Dilan'a ne oldu?

Yeğenim yeni ayaklandı avucun içinde 2 mm kadar kağıt kesiği olmuş, kitaplarına bakarken oldu herhalde. Annesiyle birlikte içimiz gitti , nasıl üzüldük çünkü savunmasız ağzı var dili yok, acısa bile söyleyemiyor.

Offfffff yazacak kelimem yok, diyecek sözüm yok ((

Nasıl bir yaratıktır bunu yapanlar ya Allah belalarını versin.. Hoş 33 yaşında da olsa 13 yaşında da olsa hatta 3 yaşında bile olsa gene rızası var derler, yok doktor yanıldı derler en olmadı olayın üstünü kapatırlar. 2 gün sonra böyle bir haberin varlığını bile unuturuz.. Allahım sen koru ne günlere kaldık..

ne ilginç dimi..doktorun biri vajinada yırtık buluyor,diğer otopsi sonucu tecavüz yok diyor..

Rica ediyorum gitmesinler..Her şehit haberinden sonra da boy boy kendilerini görüyoruz ama sadece kendilerini göstermek maksat..Ellerinde kağıtla basın toplantıları yapmak herkesn harcı ama nedense bizi temsil eden hiçbir Allahın kulu bu konuda birşey yapmıyor...
Türkiye'de idam cezası getirilmeli tekrardan..Getirilsin ki ortadaki pislikler temizlensin...

bunu yapanında, saklayanın da nasıl vicdanları var?

Allah*tan korkmaz, kuldan utanmazlar

ne ilginç dimi..doktorun biri vajinada yırtık buluyor,diğer otopsi sonucu tecavüz yok diyor..

Ne yırtığı ya içi dışı parçalanmıştır, zaten o parçalanmadan dolayı melek olmuştur. Ayıp olacak ama onun vajinası ne kadar , adamın şeyi ne kadar. İlk doktorda hafif yazmış bence. Sumuzz sen doktordun dimi hayatım, yanlış mı düşünüyorum

Son düzenleme:

Gerçekten mi. Hiç bişey söyleyemiyorum.

15 yaşındaki bir çocuğa da (nişanlısı!) ormanda tecavüz etmiş.Nasıl bir dünyada yaşıyoruz,bu insanların hiç vicdanı yüreği yok mu ben işin içinden çıkamıyorum artık.Sürekli bir tecavüz haberi,hem de minicik,masum çocuklara.Neden onların bu tertemiz hayatlarını karartıyorlar.Çok sinirliyim ve en kötüsü de sadece sinir olabiliyorum,üzülebiliyorum elimden bir şey gelmiyor.

nereye gıdıyor bu ulke boyle ..

Tabii "Peygamberler Diyarı" güzel şehir urfaya iftira atmak ne kadar çirkince!!!
Peygamberler şehriyiz diye övünüyorlar ama neden bu kadar çok peygamber gelmiş akıl edemiyorlar sanırım...
Ben 1 yıl kaldım ilçesinde..15-16 yaşındaki kızları 50-60 yaşındaki adamlara bilmem kaçıncı karısı olarak satın alıp getiriyorlardı..
Lanet olsun böyle insanlara!!

malesef bu iğrençlikte kapatılacak,unutulacak,daha öncekilerde ne olduysa bunda da öyle olacak,meleklerimiz ellerimizden kayıp gitmeye,iğrenç,canavar insanların pisliklerine maruz kalmaya devam edecek,nasıl bir toplum olduk,nasıl bir ülke burası;"tecavüze uğrayan kaşınmıştır,kendi rızası vardır,tecavüze uğrayan bebeğini doğursun,gerekirse devlet bakar " mantığı devam ettikçe,bu iğrençlikleri yapanlar İDAM edilmedikçe,bu acı haberleri okumaya devam edeceğiz,önce bu zihniyete dur demek lazım,ama dur diyecek insanlar nerde,sivil toplum örgütleri nerde?

