Dil sürşmesi boyle mi olur?

Yani bu Pınar kişisi eşinizin bilinçaltında yer etmiş olabilir. Bilemiyorum sürekli yinelenmesi garipFakat hemen bir aile faciası yaratmaya gerek yok, etmemiş de olabilir.
Aralikli sekilde 3 kez soyledi. Bi cocuk yeni dogup eve ciktigimzda, birini unuttum,digeri de 1 ay once falan. Cok kotu dovcem bi gun

Yani bu Pınar kişisi eşinizin bilinçaltında yer etmiş olabilir. Bilemiyorum sürekli yinelenmesi garipFakat hemen bir aile faciası yaratmaya gerek yok, etmemiş de olabilir.
Mesela soyle;
Ben cocugu uytmaya gittim tavla oynuyorduk. Mutfaga geldim pinar uyudumu dedi ondan sonra bakti bakti valla dilim surctu ne dusuncem be manyak misin baslama yine diye devam etti

Benim oglumun ismide çınar bacım bi kez cewremde heleki eşimde duymadım dil sürşmesi :/ Sadece uyar buyuk bi kavga etme sakın ama herseyini takip et madem icin bi rahatsiz belli :/ İnsallah basit bi dil sürşmesidir

Ben en çok kızımı kız kardeşimin ismiyle çağırıyorum sasirip çünkü hep aklımda kardeşimi seviyorum ve cok konuşuyoruz telde bundan yola çıkmak istemiyorum bi teoriye göre insan en çok sevdiğinin adını hep dile getirirmis inşallah sizinki böyle birşey değildir

Mesela soyle;
Ben cocugu uytmaya gittim tavla oynuyorduk. Mutfaga geldim pinar uyudumu dedi ondan sonra bakti bakti valla dilim surctu ne dusuncem be manyak misin baslama yine diye devam etti

Evet anladım. Yaptığı zamanlar arasında herhangi bi konu açısından benzerlik vs var mı hani en fazla buna dikkat edebilirsiniz belki. Onun dışında bunun cevabı tamamen eşinizde gizli, kendisinin de hiç farkında olmadığı ve üzerinde durmadığı bir şey muhtemelen. Ne desem tam doğru olmaz, çok alakasız komik bi çağrışımın sonucu da olabilir örneğin.

Engellenen numaralara bakın, giderken engellemiş olmasın?

Belki unutamamıştır bir şekilde, aklına geliyordur görüşmüyor olsa bile.

Ay bilinçaltı bile çınar a pınar dedirtmez yahu. Bilerek söylüyor gıcıklığına, öyle gibi geldi bana.

Epey bi sürçmüş dili eşinizin.
Bunun adı karıştırmak, yanlış söylemek vs. falan olabilir de sürçmek olmaz.
Çınar ile Pınar ne alaka değil mi?

Acaba pınarı çağrıştırdığı için mi çınar koymuş

Demek ki aklında sürekli pınar var. Ağzından da onun adı çıkıyor. Siz de ona eski sevgilinizin adıyla seslenin. Empati yapmayı öğrenir

Çınar'a Pınar demesini boşverin o zaman, yalanda master derecesi olan bir adamla siz nasıl evlilik yürüyorsunuz?
Böyle adamlar bir de baba oluyor.
Çok merak ediyorum çoçuğunuza nasıl örnek olup eğitim verecek eşiniz?

görüşürsa da kötü, görüşmüyorsa da... çünkü her iki durumda da aklında bu bayan olduğu belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…