• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilediğim hayat bu değildi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 859
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah. en azından hatalarını görmüş ders almışsın. yaptığı kötülükler bir değil. o insanı hayatından çıkarttabildiğin an bir bakacaksın ki sevdiklerin tekrar yanında...

Hatanın farkında olmak ilk ve büyük bir adım.
Kendine bir tek sen söz geçirebilirsin.
ınsanın gerçekten isteyince yapamayacağı şey yok.
Sende yapabilirsin.

bir musibet bin nasihattan iyidir derler...zararın neresinden dönersen kardır,hata yapmak biz insanlara özgü,hatanı biliyosun umarım bundan sonra emin adımlarla ilerlersin..

çok sağolun arkadaşlar..Aslında yapabiliyorum b derece...4-5 ay arayıp sormadığım oldu ki bu imkansız gibi görünürdü bana...ama o arıyor b kaç gzl sözüne eski günler geri dönüyor...ondaki duyguyu hissetmesem b kalemde silerim ama var biliyorum...Eskiye göre aklım çok çok başımda..sms sürem bitsin hattımı değiştireceğim msnimi yenileyeceğim evden de taşınıyoruz okul da başka binaya geçiyor bana ulaşacağı yolların hepsi kapanıyor inş olacak bu sefer

canım benim,
hayatının birkaç döneminde senin şuan yaşadığın ruh halini yaşamış biri olarak yazıyorum,
hayatı sıfırlamak, geçmişi temizlemek o kadar zor değil..
yeniden başlamak mı istiyorsun,
şuan yeniden başladın.
başladın işte.
kimse sana geçmişi hatırlatamaz.
her şeyi düzeltirsin. güçlü bir kiza benziyorsun.
yaptığın hataları tekrarlama. kendine kendini ispatla yeter..

sil baştan başlamak gerek bazenn...

Bu kadar yanlışını gördüğün ve sayesinde onca yanlış yaptığın insandan bir an evvel kurtul. Hiç kimse ailenden daha değerli değildir. Okulunu bitir bir iş sahibi ol, emin ol ki bir gün doğru insan karşına çıkacaktırç

çok sağolun arkadaşlar..Aslında yapabiliyorum b derece...4-5 ay arayıp sormadığım oldu ki bu imkansız gibi görünürdü bana...ama o arıyor b kaç gzl sözüne eski günler geri dönüyor...ondaki duyguyu hissetmesem b kalemde silerim ama var biliyorum...Eskiye göre aklım çok çok başımda..sms sürem bitsin hattımı değiştireceğim msnimi yenileyeceğim evden de taşınıyoruz okul da başka binaya geçiyor bana ulaşacağı yolların hepsi kapanıyor inş olacak bu sefer

nasıl olsa doğruları bulmuşsunuz o konuya girmeyeyim.Lütfen Türkçeyi doğru kullanmaya çalışalım.noktalama yada yazım hatalarını masumca hatalar olarak bakıyorum ama LÜTFEN KELİMELERİ EKSİK HARFLE YAZMAYALIM.Türkçemize sahip çıkalım, dilimiz bizim karekterimizdir.Karakterimizi sağlam tutalım CADIARZU

Saatkülesi haklısın bir daha olmayacak :) ...evet bugün yeni bir hayatın başlangıcı biliyorum ki her şey benim elimde.desteğiniz için çooooookkk teşekkür ederim bayanlar:enbuyukkk:

insan zaaflarından kurtulabilir
bu da sende bir hastalık gibi olmuş ya da bağınlılık
sana olan zararlarının bilincinde olduğuna göre
bundan sonra geçici ayrılıklarla değil
tamamen kurtulmalısın ondan

canım sana bir şey anlatmak isterim. bir arkadaşım vardı benim lise döneminde ve sonrasındaki beş yıl harika bir dostluğumuz oldu. taa ki o adamı hayatına sokana kadar. onu sürekli üzen aldatan üstelik burada anlatmayı uygun görmediğim bir çok şekilde inciten bir adam. ben sabahlara kadar konuştum, yalvardım bu adam iyi bir adam değil diye. ne olduysa oldu kendini kurtar evlenme diye. arkadaşım beni dinlemedi ve bu adamla evlendi. ama normal değil. cezaevinde, sadece memurun ve kendilerinin olduğu bir nikahla. eşi cezaevinden çıktı. şimdi il il geziyorlar. bir evleri, işleri, geçinecek tek kuruşları yok. üstelik bu sefalete bir de çocuk ortak ettiler. bunlar yetmez gibi o adamın dertleriyle de uğraşıyor. benim arkadaşım, beş yıl önce bu adam yüzünden beni hayatından çıkardı. gerekçesi kocası (o zamanlar sevgilisiydi) hakkında olumsuz şeyler söylememdi. haklı olduğumu gördüğünde o bana yanaşmaya çalıştıysa da bu sefer ben onu hayatıma sokmadım. çünkü hiç değmeyecek biri için çok kırdı ve incitti beni. sana söylemek istediğim karşındaki insanları dinlemen, emin ol ki seni gerçekten seviyorlar, üzülmeni ve incinmeni istemiyorlar. sana değer veren insanların yanında olmalısın zarar verenlerin değil. sevgiler :)

