- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.962
- 88
- Konu Sahibi mina retriever
-
Neden :)
Aralikli sekilde 3 kez soyledi. Bi cocuk yeni dogup eve ciktigimzda, birini unuttum,digeri de 1 ay once falan. Cok kotu dovcem bi gunYani bu Pınar kişisi eşinizin bilinçaltında yer etmiş olabilir. Bilemiyorum sürekli yinelenmesi garipFakat hemen bir aile faciası yaratmaya gerek yok, etmemiş de olabilir.
Mesela soyle;Yani bu Pınar kişisi eşinizin bilinçaltında yer etmiş olabilir. Bilemiyorum sürekli yinelenmesi garipFakat hemen bir aile faciası yaratmaya gerek yok, etmemiş de olabilir.
Benim oglumun ismide çınarKizlar 2 yillik evliyim 1 yasinda cocugumuz var ismi cınar. Esim arada ona pınar diyor. 3 kere boyle dedi ve daha once pinar diye biriyle geziyodu. Benimde dilim bazen sursuyor ama ben cocuguma esimin ismiyle veya esime cocugumun ismiyle seslenip bu sekilde karistiriyorum. Aklimda suphe oluyor haliyle. Insan kimle gorusuyor konusuyorsa onun ismi akilda olur. Yanlis mi sizce?
Mesela soyle;
Ben cocugu uytmaya gittim tavla oynuyorduk. Mutfaga geldim pinar uyudumu dedi ondan sonra bakti bakti valla dilim surctu ne dusuncem be manyak misin baslama yine diye devam etti
Pınar konu sahibinin eşinin eski sevgilisiOda biseymi benim eşim kızıma boncuk ( kedimiz) boncuğu kızımın ismiyle sesleniyor
Ama pınar ne alaka ya ???
Konu sahibinin de "Pınar bilinc altında mı yoksa gayet bilincin üstünde de hala iletişim halindeler mi?" diye içine kurt düşmüş.Ay bilinçaltı bile çınar a pınar dedirtmez yahu. Bilerek söylüyor gıcıklığına, öyle gibi geldi bana.
Acaba pınarı çağrıştırdığı için mi çınar koymuşKizlar 2 yillik evliyim 1 yasinda cocugumuz var ismi cınar. Esim arada ona pınar diyor. 3 kere boyle dedi ve daha once pinar diye biriyle geziyodu. Benimde dilim bazen sursuyor ama ben cocuguma esimin ismiyle veya esime cocugumun ismiyle seslenip bu sekilde karistiriyorum. Aklimda suphe oluyor haliyle. Insan kimle gorusuyor konusuyorsa onun ismi akilda olur. Yanlis mi sizce?
Çınar Pınar’ı mı çağrıştırıyor allah aşkınaAcaba pınarı çağrıştırdığı için mi çınar koymuş
Çınar'a Pınar demesini boşverin o zaman, yalanda master derecesi olan bir adamla siz nasıl evlilik yürüyorsunuz?Kac kez dedim kesin gorusuyosun onunla diye ama erkek iste hep inkar. Neymis sadece 1 harf fark varmis cinar koymasaymisim o zaman adini. Elalemin kizina gore mi isim koycam diyorum ama hep yalanliyor. Kendisi yalanda master yaptigi icin dogruda soylese inanmam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?