Dil sürşmesi boyle mi olur?

Beyindir o sürçen beyin. Dil olsa duramazdı

Aklindan kim geciyorsa onun ismi sürçer canim. O an buyuk ihtimal o sahsi dusunuyordur.

Dil sür'ş'mesi mi? Eliniz sürştü galiba.

Bence eşinizin elinde aldattığına dair başka done yoksa abartmayın, olur böyle şeyler. Belki de sizi gıcık etmek için yapıyordur.

Çınar diye arkadaşım vardı kız kardeşide pınardı. Görüştüğümüzde hiç dilimiz sürçmedi. Cinsiyet farkı var zaten arada. Eşiniz sizden bişey saklıyo gibi. Görüşmese bile düşünüyodur. Bide kendi evladının adını karıştırmak nedir.

Engellenen numaralara bakın, giderken engellemiş olmasın?
Baktim canim yok numara :/
Belki unutamamıştır bir şekilde, aklına geliyordur görüşmüyor olsa bile.
Muhtemelen oyle. Calistigi yerde de pinar isminde kotu bi kiz varmis zamaninda, gecen onun konusu acilmis anlatmisti bende onu mu konusuyosunuz oturup dedigimde hayir isyerindekiler konustu bende duydum diye soylemisti.
Acaba pınarı çağrıştırdığı için mi çınar koymuş
Cinar ismini ben koydum yaa
Demek ki aklında sürekli pınar var. Ağzından da onun adı çıkıyor. Siz de ona eski sevgilinizin adıyla seslenin. Empati yapmayı öğrenir
Ilk zamanlar surekli eski sevgilimin ismini soyluyordum zaten cunku yeni ayrilmistik. Evlendigimizde de hep dilimin ucuna eski sevgilimin adi gelirdi susardim. En son pinar dediginde bende ona eski sevgilimin adini soyledim gicik oldu. Sen gorusuyor veya takip ediyorsan bundan sonra bende takip edicem dedim hatta.
Ay bende anlamiyorum. Bana yalan konusunda yemin etmisti ama cigniyor yemini iste. Oyle buyuk yalanlari yok. Ornegin su kisiyle konusmicaksin dedigimde konusup siliyor bende internetten faturasindan gorunce olay cikariyorum. En son saldim gitti gorus engel olmicam dedim bidaha gorusmediler. Bu gibi yalanlar soyler genelde. Egitim konusunda bende kara kara dusunuyorum.
e-devlet şifresini biliyorsanız üzerine kayıtlı gsm hatlarını sorgulayın
Baktim o da yok hatta kendi hatti da kendi adina degil.
Evet bu herkeste boyledir. Soyluyorum ne alaka diyor ama muhtemelen aklinda. Ztn ne olduysa dogumdan sonra oldu. Hem cinsellik bitti hem sohbet bitti aramizda.
Aklindan kim geciyorsa onun ismi sürçer canim. O an buyuk ihtimal o sahsi dusunuyordur.
Evet annemde babamdan ayrildi yillar oldu hala sinir olur ona. Yeni esine arada babamin ismiyle seslenir bu da genellikle aksamdan konuştuğumuz ve eskileri hatirlayip kizdigi zamanlar olur.
Çocuğunuzun adını koyan kim? Çınar fikri ilk kimden çıktı yani?
Ben koydum ya.. tv de bi cinar vardi cok tatliydi cinar olsun dedim oyle oldu yani

