- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi mina retriever
-
Çınar diye arkadaşım vardı kız kardeşide pınardı. Görüştüğümüzde hiç dilimiz sürçmedi. Cinsiyet farkı var zaten arada. Eşiniz sizden bişey saklıyo gibi. Görüşmese bile düşünüyodur. Bide kendi evladının adını karıştırmak nedir.Kizlar 2 yillik evliyim 1 yasinda cocugumuz var ismi cınar. Esim arada ona pınar diyor. 3 kere boyle dedi ve daha once pinar diye biriyle geziyodu. Benimde dilim bazen sursuyor ama ben cocuguma esimin ismiyle veya esime cocugumun ismiyle seslenip bu sekilde karistiriyorum. Aklimda suphe oluyor haliyle. Insan kimle gorusuyor konusuyorsa onun ismi akilda olur. Yanlis mi sizce?
Muhtemelen oyle. Calistigi yerde de pinar isminde kotu bi kiz varmis zamaninda, gecen onun konusu acilmis anlatmisti bende onu mu konusuyosunuz oturup dedigimde hayir isyerindekiler konustu bende duydum diye soylemisti.Engellenen numaralara bakın, giderken engellemiş olmasın?
Baktim canim yok numara :/
Belki unutamamıştır bir şekilde, aklına geliyordur görüşmüyor olsa bile.
Cinar ismini ben koydum yaaAcaba pınarı çağrıştırdığı için mi çınar koymuş
Ilk zamanlar surekli eski sevgilimin ismini soyluyordum zaten cunku yeni ayrilmistik. Evlendigimizde de hep dilimin ucuna eski sevgilimin adi gelirdi susardim. En son pinar dediginde bende ona eski sevgilimin adini soyledim gicik oldu. Sen gorusuyor veya takip ediyorsan bundan sonra bende takip edicem dedim hatta.Demek ki aklında sürekli pınar var. Ağzından da onun adı çıkıyor. Siz de ona eski sevgilinizin adıyla seslenin. Empati yapmayı öğrenir
Ay bende anlamiyorum. Bana yalan konusunda yemin etmisti ama cigniyor yemini iste. Oyle buyuk yalanlari yok. Ornegin su kisiyle konusmicaksin dedigimde konusup siliyor bende internetten faturasindan gorunce olay cikariyorum. En son saldim gitti gorus engel olmicam dedim bidaha gorusmediler. Bu gibi yalanlar soyler genelde. Egitim konusunda bende kara kara dusunuyorum.Çınar'a Pınar demesini boşverin o zaman, yalanda master derecesi olan bir adamla siz nasıl evlilik yürüyorsunuz?
Böyle adamlar bir de baba oluyor.
Çok merak ediyorum çoçuğunuza nasıl örnek olup eğitim verecek eşiniz?
Baktim o da yok hatta kendi hatti da kendi adina degil.e-devlet şifresini biliyorsanız üzerine kayıtlı gsm hatlarını sorgulayın
Evet bu herkeste boyledir. Soyluyorum ne alaka diyor ama muhtemelen aklinda. Ztn ne olduysa dogumdan sonra oldu. Hem cinsellik bitti hem sohbet bitti aramizda.Sürekli düsundugun ve aklinda olan kisinin ismiyle okut dil süretcmesi bende isyerinde fln biriyle o gun cok vakit gecirmisem veya muhattap olmuşsam eve gelince bayan veya erkek farketmiyor evdekilere onun ismiyle hitap edebiliyorum. Pinar kim bilmiyrm ama eşinizin sürekli aklinda ve bence onla gunun cogunda muhattap
Evet annemde babamdan ayrildi yillar oldu hala sinir olur ona. Yeni esine arada babamin ismiyle seslenir bu da genellikle aksamdan konuştuğumuz ve eskileri hatirlayip kizdigi zamanlar olur.Aklindan kim geciyorsa onun ismi sürçer canim. O an buyuk ihtimal o sahsi dusunuyordur.
Ben koydum ya.. tv de bi cinar vardi cok tatliydi cinar olsun dedim oyle oldu yaniÇocuğunuzun adını koyan kim? Çınar fikri ilk kimden çıktı yani?
Hâlâ şüphe mi var??Kizlar 2 yillik evliyim 1 yasinda cocugumuz var ismi cınar. Esim arada ona pınar diyor. 3 kere boyle dedi ve daha once pinar diye biriyle geziyodu. Benimde dilim bazen sursuyor ama ben cocuguma esimin ismiyle veya esime cocugumun ismiyle seslenip bu sekilde karistiriyorum. Aklimda suphe oluyor haliyle. Insan kimle gorusuyor konusuyorsa onun ismi akilda olur. Yanlis mi sizce?
Is yerinde biri olabilirmi.bizim is yerinde de vardı bir çocuk. Eve geliyorum benim cocuğa onun ismi ile işe gidiyorum o çocuğa benim çocuğun adı ile sesleniyordumKizlar 2 yillik evliyim 1 yasinda cocugumuz var ismi cınar. Esim arada ona pınar diyor. 3 kere boyle dedi ve daha once pinar diye biriyle geziyodu. Benimde dilim bazen sursuyor ama ben cocuguma esimin ismiyle veya esime cocugumun ismiyle seslenip bu sekilde karistiriyorum. Aklimda suphe oluyor haliyle. Insan kimle gorusuyor konusuyorsa onun ismi akilda olur. Yanlis mi sizce?
Isyerinde de pinar diye biri varmis ama kac yil olmus gideliIs yerinde biri olabilirmi.bizim is yerinde de vardı bir çocuk. Eve geliyorum benim cocuğa onun ismi ile işe gidiyorum o çocuğa benim çocuğun adı ile sesleniyordum
Kizacagimi bildigi icin donuk kalip bana bakiyor valla istemeden oluyo dilim donmuyo falan diyo. Koparcam dilini bi araOvv yani öyle bir konu ki ne desem bilemedim. Aklındadır desem de yalan olur, değildir desem de. Şeye bakabilirsiniz ama mesela Çınar'a Pınar dedi ya, dedikten sonra bir utangaçlık, sanki söylememiş gibi yaparcasına öksürme, konuyu değiştirme çabaları falan var mı? Gizleme çabası varsa Pınar'ın aklında olduğunu söyleyebiliriz belki. Tabi ihtimaller dahilinde bunlar, şu an Freud'un bile psikoloji bilimi çevresinde her fikri aman aman değer görmez. Yani dil sürçmeleri illa aklında birini düşünerek yaptığı anlamına gelmez biz düşünürken çok hızlı düşünür ve hızlıca bazen bunu söylemek isteriz. Bazen beynin kafası karışır, eskiden çok fazla Pınar dediği için şu an beyin doğrudan Çınar'a değil Pınar'a gidiyor da olabilir misal.
Ben cunku onun surÇme oldugunu bilmiyodum 2si tamamen farkli biseyDil sürçmesine , dil sürşmesi demissiniz. Demek ki yanlislik olabiliyormus.
Aliskanlik haline gelirse baska turlu bir nedeni olabilir. Bir psikologa danisin.
Istemeden/bilmeden de yapilabiliyormus diyorum.Kizacagimi bildigi icin donuk kalip bana bakiyor valla istemeden oluyo dilim donmuyo falan diyo. Koparcam dilini bi ara
Ben cunku onun surÇme oldugunu bilmiyodum 2si tamamen farkli bisey
Evet bende. Gorusme kaydi derken sadece aranan no lar gozukur dimi?Eşinizin teli sizdeyse Google den operatörün sitesine girdiğinizde görüşme kayıtlarına bakabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?