gördüğün zararların farkındasın..bi insanın sana hayatında ne kadar çok insan kaybettirdiğinide görüyosun.o zaman ya zarardan dönüceksin yada ben bu zararı seviyorum diyip zarar izyan bi hayat yaşayacaksın..hangisiyse istediğin bunu sen seçeçeksin..iradenle isteğinle bunu sen belirleyeceksin..

merak etme canım en iyi ilaç zaman şimdi ben 31 yaşındayım ama senin yaşlarında yaşadığım ilişkiyi anımsattı bana ve aynen bana yapmadığını bırakmamıştı neler neler ömrümden ömür gitti o yaşta tansiyon başlamıştı bende başka başka şeyler en sonunda gücümü topladım ve ayrıldımki bu süreç hiçte kolay olmadı ama inan zamanla herşey yoluna giriyor yani en iyi ilaç zaman inan neler oluyor bitiyor geriye dönüp baktığında anlıyorsun canım merak etme zaman içinde senin içinde aynı olucak canım

Yaşın daha çok küçükmüş hayat senin için yeni başlıyor. Öncelikli olarak o şahsa karşı geliştirdiğin bağımlılıktan kurtulman gerekiyor. Yaşın itibariyle belki çok başarılı olamayabilirsin ama profesyonel yardım alarak rahatlıkla üstesinden gelebilirsin. Bir psikologla görüş bunu sırf o kişiden kurtul diye değil de acaba neden bu kadar aklın ve mantığın kabul edemeyeceği bir kişiye karşı ben bu şekilde bir bağımlılık geliştirdim sorusunun cevabını bulmak için. Sen kendi kendini tahlil et neden sebep nedir belki geçmişte yaşadığın bir olay ya da zihninde geliştirdiğin bir düşünce şekli buna sebep olmuş olabilir. Kurtulursun tabiki de herşeye yeniden başlarsın ki hayat senin için yeni başlıyor zaten. Mutlu olman dileğiyle inşallah.

canım madem bu kadar seni üzüyor yıpradıyor........
neden sınavların bitmesini bekliyorum yeni hayatım düzenim için diyorsun ki.........
bir an önce kararını ver ve kurtul o kişiden..........
psikolojısı bozuk bir insan diyorsun .......sanırım senin psikolojınıde bozmuş..........
daha çok yıpranmadan ........bırak gitsin.........
sanda hayatınada herşeyinede zarar veren bu kişinden ne kadar çabuk kurtulursan o kadar iyi olur senin için......

olsun hatanı anlamakta bir büyüklüktür sonuctaa..sende büyüyorsun demektir bu..hiç bişey için gel degildir..yeterki sen hayatını degiştirmek iste..gerisi geliyo..ama seni üzen briylede asla birlikte olmaa...ben yaptım sonuclarını ödüyorum...ama zararın neresinden dnersen kardır..daha yasın küçük..

herşeyin farkında olan bir insana söylenecek bir söz yok, sen ne yapman gerketiğini biliyorsun zaten...

sen zaten hata yaptıgını anlayarak buyuk bır adım atmıssın canım
gerısı sadece senın elınde ...
gecmısıne sunger cekıp gelecegıne yon vermeye bakıcaksın...
once okulunu bıtır sonrada guzl bı ıs...
ılerde belkı bu gunlerını hatırlayıp neler yapmısım dıceksın..
ve şunuda unutma canım
hiç birşey imkansız değildir...

yanlış bir insan olduğunu kabul etmen bile çok güzel bişey senin adına bence bu olayı sorun yapma senden büyük biri olarak abla olarak söylüyorum canım hepimiz geçtik o yaşlardan ama dönüp baktığımda o zamanlarda sorun yaptığım şeyler için şimdi gülüyorum çükü çok basit sorularmış
Allah başka dert vermesin

Hepinize çok çok teşekkür ediyorum :enbuyukkk: çok haklısınız..ve görüyorum ki o kadar da zor degilmiş =) şu an tek istegim okulu bitirip garantili bir iş sahibi olmak..bu seneye baglı o da..ki olmaması için hiç bir sebep yok =) tekrar tekrar teşekkür ediyorum hepinize =)

Back
X