Görmemiştim haberi, burada başlığı okuyunca etimi dağladılar sanki. Titriyorum birşey diyemiyorum. Defolup gitmek istiyorum bu ülkeden de bu insanlıktan da... Rabbim'e çocuklarımız koruması için yalvarmaktan bile utanıyorum. Biz bebelerimizi kendi korunağımıza sığındırırken dışarıda kalanlar olduğu sürece aynaya bakmaktan utanıyorum.

yani millet işi gücü bıraktı siverek'le urfa'yla uğraşacak sanki.siverek' e iftira atmak için bu kadar insan bu soruyu sordu yani. bu neyin kafası anlamadım

Son düzenleme:
Sabah haberi okurken bu kadar rezilce bir durum çıkacağı aklıma gelmedi. Neden çünkü ben insanım.
Bunu yapan insan değil bunu yapan Allah'ın yarattığı kul olamaz !
Nasıl bi vahşet bu okurken şoka uğradım. Yazmam gereken daha bir çok cümle var fakat gel gör ki elim o cümleleri yazmak istemiyor...
3 yaşında bir melek....

Adı tecavüz davalarında geçen (derik eski jandarma komutanı Musa Çitil Tuğgenaral oldu.
Adı tecavüz davalarında geçen Sedat Selim Ay, İstanbul Emniyetinin Müdür yardımcısı oldu.
Vaktiyle bir davadaki tecavüzcüleri açıklayan gazeteciye dava üstüne dava açıldı.
Kaçacağını bilmiyorduk, diyerek serbest bıraktıkları tecavüzcünün arkasından bizimle dalga geçtiler.
Tecavüz davalarında adı geçen ve kızın rızası olduğu için ceza almayan polisler, memurlar, askerler, öğretmenler, doktorlar halen görevde sözüm ona bizi eğitiyorlar, güvenliğimizi sağlayıp iyileştirerek işlerimizi yapıyorlar.
Tecavüze uğrayansa doğurup devletin şefkatli kollarına bıraksınmış. Devlet bakarmışmışmış... Oradan bakınca pek salak duruyoruz galiba.
Tecavüze uğrayan hafiftir zaten, ailesi verir nasılsa hakkında kararı.

Yani kanamalar ve yirtiklar olabilir.. Bunun otopsi de de tespit etmek mümkün.. Kanamanin ne denli olduguna bagli.. yani bebek cok fazla kan kaybetmisse bu yüzden ölmüs olabilir... Birde aileden birinin yaptigini düsünmekteyim.. yakin ve gücü kuvveti (sosyal statü- finansal bakimdan)yerinde olan biri.. Hic bir anne baba bunu karsiliksiz birakmaz...

Hatırlar mısınız?

18 aylık bir bebek vardı annesi hayat kadınıydı, eve bir kaç adam girip çıkıyordu, dövülmüştü hastaneye götürülmüştü, doktor cinsel istismara uğradığını farketmişti. Türkiye ayağa kalktı, bebeği yurda verdiler kimliğini saklamaya çalıştılar kimse evlat edinmek bile istememiş...

Bu ülkeye idam gelsin, ben idam karşıtı hümanist biri olamıyorum bu olaylara. Olmadı hadım gelsin, şeyleri koparılsın o sapıkların toplum temizlensin...

Daha evvel birkaç başlıkta da söylemiştim.
Şimdi tekrar öneriyorum.
Türkiye'nin en büyük kadın platformu olarak tecavüz ve diğer şiddet olaylarını kınadığımızı belirten bir yazı koymalıyız ana sayfamıza.
Umarım bu kez dikkate alınır. Kazen ya da diğer yetkililer konuyla ilgili fikrini bildirirse sevinirim.

Ayy yarabbim kalbim sıkıştı offff Allahım sen uzak tut böyle pislikleri,elbet cezasız kalmayacak ama ne olur uzak tut....Pisliklerini bulaştırmadan ölüp gitsinler......Zaten iyi değildim bugün çıldırmamak elde değil......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…