sporla aram çokta iyi değil aslında ama 1 haftadır akşamları 1 saat yürümeye çalışıyorum. oğlum küçük daha birazda hareketli olunca yoruyor baya :)
arkadaslar ben içinizde en tombul olanmıyım ewlıyım 2 kızım var yasımm 28 boyun 1.68 kılomdaaa87 ve bu arada sigarayı 3 aydır azıma sürmedım ve 4 aydırda regli olamıyorum vucudum acayıp sıs özellıkle bacaklarım gögüslerım ve göbegimmm bende sızınle baslamak istıyorummm ((( bana tavsıyeler veren olurmu acaba ((( artık o kadar kötü oldum kı esım bıle dalga gecıyorrr suma dıye benımlee ((((
arkadaslar ben içinizde en tombul olanmıyım ewlıyım 2 kızım var yasımm 28 boyun 1.68 kılomdaaa87 ve bu arada sigarayı 3 aydır azıma sürmedım ve 4 aydırda regli olamıyorum vucudum acayıp sıs özellıkle bacaklarım gögüslerım ve göbegimmm bende sızınle baslamak istıyorummm ((( bana tavsıyeler veren olurmu acaba ((( artık o kadar kötü oldum kı esım bıle dalga gecıyorrr suma dıye benımlee ((((
sporla aram çokta iyi değil aslında ama 1 haftadır akşamları 1 saat yürümeye çalışıyorum. oğlum küçük daha birazda hareketli olunca yoruyor baya :)
ne güzel biz de bir hafta oldu aşağı yukarı başlayalı allah bağışlasın demek ki oda size kalori yaktırıyor :)
herkese meraba
yahu şu canım bişey istemedi ne ya bana da anlatın onun formülünü benim canım hep istiyor:))
gelelim 12de yaptığım kahvaltıma sanırım güne erken başlamam lazım en azından 11i geçmemeliyim
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği,bir domates,bir salatalık,yerım dilim peynir,2 parça şu uzzuun tel peynirlerden ,3-4 tane de zeytin tabi ki şekersiz çayla
şimdi gidip bitki çayı yapıcam kendime su tüketmiyorum gündüz bari çay içiyim
bugün yine bir saat yürümeyi düşünüyorum
bahriyeli1986
bence de iyi sonuç bir hafta için tebrikler:)
divinity
o şok dediğin ne tam olarak iki gün boyunca sadece ayran mı içiceksin?
meraba arkadaşlar ben 65 kilo ve 19 yaşındayım 5 ayda sadece spor yaparak 10 kilo verdim malesef diyet yapamıyorum ama eminim ki kararlı olursam ve bana destek olacak benimle bu yolda yürüyecek biri olursa başarabilirim.Çevremde bu çabamı destekleyen hiç kimse yok malesef ben de burdan kendime bir yol arkadaşı bulayım dedim.Beklemedeyim lütfen çağrıma kulak verin!
sevgiler
selam canım ben buket 20 yaşındayım şuan yetmiş altı kiloyum ama çok azimliyim hızlı veriyorum sana yardımcı olabileceğimi düşünüyorum bence birlikte yapabilirz :)
canım ben 70-65 kilo arasında değilim ama yetişeceğim size :)))) azimliyim :))))
inşallah:)ben de geçen yaz 75 kiloydum spor salonuna gidiyordum haftanın altı günü günde üç saat spor yapıyordum ama bir türlü 74 ten aşağı inemedim.her zaman olmasa da yediklerime dikkat etmeye çalıştım ama asıl hedefim sporla zayıflamaktı neyse iki buçuk ay o şekilde spor yaptım ben hiç aksatmadım eylülde okullar açılınca mecburen sporu bıraktım eylül ekim arası bi baktım 70 kilodayım üstelik hiçbişey yapmadım normal yediğim şeyleri yiyordum ve sporuda bırakmıştım heralde geç tepki verdi vücudum bilmiyorum ama eğer kilo vermezsen bir iki ay sakın moralini bozma devam et elbet bi gün pes edip gidicek o fazlalıklar:)
salondaki hocalar da öyle diyor, ilk vermek zor olur, eğer diyet yaparsan sindirimden kaybedersen ilk hafta 3 kilo gider ama asıl kiloyu 1-2 ay düzenli spor yaptıktan sonra tıkır tıkır vereceksin dediler :))) asıl önemli olan dediğin gibi morali bozup diyeti sporu da bozmamak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?