Elinden maasini falan aliyorum oyle biri varsa biyere gidip bsy ismarlamasin diye :) bide takip programi yukledim. Oncesinde konusma kaydi yuklemistim onda herhangi biriyle konusmasini yakalamadim 1 hafta haberi olmadi her gece butun gun kmlerle konustuysa dinledim. 1 hafta sonra programi gormus oyle olunca anlami kalmadi sildim. Sonra takip programini yukledim onu 1 ay sonra fark etti. Programm guncelleme yapinca :) ama hala yuklu duruyor. Her aradigimda tlfnu acar. Isten cikinca hemen eve gelir. Cimrilik hic yapmaz ne istersem alip yapmaya calisir. Guvensizligimin nedeni bana kucuk yalanlar soylemesi ve yuzunun surekli gulmesi. Acikcasi kocam ideal kocadir seviyorumda ama bu pinar ismi beni sinirlendiriyor. Hamilelikte 1 kez cinselligimiz olmustu sonrasinda cocuk dogdu aylar gecti olmadi. 3 kez adet gorup hic cinsellik yasamadigimizi biliyorum. Artik 4 5 ayda 1 kez zorla oluyor bunlar beni suphelendiriyor. Hep yorgunum bahanesi var ama kendi memur oturup oyun oynuyor cogu zamaninda. Yeni evliyken boyle degildi. Çocuk oldu uykusuz stresli olduk belkide bu yuzden bilmiyorum. Kusura bakmayın bu sekilde dertlesecek kimsem yok içimi size dokuyorum basinizi agrittim

Sunuda ekleyeyim. Adama gel bina boyucaz desen hic usenmez kollari sivar boyar. Gel esya tasicaz de 10kat indirip cikarir ama is cinsellige gelince uykusuzum yorgunum diyor. Sizce bunu sertlesme sorunu oldugu icin yapiyor olabilir mi? Dr a gidelim diyorum tamam diyo ama utaniyo ne yapicaz blmiyorum

Eşinize başka isimle seslenip dilim sürçtü deyin bikaç kere yapın bunu ben erkeklerin geç anladığını düşünüyorum

Hâlâ şüphe mi var??

Is yerinde biri olabilirmi.bizim is yerinde de vardı bir çocuk. Eve geliyorum benim cocuğa onun ismi ile işe gidiyorum o çocuğa benim çocuğun adı ile sesleniyordum

Ovv yani öyle bir konu ki ne desem bilemedim. Aklındadır desem de yalan olur, değildir desem de. Şeye bakabilirsiniz ama mesela Çınar'a Pınar dedi ya, dedikten sonra bir utangaçlık, sanki söylememiş gibi yaparcasına öksürme, konuyu değiştirme çabaları falan var mı? Gizleme çabası varsa Pınar'ın aklında olduğunu söyleyebiliriz belki. Tabi ihtimaller dahilinde bunlar, şu an Freud'un bile psikoloji bilimi çevresinde her fikri aman aman değer görmez. Yani dil sürçmeleri illa aklında birini düşünerek yaptığı anlamına gelmez biz düşünürken çok hızlı düşünür ve hızlıca bazen bunu söylemek isteriz. Bazen beynin kafası karışır, eskiden çok fazla Pınar dediği için şu an beyin doğrudan Çınar'a değil Pınar'a gidiyor da olabilir misal.

Dil sürçmesine , dil sürşmesi demissiniz. Demek ki yanlislik olabiliyormus.

Aliskanlik haline gelirse baska turlu bir nedeni olabilir. Bir psikologa danisin.

Kizacagimi bildigi icin donuk kalip bana bakiyor valla istemeden oluyo dilim donmuyo falan diyo. Koparcam dilini bi ara
Dil sürçmesine , dil sürşmesi demissiniz. Demek ki yanlislik olabiliyormus.

Aliskanlik haline gelirse baska turlu bir nedeni olabilir. Bir psikologa danisin.
Ben cunku onun surÇme oldugunu bilmiyodum 2si tamamen farkli bisey

Kizacagimi bildigi icin donuk kalip bana bakiyor valla istemeden oluyo dilim donmuyo falan diyo. Koparcam dilini bi ara

Ben cunku onun surÇme oldugunu bilmiyodum 2si tamamen farkli bisey
Istemeden/bilmeden de yapilabiliyormus diyorum.

Farkinda olmadan yapiyor olabilir. Dedigim gibi aliskanlik haline geldiyse bir uzmana danisin.

Eşinizin teli sizdeyse Google den operatörün sitesine girdiğinizde görüşme kayıtlarına bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…