- Konu Sahibi yagmur0301
-
Eğer konu gündemden düşmezse bir şeyler yapılacaktır.
Dün boncuk yuttu diye yazan gazeteler, bugün ne oldu diye soruyor.
Tepkinin gücünü küçümsemeyelim lütfen.
Konu meclise taşındı evet şimdi de muhalefet partisinden vekiller siverek'e gitme kararı almış.
Biz tepkimizi sürdürürsek üzerini örtemezler.
ne ilginç dimi..doktorun biri vajinada yırtık buluyor,diğer otopsi sonucu tecavüz yok diyor..
otopsi sonucu açıklanmış tecavüz bulgusuna rastlanılmamış, belde belediye başkanı ve Dilan' ın amcası da bu haberi yapanlara dava açacaklarını söylemişler. güya amaç siverek ve urfa' yı karalamakmış. amcaya bakın Allah aşkına
iğrenç ötesi... o zevk hasta aklı mantığı yerinde olmayanların yaşadığı bişey..
yaşanmış bir olay geldi aklıma..
seneler önce kadının biri kucağında bebeğiyle otobüse biniyor, kalabalık, kimse yer vermiyor. başka oturan bir kadın ise bebeği ver istersen ben tutayım diye kucağına alıyor, anne teşekkür ederek veriyor. çocuk bir süre sonra çığlık kıyamet ağlamaya başlıyor.. anne bebeğini alıp indiğinde bebekte kan farkedip en yakın hastaneye gidiyor. Doktor şok! az önce bu bebeğin kızlığı bozulmuş diyor.
bunlar hastalıklı psikopat ruhlu insanlar, canlılar..
Allahım kimsenin evlatlarına böyle şeyler yaşatmasın
Doğukan Manço ‏@mancolog
#DilanaNeOldu 3 yaşında olunca boncuk yuttu, 14 yaşında olunca kendi rızasıyla, 22 yaşında olunca haketti. Kaç yaşında tecavüz sayılıyor?
otopsi sonucu açıklanmış tecavüz bulgusuna rastlanılmamış, belde belediye başkanı ve Dilan' ın amcası da bu haberi yapanlara dava açacaklarını söylemişler. güya amaç siverek ve urfa' yı karalamakmış. amcaya bakın Allah aşkına
ne ilginç dimi..doktorun biri vajinada yırtık buluyor,diğer otopsi sonucu tecavüz yok diyor..
Tabii "Peygamberler Diyarı" güzel şehir urfaya iftira atmak ne kadar çirkince!!!
Peygamberler şehriyiz diye övünüyorlar ama neden bu kadar çok peygamber gelmiş akıl edemiyorlar sanırım...
Ben 1 yıl kaldım ilçesinde..15-16 yaşındaki kızları 50-60 yaşındaki adamlara bilmem kaçıncı karısı olarak satın alıp getiriyorlardı..
Lanet olsun böyle insanlara!!
yani millet işi gücü bıraktı siverek'le urfa'yla uğraşacak sanki.
Ne yırtığı ya içi dışı parçalanmıştır, zaten o parçalanmadan dolayı melek olmuştur. Ayıp olacak ama onun vajinası ne kadar , adamın şeyi ne kadar. İlk doktorda hafif yazmış bence. Sumuzz sen doktordun dimi hayatım, yanlış mı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?