilde karistiriyorum. Aklimda suphe oluyor haliyle. Insan kimle gorusuyor konusuyorsa onun ismi akilda olur. Yanlis mi sizce?

Kac kez dedim kesin gorusuyosun onunla diye ama erkek iste hep inkar. Neymis sadece 1 harf fark varmis cinar koymasaymisim o zaman adini. Elalemin kizina gore mi isim koycam diyorum ama hep yalanliyor. Kendisi yalanda master yaptigi icin dogruda soylese inanmam zaten

Böyle olmaz dil sürçmesi agizdan kacirmak olmuş bnce bide ne tesaduf ki

Bende de mesela o an kardeşimi düşünüyorsam eşimede kardeşimin ismiyle seslendiğim oluyor.
Bence de oyle. Ya gorusuyor ya dusunuyor. Nasil anlicam bilmiyorum iste. 15gundur askerde haftaya gelcek telefonu bende ama ne arayan var ne soran. Acaba baska tlfnu mu var ki bilemedim

O dili keserim ben. Eski konuştuğunun ismi ise.
Eskiden onunla gezdigini bi arkadasi soyledi. Kendisi de o benden 10 yas buyuk diye savunmaya geciyor tabi.
Gamze yerine gazme derseniz dil sürçmesi olur.
Çınar yerine Pınar derseniz, beyinde geçenin dile istemsiz aktarımı olur.
Bende oyle soyluyorum hep bi inkar. Ah bi yakalasam oyle bisy varsa

Back
X