- Konu Sahibi mina retriever
-
e-devlet şifresini biliyorsanız üzerine kayıtlı gsm hatlarını sorgulayınBence de oyle. Ya gorusuyor ya dusunuyor. Nasil anlicam bilmiyorum iste. 15gundur askerde haftaya gelcek telefonu bende ama ne arayan var ne soran. Acaba baska tlfnu mu var ki bilemedim
Öyle surcen agiza varya ,yırtar yolarım, eski sevgili kısmını atlamışım benPınar konu sahibinin eşinin eski sevgilisiBence sizin esinizin "surcmesi" kulaga daha sempatik geliyor
Freud benim tanıdığım için ne derdi acaba. :)Dil sürçmez, beyin sürçer der kendileri.
Bastırılmış duygu ve arzulara göre sürçtüğünü söylüyor.
E malum freud pek iç açıcı durum çıkmıyor ortaya :)
muhtemelen 2.bir telefonu vardir yada arkadaslarindan kullaniyordur eger pinarla gercekten gorusuyorsaBence de oyle. Ya gorusuyor ya dusunuyor. Nasil anlicam bilmiyorum iste. 15gundur askerde haftaya gelcek telefonu bende ama ne arayan var ne soran. Acaba baska tlfnu mu var ki bilemedim
Ya aşk hayatı çok renkli yada büyük kafa karışıklığı var derdi benceFreud benim tanıdığım için ne derdi acaba. :)
Birine seslenirken cinsiyet fark etmeksizin bir sürü alakasız kişiyi sıralıyor sallıyorum ece diyecek ya göksu emir şerife diye sayıyor :) Bazen 4.- 5. de buluyor.
Konuya yorumum:
Görüşüp görüşmediğini söyleyemeyiz. Fakat unutmadığı veya özlediği belli.
Sadece baş harfleri farklıÇınar Pınar’ı mı çağrıştırıyor allah aşkına
Pff üzüldüm ınsallh yaniliyoruzdur tahminlerimizden çok zor bi durum sizin için yani bi şey olmayabilir de aralarında aklindan geciriyor da olabilir bilemedim ona caktirmadan gizliden takipte kalinAy olabilir. Kizin face adresine girdim baktim biriyle iliskisi baslamis 2 aydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?