- Konu Sahibi mina retriever
-
Aranan mesaj atılan hepsi görünür... eşinizin teline şifre gelecek o şifreyle giriş yapacaksınızEvet bende. Gorusme kaydi derken sadece aranan no lar gozukur dimi?
Kizlar 2 yillik evliyim 1 yasinda cocugumuz var ismi cınar. Esim arada ona pınar diyor. 3 kere boyle dedi ve daha once pinar diye biriyle geziyodu. Benimde dilim bazen sursuyor ama ben cocuguma esimin ismiyle veya esime cocugumun ismiyle seslenip bu sekilde karistiriyorum. Aklimda suphe oluyor haliyle. Insan kimle gorusuyor konusuyorsa onun ismi akilda olur. Yanlis mi sizce?
Kac kez dedim kesin gorusuyosun onunla diye ama erkek iste hep inkar. Neymis sadece 1 harf fark varmis cinar koymasaymisim o zaman adini. Elalemin kizina gore mi isim koycam diyorum ama hep yalanliyor. Kendisi yalanda master yaptigi icin dogruda soylese inanmam zaten
Aa evet onu biliyorum malesef onda bisey cikmadi zamaninda kendi vermisti sifreyi zaten :/ belkide ben kuruyorumAranan mesaj atılan hepsi görünür... eşinizin teline şifre gelecek o şifreyle giriş yapacaksınız
Beni kiskandirmak icin soyleyemez cunku korkar. Sinirliyim kendime hakim olabilen biri degilim. Var bisey ama anlamadim. Elimde kanit olmadan da bisey yapamıyorum. Genele bakarsak isten erken ciksa hemen eve gelir, her telefonumu acar, her istedigimi yapar. Boyle olunca da belki ben mi kuruyorum diyorum ama insan muhattap olmadigi veya dusunmedigi birinin adini soylemez. Sahsen eski sevgilimden ayrildigim zaman smdiki esimle arkadastik hep eski sevgilimin ismiyle seslenirdim cunku aliskanlikti ve ayriligimiz yeniydi. Bu sekil dusununce de aklım karisiyor.Bu kadar saçma bir bahane duymadım. Ben sizinle tanışsam, çocuğunuza hiç Pınar demem mesela. Kız adı çünkü. Eşinizden başka kimse de Pınar demiyordur zaten.
Belki de sizi kıskandırmak için söylüyordur. Aklıma başka sebep gelmedi. Dil sürçmesiyse siz de arada “Çağlar” deyin sonra Çınar diye düzeltin madem. Belki o da Pınar demeyi bırakır.
Sahsen eski sevgilimden ayrildigim zaman smdiki esimle arkadastik hep eski sevgilimin ismiyle seslenirdim cunku aliskanlikti ve ayriligimiz yeniydi.
Oyle biri degil aslinda. Bide bebek dogana kadar hic soylememisti. Bi ilk dogdugu zaman soyledi bide gecenlerde iste. Bende anlamadim. Takipteyim bakalimBunu yediremediği için size inat yapıyor olabilir mi acaba? Ne bileyim, insanlar çeşit çeşit yani aklımıza gelmeyecek şekilde düşünebilirler.
Bu kadar yalan söyleyen kişiyle neden evlendin ki güven yoksa arada sizi tutan ne ?Kac kez dedim kesin gorusuyosun onunla diye ama erkek iste hep inkar. Neymis sadece 1 harf fark varmis cinar koymasaymisim o zaman adini. Elalemin kizina gore mi isim koycam diyorum ama hep yalanliyor. Kendisi yalanda master yaptigi icin dogruda soylese inanmam zaten
Evlenirken boyle degildi evlendikten sonra kucuk yalanlar söylemeye başladı ama tabi yalan dediysemde evliligi bitirecek duzeyde bi yalandan bahsetmiyorum ufak tefek seyler. Sadece oglumuza pinar demesi guvenimi sarsti onun haricinde bizi beraber tutacak bir suru sebep var en basta oglum var tabiki. Benim annem babam ayrildi neler yasadigimi biliyorum o yuzden eger gercekten aldatma yoksa kucuk yalanlar yuzunden evlilik bitirilmez. Bunu anlamak icinde tabiki takipte olucam surekli. Ayrica pinar konusu olmasaydi da bos birakmazdim. Cunku ay benim kocam yapmaz diyenlerin cok guvenenlerin esleri genelde yapıyor bu tarz seyleri.Bu kadar yalan söyleyen kişiyle neden evlendin ki güven yoksa arada sizi tutan ne ?
Benim başıma bu geldi. İkinci telefon almış. Ben eski telefona bakıp dursam da fayda etmediBence de oyle. Ya gorusuyor ya dusunuyor. Nasil anlicam bilmiyorum iste. 15gundur askerde haftaya gelcek telefonu bende ama ne arayan var ne soran. Acaba baska tlfnu mu var ki bilemedim
Pınar'la ayrılalı ne kadar olmuş ?Evlenirken boyle degildi evlendikten sonra kucuk yalanlar söylemeye başladı ama tabi yalan dediysemde evliligi bitirecek duzeyde bi yalandan bahsetmiyorum ufak tefek seyler. Sadece oglumuza pinar demesi guvenimi sarsti onun haricinde bizi beraber tutacak bir suru sebep var en basta oglum var tabiki. Benim annem babam ayrildi neler yasadigimi biliyorum o yuzden eger gercekten aldatma yoksa kucuk yalanlar yuzunden evlilik bitirilmez. Bunu anlamak icinde tabiki takipte olucam surekli. Ayrica pinar konusu olmasaydi da bos birakmazdim. Cunku ay benim kocam yapmaz diyenlerin cok guvenenlerin esleri genelde yapıyor bu tarz seyleri.
Nasil anladiniz 2. Telefon aldigini peki?Benim başıma bu geldi. İkinci telefon almış. Ben eski telefona bakıp dursam da fayda etmedi
Kendisnden buyukmus. Aslinda ayni ortamda bulunuyorduk o zamanlar bende mrb mrb seklinde taniyorum o kizi. Sadece arkds olarak gezdiklerini soyluyor. Kil kuyruk bi arkadasi vardi esimin bana o soyledi biz sevgiliyken. Pinarla geziyodu snn esin diye. Kendisi de evli bunu diyen. Cok gevsek biri oldugu icin onemsememistim esime sorduğumda arkadas olarak onla geziyoduk dedi. Biz 2 yillik evliyiz ondan önceleri iste 3 4 yil oncePınar'la ayrılalı ne kadar olmuş ?
Yani dil sürtçmesi Olabilir. Ve ne kadar sürmüş ilişkileri ?
Eğer görüşmüyorsa ya da görmüyorsa biryerde ve tek sebep buysa takmayın.
Çağrışım yapıyor bence ama yine de takipte kalNasil anladiniz 2. Telefon aldigini peki?
Kendisnden buyukmus. Aslinda ayni ortamda bulunuyorduk o zamanlar bende mrb mrb seklinde taniyorum o kizi. Sadece arkds olarak gezdiklerini soyluyor. Kil kuyruk bi arkadasi vardi esimin bana o soyledi biz sevgiliyken. Pinarla geziyodu snn esin diye. Kendisi de evli bunu diyen. Cok gevsek biri oldugu icin onemsememistim esime sorduğumda arkadas olarak onla geziyoduk dedi. Biz 2 yillik evliyiz ondan önceleri iste 3 4 yil once
Geceleri benden ayrı yatıyordu daha 3 aylık evliydik. Aklıma düştü bunun bi eski eşyalarını sakladığı çanta vardı. Bir akşam dışarı çıktı ben de bi bakayım ne var çantada dedim ve ilk açtığım gözden telefon çıktı. Sonrası kabus zatenNasil anladiniz 2. Telefon aldigini peki?
Kendisnden buyukmus. Aslinda ayni ortamda bulunuyorduk o zamanlar bende mrb mrb seklinde taniyorum o kizi. Sadece arkds olarak gezdiklerini soyluyor. Kil kuyruk bi arkadasi vardi esimin bana o soyledi biz sevgiliyken. Pinarla geziyodu snn esin diye. Kendisi de evli bunu diyen. Cok gevsek biri oldugu icin onemsememistim esime sorduğumda arkadas olarak onla geziyoduk dedi. Biz 2 yillik evliyiz ondan önceleri iste 3 4 yil once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?